KOŽENÉ BIBLIE NEDOSTUPNÉ SKRZ KORONAVÍRUS - A KORONAVÍRUS JE SKRZ CHEMTRAILS?

16.03.2020 09:33

Ráno o 09:11 hod. sme dostali správu, že skrz koronavírus nemôžeme dať vyrobiť kožené Biblie! Vraj je to prísne kontrolované a keby nás niekto videl ako robíme biznis, hrozí sankcia! Som zvedavý, kto nám to teraz zaplatí! To sú straty obrovské a také nariadenie je nonsens! Dokiaľ fungujú supermarkety, môže normálne fungovať aj knihviazačstvo!

Okrem toho, dnes zase rozprašujú chemtrails, je to koronavírus ktorý nám vďaka nečinnosti Ficovej vlády zasievali celé roky do tela? Choďte sa pozrieť von, čo dorobili so Slnkom, a aký odporný vietor zase fúka! Sypú na nás vlákna, ktoré môžu ten vírus obsahovať! Okrem toho nám roky znižovali imunitu, presne zastierali Slnko tak ako sa posúvalo. Jediné bezpečnostné opatrenie je zákaz preletov všetkých lietadiel.

 
CHEMTRAILS TN_16.3.2020_06:52 - ráno sú chemtrails len na východe - presne ako vychádza Slnko
 
 
 
CHEMTRAILS TN_16.3.2020_08:57 - už sú čiary cez Slnko a hustnú v smere pohybu Slnka - Slnko je cielene zastierané, čo znižuje imunitu - pri akejkoľvek chorobe môžete právom žiadať odškodné od Ficovej vlády
 
 
Sivá vrstva chemtrails o 9:32 zatemňuje celý Trenčín pod kovovosivý štít - za pozornosť stojí aj ten odporný vietor - všímajte si, že to má s tým súvislosť - rozfúkava to koronavírus, nemyslíte? Prelety lietadiel treba okamžite zakázať až do odvolania!
 
CHEMTRAILS TN 16.3.2020_09.32 - a je vymalované priatelia - ak toto bude pokračovať, nech zavrú všetko - ale rozprašujú na nás umelé vlákna-prach, ktorého máte plný byt! Takže ak sa nezakážu prelety, darmo sa robia opatrenia!
 
NEUPRAVENÉ SNÍMKY V PLNOM ROZLÍŠENÍ:
CHEMTRAILS TN_16.3.2020_05:49-09:32