LIST PRIATEĽOVI ČO OCHOREL (+P.S.: SLOVO SMART VEĽMI PODOBNÉ SLOVU SMRT)

30.03.2023 17:11

Dúfam, že budeš v poriadku, čo si si myslel, že si nesmrteľný? Niekto si kedysi myslel že je nesmrteľný a ozaj - celé roky riskoval život akoby nič, až raz keď ho kleplo a bol už v pekle, by si neveril, ako takzvaný mŕtvy narodený do nového sveta slepý, hluchý, nemý, bez tela a bez mysle dokáže prosiť a volať na svojho Stvoriteľa o pomoc! Síce je "tam" vidieť všetko, ale nedá sa používať ani telo ani myseľ, teda ono sa už nedá nijako modliť ani nič... Na telo sa pozerá ako na kus veci, v ktorej ani vlastne nič živé okrem toho Vedomia nebolo... A keď zároveň s telom definitívne vypne a skončí aj myseľ, a vlastne, skončí sa aj priestor aj čas, tak to je skutočné peklo, s akým je možné niekoho strašiť len keď to zažije! Neexistujú slová na vyjadrenie hĺbky utrpenia bez času, akoby v totálnej tme, v totálnom väzení, totálnej samote! Pričom bolo možné vidieť a vnímať ešte aj tento svet, ale už z pohľadu akoby "bodu", duch však nemal žiadne súradnice (iný šok po opustení tela, podobne ako šok z toho, že zomrela aj myseľ, to je čomu sa hovorí peklo, nie je kam ísť ani ako sa odtiaľ dostať, pretože vedomie existuje, ale oddelené od Stvoriteľa prežíva absolútnu prázdnotu a úplnú samotu, to je ako oheň, ktorý ustavične páli - zatratenie v dimenzii bez času. Je to ako smetisko zblúdilých duší, ktorým keď skončil tento svet, neostalo vôbec nič! Akoby sa do tohto nového duchovného sveta rodili ako hluchí, slepí, nemí, chromí... A možno, že je to ešte len začiatok úplného rozkladu duše) A zažil to aj David R. Hawkins! Predstav si! Presne tiež, v okamihu smrti, ale tiež zavolal na svojho Stvoriteľa a vrátil sa späť. Možno autor tohto mailu má presne tú istú skúsenosť, akurát po tom nenastalo hneď plné osvietenie... Ale došlo k úplnému obratu a vážnemu hľadaniu Toho Záchrancu a Spasiteľa, Ktorý vždy prišiel, keď bolo naozaj zle a On nikdy nenechal človeka len tak! Zdá sa, že iba človek si môže zavrieť k Nemu dvere a klesnúť až tak hlboko, že nebude schopný už ani modlitby. Možno by sme sa mali báť samých seba? Týmto veršami je myslený kto, alebo čo môže zatratiť aj telo aj dušu?

"A nebojte sa tých, ktorí vraždia telo a ktorí nemôžu zavraždiť dušu; ale sa radšej bojte toho, ktorý môže i dušu i telo zatratiť v pekle." Matúš 10:28

-   -   -

Príklad, ako je možné zatratiť telo aj dušu: tento človek žil životom, že zlozvyky a svetské záležitosti ho úplne ovládali a totálne nakoniec zlikvidovali aj jeho telo! Rozklad za živa bol pozorovaný u jedného schizofrenika - vedel, že mu Stvoriteľ môže pomôcť, strašne plakal a nariekal, že sa už nedokáže ani modliť - akoby k odpojeniu už došlo ešte za života tela. Fyzicky potom naozaj zomrel do pár dní. Jeho priateľka po jeho smrti mala sen, ako tíšila démona - vedela, kto bol ten démon. Je možné, že človek ak neberie vážne posmrtný život, môže zablúdiť tak, že už nikdy nenájde cestu späť! Staroveké civilizácie zmysel života mali prípravu na posmrtný život (vlastne na narodenie do nového sveta po smrti: Biblia príslovia - Smrť je ako narodenie (Kazateľ 7:1) teda, vlastne to, čomu ľudia hovoria smrť, ešte nie je žiadna smrť, ale môže to byť začiatok Nového života, alebo začiatok bolestivého rozkladu.

Čo Ťa štve, že si ochorel? Kto sa nezastaví sám, toho obvykle zastavia, lebo dobre sa o nás starajú, videl si už ten film Nosso Lar? Niečo podobné je Deixe-me Viver... Sú tam dobré hlášky!

Ozaj, čítal si leporelá? Pamätáš? "Aj sloník nech čo chce robí, občas padne do choroby!"

Ak bol sloník lekár, hovorí sa, že v Číne sa viac lekár, ktorý ochorel nemohol ukázať medzi ľudmi.

Veď to pre toho, kto nie je lekár alebo liečiteľ nie je hanba ani poníženie, možno si sa prepínal a niečo si zanedbal a si tu aj na to, aby si sa učil.

Nabudúce možno budeš konať múdrejšie.

AHoJ,

Arkan, Biblik.sk



P.S: veľmi nápodobné slovu smrť je slovo  smart  (!) Všetko smart, všade chcú dostať smart zariadenie, smart hodinky, smartfón, smart chladnička, smart merače, smart dust, smart city...

Nektorí veria, že zlí duchovia silno pracovali, aby zmenili slová, napríklad slovod God, Gad - Had. Slovo Boh, Bog - Bug. Ďalej JEDLO, STRAVA, pOTRAVINY = jed, otrava, namiesto niečoho, čo oživuje napr. poživeň... Je možné, že satanské bytosti obrátili svet naruby - ak vidíme, čo robia dnes - vojny, homosexualizmus, prekrúcanie všetkého normálneho a pod., pravdepodobne podobné snahy museli byť aj v minulosti a je možné, že zmenili aj reč. V niektorých duchovných knihách autori z nejakého dôvodu vôbec nespomínajú slovo Boh. Zrejme kôli poznaniu významu slova? Boh je niečo totálne neosobné, ľudia vo vzťahu so Stvoriteľom používajú slovo Otec a vzývajú Meno Meno Pán Ježiš Kristus.

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!