Kuffa o liberálnych kresťanoch: Tí sú ešte horší než liberáli. Liberáli sa aspoň priznávajú, že neveria v Boha

02.09.2019 11:39

hlavnespravy.sk

Otec Marián Kuffa v svojej poslednej kázni vystríhal ľudí pred liberálnymi kresťanmi, ktorí nás v tejto dobe špinia viac ako liberáli samotní. Podľa jeho slov ide o poslednú úlohu, ktorú chce v Cirkvi čestne splniť https://www.hlavnespravy.sk/kuffa-o-liberalnych-krestanoch-ti-su-este-horsi-nez-liberali-liberali-sa-aspon-priznavaju-ze-neveria-v-boha/1873051

-  -  -

Poznámka Biblik: Ľudí, ktorí bránia hodnoty, ktoré sú odjakživa prirodzené a normálne, idú nazývať klérofašistami! Aj ja som klérofašita! Ak budú predstavitelia štátu naďalej otvorene likvidovať Slovensko, je našou povinnosťou zabezpečiť si zbrane a v prípade, ak v tom hodlajú pokračovať, pokúsiť sa ich odstrániť. Neexistuje, aby sa propagátori homosexualizmu a pedofílie cítili na Slovensku bezpečne! Prahou už pochodovali pedofili, strany či osoby propagujúce homosexualizmus ktorý vedie k ďalším zvrátenostiam treba zo Slovenska vykoreniť! Odmietam platiť dane, pokiaľ štát mieni podporovať pochody satanistických kreatúr našimi mestami. Zbraň by si mal na dnešné neisté časy zabezpečiť každý, v prípade, ak bude treba brániť seba, brániť štát alebo svoj majetok, to sú zase naše práva zbrane aj použiť! A nie sa chodiť zločincom spovedať, či zbraň môžete mať alebo nie. Ak exekútor bez súdu siahne na majetok, čo je vraj jeho právo, je naše právo si majetok aj brániť, hoci aj so zbraňou. Morálne a kresťanské hodnoty sú rovnako náš majetok a musíme ich brániť. Bez nich život a štát nemá cenu, ak neoliberáli hovoria že áno, kto je prvý, kto zapálil tento štát?

https://www.youtube.com/watch?v=ysrGVe7J1oY&t=15m40s

Marián Kuffa: Piláta by sme nazvali liberál... "Ide nám o hodnoty," vravia liberáli! Ich hodnoty sú v bruchu. Kto má korene v bruchu, vyjde z neho žiadostivý pôžitkár, ktorý si chce len užiť."