KORONA SA VRAJ ŠÍRI AJ INÁČ AKO KVAPÔČKAMI, MÔŽE SA VRAJ ŠÍRIŤ VZDUCHOM

08.07.2020 18:46

ta3.com

"V otvorenom liste zverejnenom v pondelok v časopise Clinical Infectious Diseases však 239 vedcov z 32 krajín upozornilo na to, že vznášajúce sa čiastočky vírusu zostávajú vo vzduchu aj niekoľko hodín a môžu nakaziť ľudí, ktorí ich vdýchnu. "Vonkoncom nejde o útok na WHO. Je to vedecká diskusia, ale mali sme pocit, že to musíme zverejniť, lebo po mnohých rozhovoroch s nimi (WHO) si odmietali vypočuť dôkazy," povedal v telefonickom rozhovore pre Reuters José Jiménez, chemik pôsobiaci na univerzite v americkom štáte Colorado." https://www.ta3.com/clanok/1187405/dokazov-pribuda-virus-sa-zrejme-siri-aj-inak-ako-kvapockami.html

Verzia pre tlač: KORONA SA VRAJ ŠÍRI AJ VZDUCHOM.docx

Poznámka Biblik: zatiaľ nie sú dôkazy o tom, že by sme tu mali nejaký nový smrtiaci vírus. Ak by v médiách nebola denno-denná propaganda, život by pokračoval ako normálne. Neboli by ani žiadne dôvody na chrípkové prázdniny ani na žiadne iné opatrenia.

Ani lekári nevidia rozdiel medzi nádchou a koronavírusom, článok tu. Ak by niekto nerobil reklamu tomu, že akási korona vraj skutočne existuje, nikto by tu neriešil vôbec nič! Je veľmi pravdepodobné, že celá korona je totálne vymyslený scénár, o čom svedčia skutočné čísla a skutočný stav: prázdne nemocnice, väčšina z tých, ktorí vraj majú koronavírus to ani netušia, nikto v celom okolí nie je viditeľne chorý, ani nikto na žiadny nový vírus neumiera! Médiá ako obvykle ukazujú úplne iný obraz reality a politici ako obyvykle hrajú s nimi túto špinavú hru!

Ak je vôbec niečo na scénari s koronavírusom reálne, a ak by sme pripustili, že ich testy ukazujú prítomnosť nejakého skutočného vírusu v tele, tak podľa rozšírenia ide s najväčou pravdepodobnosťou o rozprašovanie geneticky modifikovaného materiálu z lietadiel. Takto by sa mohol scénár s koronou stať skutočný! Ak by sa rozprašovali z lietadiel častice geneticky modifikovaných vírusov, tak podľa intenzity náletov by ste mohli mať pozitívne testy v žiadanom počte prípadov, t.j. vedeli by ste pandémiu manažovať.

Bez toho, aby sa vláda pozrela na to, čo sa skutočne z lietadiel rozprašuje, bez toho aby sa začali akcie chemtrails vyšetrovať, je iba otázka času, kedy dôjde k skutočne vážnym problémom a možno aj ku skutočnej pandémii.