LEKÁRI PRESVIEDČAJÚ ĽUDÍ ABY SA NECHÁVALI OČKOVAŤ EXPERIMENTÁLNYMI VAKCÍNAMI, VÝSLEDKOM SÚ CHOROBY, TRÁPENIE A ÚMRTIA

13.08.2021 08:44

"Maminka přežila díky Pánu-Ježíši na podzim nákazu tím korona virem. Půl roku potom-na jaře tohoto roku-2021 se nechala obvodním MUDr. zmanipulovat-zastrašil ji-řekl jí, že kdyby znovu onemocněla tím virem, tak by to nepřežila... Ona měla ale v sobě protilátky proti tomu viru !!! Ale uvěřila tomu obvodnímu MUDr. Nechala se u něho naočkovat vakcínou Astra Zeneca. Měsíc po očkování ochrnula-nemohla se postavit ani se na nohou udržet-ani vteřinu...Tři týdny po ochrnutí-24.6. v nemocnici umřela - vyčerpaná..."

Poznámka Biblik: lekári presviedčajú aj ľudí, ktorí tzv. "vírus" prekonali, aby sa nechali očkovať. Naposledy som telefonoval s kamarátom a bolo mi divné, prečo má nádchu (nejazdí autom, nenachladol s klimatizácie) Povedal mi, že sa nechal zaočkovať mRNA Pfizerom, lebo doktorka ho presvedčila... Mám obavy o jeho zdravie, ale je to jeho vec, nikdy si nevedel vybrať stranu, nikdy na nič nemal jasný názor, bol ľahko manipulovateľný ako väčšina ľudí, ktorí jedia bežnú stravu. Má krásnu ženu a dieťa, keď sa im dieťa narodilo, varoval som ich aj pred očkovaním dieťaťa. Jeho manželka je však slabá ako on, podľahla tlaku lekárky a prvé čo zistila, že dieťa od očkovania normálne nespávalo... Bežne mamičky zisťujú po očkovaní detí stratu očného kontaktu, poruchy správania, spánku a poruchy príjmu potravy. Očkované deti vykazujú známky poškodenia mozgu (neutíšiteľný plač na príb. letákoch od  sú vlastne encefalitické bolesti hlavy spôsobené  obrovským množstvom hliníka vo vakcínach, až 33x viac ako stanovovala norma ). Teda o tom sú vakcíny, všetky vakcíny aj detské vakcíny: poškodiť ľudí aj deti alebo rovno spôsobiť chorobu, z čoho bývajú rodičia prekvapení, ak dieťa po očkovaní ochorie alebo dostane tú chorobu, proti ktorej sa očkuje, napr. tu.

 

"Budeme viesť výchovu gojimov tak, aby im bezvládne klesli ruky vždy, keď budú mať urobiť zásadné rozhodnutie!" Protokoly Sionských Mudrcov