LIST PRIATEĽOVI, KTORÝ STÁLE NEMÔŽE NÁJSŤ SVOJU LÁSKU (čo chce taký kresťan čakať, ktorý nemá žiadny pôstny život, žiadny modlitebný život ani žiadnu silu?

31.03.2023 15:32

LIST PRIATEĽOVI, KTORÝ STÁLE NEMÔŽE NÁJSŤ SVOJU LÁSKU (čo chce taký kresťan čakať, ktorý nemá žiadny pôstny život, žiadny modlitebný život ani žiadnu silu?

"Netráp sa, si nevšedná nátura a nemusí byť ľahké nájsť takú, čo by k Tvojim vlastnostiam a talentom zapadala, pretože aj po tejto stránke si veľmi bohatý.
Čo máš tú knihu Zohar, kto sa teda rozhodol a verí, že Nebeský Otec je dokonalý a naozaj chce žiť Jeho vôľu, môže prosiť o priateľku, ženu, manželku, ale ak má Nebeský Otec iné plány, je vhodné prosiť o zmenu vlastného myslenia a o naplnenie aj bez vzťahu s človekom.
Vieš, bol taký náhľad, kde je skutočne možné byť štastný bez ženy, bez sexu (dokonca byť plne uspokojený tak, že telo už nevyžaduje) a vlastne byť stále na úrovni energie, ktorú si bežný človek ani nevie predstaviť - Nebo na Zemi. Taký človek už len chce pomôcť vstúpiť aj ostatným, pretože všetky túžby sú vlastne už tomto prirodzenom stave splnené. Niektorí môžu dokonca vidieť to Svetlo aj keď majú zavreté oči, ale to Svetlo je absolútne dokonalé, naplní, nasýti, osvieti úplne všetko - nie je už čo žiadať pre seba, iba aby aj ostatní boli v tom Svetle, vlastne, to je aj zmysel života, Jednota s Nebeským Otcom, Jednota s Jeho vôľou a Jeho vyžarovaním. To Svetlo je vlastne to vyžarovanie lásky, ktorým je každý motivovaný a každý chce vlastne v skutočnosti presne len to.

 

Biblia hovorí, kto má ženu, nech sa o ňu stará a nehľadá ďalšie, kto ženu nemá, nech nehľadá! (pozri a porovnaj 1Kor.7:27, v prekladoch LAMSA a Roháček. V Lamsovom preklade sa jedná výslovne o odporúčanie pre ženatých a rozvedených, pretože podľa Učenia Pána Ježiša Krista ten, kto si vezme prepustenú od muža, cudzoloží - pozri a porovnaj Matúš 19:9 Lamsa a Roháček)
Možno, ak by sme to poslúchli, ušetrili by sme si veľa času, trápenia aj peňazí.

K tej modlitbe za priateľku - kresť. zbor alebo nejakého aspoň 1 pravidelného modlitebníka.
Z miliárd žien nájsť tú, čo je vyrobená pre Teba, to chce niekedy buď šťastie, alebo priazeň Vesmíru.
Tu hovorí ruský vedec ak. JURIJ MARCINIŠIN, že ide o určitú špecifickú cestu:
https://www.biblik.sk/news/ak-marcinisin-kvantove-prechody/

Z tej Úzkej Cesty (Biblia Kázeň na Vrchu) si zišiel, tá čo si si sám vybral predtým tiež nebola pravá, ale ísť si vlastnou tiež šťastie neprináša ako vidíš! Akoby človek robil vždy podľa niečoho/niekoho namiesto toho, ako to on sám naozaj chce - ani interpretácia Biblie rôznych náboženských organizácii nemusí byť pre váš život tá pravá, je čas prestať počúvať ilúziu Boha a začať vážne hľadať Pravdu vo svojom vnútri, čo naozaj chcem (veľmi sa to môže líšiť od toho, čo si myslím, že chcem) Jeden kresťan, keď nevedel, či si má vybrať medzi duchovnou cestou a svetom, sa raz v dosť biednom rozpoložení opýtal Nebeského Otca: "Čo to je vlastne tá Tvoja vôľa?" "BUĎ ŠŤASTNÝ!" zaznela okamžitá odpoveď.

