KORPORÁCIE A MONSANTO: VŠETKÝCH VÁS MÁME!

02.10.2021 12:18

Známe heslo e-Bay: "You're all captived!" (všetci ste chytení, máme vás všetkých, ste všetci otroci, atď.) Mohlo by to byť heslo všetkých korporácií, ktorým sadnú ľudia na lep. Jeden zo zaujímavých príbehov:

Asi 15 rokov starý dokument o GMO a známej spoločnosti Monsanto, dokument sme nenašli, zhrnieme to podstatné: Indickí farmári prešli na GMO bavlnu, ktorá mala asi o 30% vyššie výnosy. O pár rokov bavlnu začali napádať škodcovia, samozrejme prípravky a postreky si museli kupovať výlučne od Monsanta. Nakoniec výnosy boli také isté ako pôvodné, ale malo to jeden háčik: farmári si museli kupovať semená a postreky od Monsanta. Tuším okolo 200.000 indických farmárov spáchalo samovraždu, pretože ich ego zrejme neznieslo, že neboli viac schopní uživiť vlastné rodiny, a že sa nechali diablami takto svinsky oklamať! (South park S1E10 Damián - po tom, čo diabol ľudí oklamal a ožobračil, ľudia pochopili, začali šomrať a hovoriť: "Ten chlap je svině!")

- - -

"Keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú!"

Indických farmárov korporácie s podporou vlády nalákali na GMO bavlnu a vyššie výnosy. Malo to iba jeden háčik, že semená sa musia kupovať vždy od Monsanta (GMO rastliny bývajú robené tak, aby zo semena nič nevyrástlo, aby sa osivo vždy muselo kupovať) Mohli by sme písať o tom, aké hlúpe je odovzdať niekomu kontrolu nad potravinami, aké hlúpe je odovzdávať kontrolu nad financiami (euro) ale podstatné je, že ľudia začínajú odovzdávať kontrolu nad svojim telom, mysľou a životom do rúk prašivých korporácií! Aké lákadlo bolo použité v prípade experimentálnych vakcín?

 "Ochrana pred strašným vírusom! Predsa naše socialistické zdravotníctvo, či po novom naša korporačná veda a medicína vám zaručí zdravie lepšie ako váš vlastný imunitný systém! Nebojte sa po našej injekcii choroby zmiznú, alebo keď aj náhodou ochoriete, nestane sa vám nič, lebo budete mať lahší priebeh!"

(opak je pravdou, očkovanie bolo svinstvo a diablov trik odjakživa, aj za socializmu a aj v prípade tzv. covidu, rovnako ako aj v prípade detských a iných vakcín: očkovaní bývajú viac chorí, viac tu, tu a tu a aký by mala konkrétna osoba priebeh ako neočkovaná to už nikto nevie, sľubovaný ľahší priebeh po očkovaní je tiež niečo ako náboženská povera, alebo spĺňa hodnotu predvolebných sľubov)

Má to len jeden háčik, že takto zlákaný človek odovzdáva kontrolu nad svojim telom do rúk korporácií. Ako to za pár rokov môže dopadnúť? Veď vidíme, ako to dopadlo za pár mesiacov! Očkovaní sú oveľa viac chorí aj po druhej dávke a hovoria im, že potrebujú ešte aj tretiu, možno aj štvrtú a postupne korporácie bez ohľadu na to, či človek skape, zvyšujú zisk a kontrolu!

- - -

 
UDALOSTI TÝŽDŇA: 1.) LUC MONTAGNIER TVRDÍ, ŽE NOVÉ VARIANTY POCHÁDZAJÚ Z OČKOVANIA. 2.) V USA SA OBÁVAJÚ KRVIPRELIEVANIA AK FAŠIZMUS BUDE POKRAČOVAŤ 3.) ZABLOKOVANIE BUKOVSKÉHO (2xDOPLNENÉ)
UDALOSTI TÝŽDŇA: 1.) LUC MONTAGNIER TVRDÍ, ŽE NOVÉ VARIANTY POCHÁDZAJÚ Z OČKOVANIA. 2.) V USA SA OBÁVAJÚ KRVIPRELIEVANIA AK FAŠIZMUS BUDE POKRAČOVAŤ 3.) ZABLOKOVANIE BUKOVSKÉHO (2xDOPLNENÉ)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/udalosti-tyzdna-1-montagnier-tvrdi-ze-nove-varianty-pochadzaju-z-ockovania-2-v-usa-sa-obavaju-krviprelievania-ak-fasizmus-bude-pokracovat/