KUKURIČNÝ SIRUP - ĎALŠIE SVINSTVO V POTRAVINÁCH (DOPLNENÉ+ AKTUALIZÁCIA 1x - výroba trst. cukru-zaujímavé)

27.01.2020 16:58

"Gojimov musíme riadiť tak, aby im beznádejne klesli ruky vždy, kedykoľvek sa ocitnú pred úlohou, ktorá vyžaduje osobné rozhodovanie." Protokoly sionských mudrcov.pdf

- - -  - - -

Dnes už výrobcovia namiesto toho, aby napísali glukózový alebo glukózo-fruktózový sirup, ktorý už veľa ľudí pozná ako nejedlú vec, píšu sa na etikety takéto názvy: ovocný sirup, škrobový sirup, kukuričný sirup... atď.

Ak na zložení výrobku vidíte akýkoľvek sirup, v dnešných výrobkoch je to na 99% totálne svinstvo - nejedlé, nekupovať, zabudnúť na to! Globálny trend je znížiť počet ľudí na Zemi. Predtým, než človek zomrie je z hľadiska akcionárov globálnych firiem, ktoré sú medzi sebou prepojené ako jedna celosvetová chobotnica, vhodné vyrobiť z ľudského tela trh - odbytište liekov a čo najdrahších liečebných metód. Hodí sa rakovina, cukrovka, dialýza a chronické choroby. Ak nejaký liek alebo potravina, či prísada v lieku alebo v potravinách vyvoláva chronickú chorobu, je z pohľadu akcionárov žiadúca, kôli tlaku akcionárov na zvýšenie zisku sa musia firmy čo najlepšie snažiť. Verí tu snáď niekto, že by sa výrobcovia vakcín potravín a liekov všetkými možnými metódami choroby vyvolávať nesnažili? Pretože skutočnosť je taká, že celá moderná civilizácia je od dieťaťa chorá a je prakticky stálym klientom farmaceutického priemyslu. To je alarmujúci stav, nie nejaké osýpky, ktoré mal takmer každý dedo! Neprirodzené zvrhlosti ako pichanie injekcií a vakcín do zdravých detí, (ale aj dospelých ľudí aj zvierat) sa namiesto toho, aby boli označené za nemorálne a postavené mimo zákon považujú za vedu! Áno, je to veda - satanská veda! Každý jeden očkovaný jedinec je obeťou satanskej vedy a zabrániť akémukoľvek očkovaniu zdravého jedinca je prvoradým kľúčovým a najdôležitejším faktorom zdravia.

Na zníženie populácie a na vyvolanie čo najťažších chorôb a spôsobenie degenerácie a zníženie IQ a plodnosti "nevyvolených" národov sa využíva predovšetkým očkovanie, injekcie, infúzie, lieky, rôzne nariadenia, dokonca aj kozmetika, jedy v oblečení a hlavne strava. Na tento účel sa podľa mňa dnes používa aj väčšina tabaku (výnimku tvoria iba kvalitné cigary) a hlavne všetky geneticky modifikované a silno spracované plodiny, ako napr. väčšina sóje, ktorá je geneticky modifikovaná a naschvál pri spracovaní obohacovaná o hliník, ktorý ľuďom vyvoláva v tele zápal, samozrejme preto musí byť hliník nevyhnutnou súčasťou aj prakticky každej modernej vakcíny, bez toho by "tak dobre" nefungovala, silnejším jedincom by to dávalo šancu, že imunitný systém patogény zlikviduje bez toho, že by vznikal zápal tkanív, čriev a mozgu, ktorý vďaka hliníku vzniká, a preto po očkovaní zmeny v správaní dieťaťa pozoruje prakticky každá mamička. Zaujímavé informácie o hliníku nájdete tu)

Odkiaľsi povstali názory o strašnej škodlivosti cukru, ktorý naše telo nevyhnutne potrebuje. Problém cukru je v tom, že je to silno koncentrovaná čistá látka. Asi nebude prospievať káva osladená množstvom cukru. Ale zákusok, kde je použité dobré maslo a dobré tuky, tam podľa mňa ten cukor príliš nevadí, ak sa teda viete kontrolovať a jete zákusky v normálnom množstve. Bohužiaľ u nás v cukrárni čo som pozeral zloženie zákuskov, tie zákusky považujem za nejedlé, to miesto ani nemá nárok sa volať cukráreň! Prakticky každý zákusok z cukrárne (podobne ako aj väčšina potravín v obchodoch aj bioobchodoch) obsahuje nejaký XY-SIRUP! Čo to je ten glukózový, glukózo-fruktózový, škrobový, invertný alebo kukuričný sirup? Obvykle je to škrob získaný väčšinou zo zahranične pestovanej škrobovej plodiny (kukurica, zemiaky, pšenica, agáve - aj sirup z agáve považujeme za svinstvo)  

Ako sa taký sirup vyrába? Škrob sa za pomoci enzýmov premení na glukózu a fruktózu! (proces výroby tu) Používajú sa niekedy aj prírodné aj syntetické enzýmy - a enzýmy sú vlastne bielkoviny, viete odkiaľ tá bielkovina pochádza? Alebo len tak veríte, že tie ich enzýmy sú v poriadku?