-   -   -

Robíš si sám bariéry a potom robíš odpory - rafinované triky ega, ako sa udržať pri parazitovaní - to treba prehliadnuť! Každú chvíľu ego niečo chce, potom zase nechce a ak tomu človek venuje pozornosť, môže sa to niekedy skončiť depresiou a dokonca i samovraždou! Možno, značnú dávku pokory vyžaduje (u niektorých až po mnohých súženiach) rozhodnutie prestať venovať žobrotaniu ega pozornosť a kráčať vpred svojou cestou, nech sa v tejto mysli odohráva čokoľvek. Nejde ani o potláčanie ani o ignorovanie, iba o akési neuľpievanie na rozmaroch vnútorného dieťaťa, resp. zvieraťa, ktoré je vraj možné vytrvalosťou v duchovnej práci a trpezlivosťou skrotiť! U väčšiny ľudí to vyzerá, akoby bolo domáce prasiatko pánom, nemajú vlastné sily a energie pod kontrolou. Tieto sily však nevydržia v nečinnosti, ak nie sú správne usmernené, začínajú človeka ovládať. Takto vznikajú závislosti. Tieto sily nútia človeka pracovať k ich usmerneniu a ku zdravému pohybu, aktivite a hľadaniu Zdroja existencie (JA) ale nesprávne usmerenie týchto síl je hľadanie pôžitkov v jedle, v sexe, alkohole alebo drogách. Na ktorú cestu sa človek prikloní, tá je potom opakovaním posilňovaná. Dostatočná sila a rýchlosť rakety snerom hore vedie k odpútaniu od Zeme, smerom rovno alebo bez cieľa hrozí dojdenie paliva a pád k zemi. Zaujímavé je, že od určitého bodu sa zrýchľuje aj stúpanie aj pád, resp. stáva sa akoby samovoľným. Jedna cesta vedie do raja, druhá do pekla.

"Dve cesty. Vojdite tesnou bránou; lebo je priestranná brána a široká cesta, ktorá vedie do zahynutia, a mnoho je tých, ktorí ňou vchádzajú; lebo je tesná brána a úzka cesta, ktorá vedie do života, a málo je tých, ktorí ju nachádzajú." cit. Pán Ježiš Kristus, záverečná kapitola Kázeň na Vrchu, Biblia Roháček

-    -   -

Meditácia, napr. jednobodová koncentrácia (Trátak) by nebola od veci. Treba sa dostať do svojho stredu a ostať pri sebe!

Napríklad koncentrácia na čierny bol v úrovni čela cca na vzdialenosť 1 - 1,5 metra (príp. namiesto čierneho bodu to môže byť ušľachtilý predmet, upokojujúco môže pôsobiť i plameň sviečky) Ale vyžaduje sa tréning, vhodné najmenej 2-3x denne aspoň 30 minút / cvič.

Napríklad, podporovať Život, napríklad kŕmiť vtáky dobrými tukovými bio semenami a možno Život bude podporovať Teba.

My žijeme dosť odtrhnutí od reality, v nenormálnych betónových domoch, bez kontaktu so Zemou, bez kontaktu s prírodou a naša telepatia alebo priame stretávania s cieľom nájsť si partnera sú skôr výnimočné.
 

Kto naozaj chce partnera, môže si to dať ako cieľ - ale u niektorých to ide aj hneď, ak si to tak vnútorne nastavia.

Ďalej, môže sa jednať o podvedomé bloky, kedy podvedomie želaný program nepodporuje a vlastne, človek potom aj keď láska príde, odmietne ju...
Dr. Bruce Lipton hovorí, že sa to dá zmeniť PSYCH-K (Slovensko a Čechy PSYCH-K napr. Petra Julia Vogelová)

Čo si doteraz urobil, aby si stretol svoju lásku? Ak by bola taká ako Ty, bol by si s ňou štastný? Ak chceš princeznú, možeš sa stať kráľovským synom! Peniaze na to máš, ale charakter ešte nie je tak ušľachtilý, nedrží dobre pohromade ani vlastný život, ako by mohol udržať manželstvo, štát alebo kráľovstvo?
Satanisti dosahujú svoje veci násilím, podplácaním a peniazmi ale tvrdo makajú.
Jeden bývalý čarodejník John Ramirez (na Biblik.sk sú super videá - určite pri hľadaní prebehnite názvy všetkých, nájdete veľmi zaujímavý materiál) John Ramirez hovorí, že čo chce taký kresťan čakať, ktorý nemá žiadny pôstny život, žiadny modlitebný život ani žiadnu silu?"

Arkan, Biblik.sk

ZDROJ:  mail priateľovi 31.3.2023

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!