Latvian military stages shooting in the streets of Riga / V LITVE SA NA ULICIACH STRIEĽALO, ZATIAĽ SA ÚDAJNE JEDNÁ O CVIČENIE (SK, ENG) + Poznámka Biblik / Note Biblik

14.09.2021 14:58

Latvian military stages shooting in the streets of Riga | Vojenské cvičenie v Lotyššku, Riga:

The Latvian army took to the streets of its capital, Riga, in a series of maneuvers. Latvian troops on the streets of Riga today, as part of the "Namejs" military exercises which are taking place throughout Latvia until 3 October. Latvian military stages shooting in the streets of Riga. The published footage shows the military running along one of the streets and shooting into the air. The Latvian military conducts exercises on the streets of Riga. The territory of the exercises was not cordoned off & no local residents were not warned about their conduct.
 
Poznámka Biblik / Note Biblik: exercise or preparing for the future? Discrimination and terror is violence. Violence leads to another violence and riots. Is somebody doing this on purpose? Who wants to drown the world in the blood again?
Diskriminácia a teror sú zárodkom krviprelievania. Uvedomuje si to niekto a robí to zámerne? Kto chce zase utopiť svet v krvi? Prečo s ním politici hrajú túto špinavú hru? Prečo niekto na Slovensku podporuje rúškovo-testovací-vakcinačný teror?
Je niekto tak hlúpy, že netuší, čo z malého zárodku diskriminácie, násilia a zjavného porušovania ľudských práv môže vyrásť? Nútenie na rúška je násilie. Nútenie k testom ďalšie násilie. Očkovanie, rúška, testy, lockdowny - všetko formy vydierania a násilia. Zárodok násilia bol položený, pokračovanie v opatreniach môže viesť ku krviprelievaniu. Je na každom človeku, ako sa zachová, či bude alebo nebude podporovať opatrenia, ktoré sú v princípe zločinné a teroristické. Je to zároveň aj skúška, ako sa človek zachová. Pretože tí, ktorí majú strach a zo strachu alebo z inej príčiny vynucujú opatrenia, sami fašizmus podporujú a živia. Ak nám to prerastie cez hlavu, potom sa v tom budú topiť všetci. Je veľmi dôležité odmietnuť spoluprácu na vynucovaní fašistických opatrení. Ľudia by nespravodlivé zákony a nariadenia mali odmietnuť:
"Dokiaľ existuje povera, že by sa ľudia mali podrobovať nespravodlivým zákonom, dovtedy bude existovať aj ich otroctvo!" M. Gándhí
Mahátmá Gándhí (1969-1948)