LIEK KTORÝ POMÁHA PACIENTOM S TZV. COVIDOM DODNES NIE JE SCHVÁLENÝ V EU

08.01.2021 11:56

"Austrálski vedci objavili úžasný účinok lieku proti Covidu-19 už v apríli 2020. Bezpečný liek, ktorý je na trhu už 40 rokov, podľa štúdii vírus zabíja. Tejto informácie sa najprv prakticky chytili lekári v Bangladéši, ktorí začali liek na pacientoch úspešne aplikovať v kombinácii s antibiotikom doxycyklín.

Bangladéšsky lekársky tím skúmal kombináciu liekov ivermektín a doxycyklín, dvoch bežne používaných liekov na pacientoch s akútnymi príznakmi koronavírusu už v máji 2020.

Dr. Alam, lekár v Bangladéši, uviedol, že často používaný liek  ivermektín v jednej dávke v kombinácii doxycyklínom, bežným antibiotikom, prináša takmer  zázračný výsledok v liečbe pacientov s COVID-19." Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/preco-len-testovanie-lockdown-a-ockovanie-o-nadejnom-lieku-v-boji-proti-covidu-19-na-slovensku-vela-nepocut-hoci-prinasa-dobre-vysledky-uz-aj-v-grecku-a-bulharsku/2399816

Top komenty:

“Ale ten ivermektin u nás nedostať, tak neviem kde sa obrátiť a samozrejme ako to užívať”

“Žiaľ iba v zahraničí... Alebo skús osloviť p. Berana - myslím, že je to profesor z Čiech. Na internete sú jeho videá... Aj na HS o ňom písali.”

“Tak som spravil drobný faktčeking. Vždy je treba overovať si a logicky uvažovať. Pozrel som index úmrtnosti na 1M obyvateľstva na Covid. Slovensko má tento index cca 428 čo je dosť. Belgicko to má cca 1200. Bangladéš a to je preľudnená krajina to má 48. Kua to je OBROVSKÝ rozdiel a niečo na tom bude! Už mali okamžite prebiehať testy aj na Slovensku retardi!!!!”

“Tu vôbec nejde o zdravie ľudí a tí ktorí tomu veria niet pomoci...
Ak by vlade čo i len za mak záležalo na ludoch, tak by nebrali dochodcom 13 dochodky a ohrozeným skupinám alebo všetkým by pridelovali vitamíny a látky podporujuce imunitu. Zároveň by riadne informovali ľudí, čo pomaha a akú prevenciu majú riešiť. Nie le sedieť doma zarúškovany a čakať na smrť ako všade kážu!..”

“lebo globalny reset financneho systemu a nastolenie totalnej digitalnej totality resp. technokracie na baze ocipovania populacie a tak totalneho dohladu a kontroly...a myslia si ze sa im to podari...hehehe”

Presne tak ! Je zarážajúce, že nejaké pofiderne vakcíny typu Pfizer po čiastkových a nedokončených testoch bez garancie odškodnenia poškodených vakcinaciou boli liekovou agentúrou EU prakticky obratom schválené a taký osvedčený a úspešný liek ako ivermektin nie je v EU schválený za celých 40 rokov (len vo forme masti).

Myslím, že je na europanoch páchana genocída, prakticky tu od pádu socializmu nie sú žiadne ucinne antiparazitika ! Od tých idiotov vo vláde by som podobné postoje zamerané na kradnutie peňazí cez lockdown a nákup pofidernych testov očakával, ale zaráža má cirkev, ktorá jednoducho musí mať informacie z rozvojových krajín, v ktorých pôsobí a v ktorých si odpustili podobné stupidity typu celoplošného testovania, alebo núteného očkovania a sú na tom podstatne lepšie ako Slovensko - napr. také Peru... A cirkev tlačí podprahovo ako stupidni predajcovia energetických nápojov do očkovania geneticky modifikovanou vakcínou celý národ v štýle "kto sa nedá zaočkovať, pácha hriech" ! Nuž milé špiny farizejske, to, že sa dala zaočkovať sedmina Izraela ešte neznamená, že aj nám sem vozia košer verziu tej šarže ! Pochopili idioti ?!

 

Poznámka Biblik: ak na takzvaný Covid zaberajú antiparazitiká, čo potvrdzujú lekári z rôznych štátov (jednou z prvých je Dr. Stella Immanuel tu a tu), potom by bolo namieste skúmať, či za ochorením, ktorému sa hovorí Covid nie sú parazity! Osobne si myslím, že z lietadiel na nás rozprašujú samorozmnožovaciu pleseň, roky našich pozorovaní tomu dôrazne nasvedčujú. Materiál chemtrails má schopnosť sa sám množiť, darí sa mu najmä na/v zelenine. Pravdepodobne sa teda množí aj v ľudskom tele. Po rokoch situácia dosiahla hranicu, kedy je imunitný systém človeka poškodzovaný a vyčerpávaný do tej miery, že telo sa snaží zbaviť poškodenej DNA, čo môže mať na následok "efekt mydlových bublín" viac Dr. Hrušovský tu. Takáto masívna očista tela spôsobuje niekedy aj problémy s dýchaním. Veľmi zaujímavá a krátka informácia o tom, čo sú vírusy, (a teda, že teórie o nejakom novom víruse by nám nemali stačiť a mali by sme požadovať nezávislé vyšetrovanie) hovorí Dr. COWAN tu:

https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/