Nevznikajú v spojení s použitím cudzokrajne pestovaných plodín a kadejakých enzýmov obrovské zdravotné riziká pre ľudí, ktorí takto vyrobené produkty prakticky denne jedia? Ľudia by nemali jesť ich sirup a vydávať svoje telo za pokusné vzorky! Radšej nebudem jesť žiadne sladkosti ani zákusky z obchodu do konca života, ako by som mal podporiť satanský systém, ktorý má ľudí za dobytok. Ak je už nejaký sirup vo všetkom, kto vám to káže jesť? Vy tak robíte zo seba dobytok, vy pristupujete na takúto hru! Žrať čo sa vám predhodí, riadiť sa metódami a nejakými názormi len preto, že to robí väčšina, čo sa z vás stalo? Kde je vaša slobodná vôľa, vaša zodpovednosť, vaše rozhodnutie?

 

Prečo ľudia jedia zahraničné sladidlá? Keď niečo prejde takýmto procesom spracovania, najskôr to nebude zdravé, alebo na to, aby ste to prirodzene aj sami chápali potrebujete odborníkov? Čo je prirodzené sladidlo? To čo vyrástlo tu a čo najmenej spracované: Med zo slovenských kvetov alebo z vašej lokality v ktorej žijete! (ideálne z okruhu do 20km od miesta bydliska, včelár by mal byť človek schopný citlivo vnímať, taký, ktorý sa snaží používať prirodzené metódy namiesto kajejakých liekov pre včely. Úloha včelára je podľa mňa v prvomrade ozdraviť včelstvo - včely sú závislé na liekoch!!! Kam sme sa  to dostali?)

AKTUALIZÁCIA 1:

Čo sa cukru týka, slovenskému bielemu cukru verím viac ako zahraničnému trstinovému, zaujímavé video o výrobe trst. cukru tu, používa sa napr. dioxid siričitý a iné dobroty - že BIO? Môže byť cukor po takomto procese bio, a vôbec, môže byť vôbec takýmto spôsobom vyrobený cukor zdravý? Z hľadiska obsahu výživných látok má význam skôr melasový cukor a nie ten hnedý. Pri sledovaní dokumentov napr. tu a tu pri výrobe cukru mám pocit, že sa jedná skôr o výrobu nejakej drogy a nie o výrobu potraviny na jedenie! Ak sa to takto vyrába, ťažko to môže byť zdravé! Takto vyrobený cukor to je až nechutná vec.

Rôzne umelo vyrobené sladidlá, všetky tie sirupy, ktoré sú vydávané za prírodné - tie ťažko môžu byť zdravé! Sú to experimenty na ľuďoch. Mimochodom, za II. svetovej vojny, keď nebolo čo jesť, ľudia sa napchávali čistým bielym cukrom. Ako to dopadlo? Na rozdiel od modernej civilizácie, ktorá sa napcháva rôznymi náhražkami cukru väčšina z nich prežila v zdraví, bez potreby liekov a dožili sa vysokého veku!

Taká dnešná kofola alebo Coca-cola s umelými sladidlami (s kadejakými sirupmi) to je podľa mňa zabijak! Je skutočná odvaha sa toho napiť. Čo sa stane s generáciou ktorá jedením umelých sladidiel robí na sebe experimenty?

Najprv ľuďom vyplachovali mozgy, že živočíšne tuky sú zlé a miesto masla a masti začali používať nejedlý odpad ako Rama, Hera, Cera a rafinované oleje, čo by sa nemali dávať ani prasatám! Aj do pečenia by sa mali používať prirodzené a nespracované tuky: čerstvé nepasterizované maslo od pasúcich sa kráv, kvalitné za studena lisované oleje, dobrá masť (domáca kačacia je pre mňa top) alebo domáce maslo ghí, na ktorom je smaženie chutné a voňavé.

Podobne ako so všetkými potravinami je to aj so sladidlami: čím menej spracované tým lepšie. Ľuďom vyplachujú mozgy, že cukor je zlý, človek si potom myslí, že kadejaký sirup je zdravší. Ak je cukor zlý, potom sirup je tisíckrát horší! Glukózo-fruktózový, škrobový, invertný sirup, sirup z agáve a kukuričný sirup sú podľa nás umelé sladidlá a nemali by ich vydávať za prírodné, a ľudia čo chcú byť zdraví by ich vôbec nemali jesť.