LÍVIA O RTVS

03.11.2018 20:31

https://www.mojevideo.sk/video/2e46c/livia_o_rtvs_a_jej_zbabelosti.html

https://www.youtube.com/watch?v=p90RqioAn5o

LÍVIA ĎAKUJEME TI.

Poznámka Biblik: Je fajn, že aj mladí ľudia sa vyjadrujú k týmto veciam. Nás zaujalo, že akoby najväčší zákulisný vplyv dokazuje navonok židovská organizácia B'nai B'rith. Opäť sa tu používa známa taktika, vyvolať u väčšiny ľudí dojem, že za všetkým stoja židia a treba ich nenávidieť. Cieľom diabla je vyvolať nenávisť za každú cenu. Otvorene popudzuje ľudí proti sebe pochodmi homosexuálov, stavaním práv homosexuálov na 1. miesto v spoločnosti, lebo so židmi je tento trik už veľmi starý a niekedy dokonca na nasieranie spoločnosti už používanie židov nevyhovuje... Totižto v piatich knihách Mojžišovich je napísané, že Boh stvoril človeka ako mužské a ženské pohlavie (Genesis 1:27) a židia sú pre obvinenia z týchto moderných zločinov proti Bohu prakticky nepoužiteľní. Teda tretie pohlavie, resp. niečo medzi, to je vyslovenie diablova taktika, podobne ako večné predstŕkanie židov a 100x opakovaná lož o holokauste. Budí sa tu dojem "všemohúceho žida", lebo mu bolo tak ublížené, že teda vraj má právo utláčať celý svet, aby sa mu viac krivda nestala...Doteraz boli v spoločnosti akoby na spôsobovanie nenávisti  "vyvolení" židia, teraz sú pre zmenu "vyvolení" homosexuáli, ale keď treba, predhodia vám aj židov, ako sme to videli naposledy...

Takzvaná "spolupráca" kňaza s fašistami, ktorú by niektori z účelových dôvodov chceli pripísať bezpochyby veľkému Slovákovi Dr. Jozefovi Tisovi (1887-1947) je vynikajúco načrtnutá vo filme  PIUS XII. Pod rímskym nebom. Treba sa pozrieť, čo sa dialo v čase II. svetovej vojny v Maďarsku, Taliansku, Španielsku či Portugalsku. A Maďari ani Taliani sa neboja otvorene uctievať Hortyho či Mussoliniho...

Proces s Dr. Jozefom Tisom, to bol podobný proces ako s Miloševičom, Husajnom, či Kaddáfím. Jednoducho politická vražda na objednávku. Zaujímavosťou je, že sudca Igor Daxner (1893-1960) spáchal samovraždu - obesil sa 18. apríla 1960, presne 13 rokov na deň zavraždenia Dr. Jozefa Tisa.

"Dr. Juraj Šujan, ktorý bol žalobcom na procese s Tisom, vo svojich spomienkach zaznamenal, že na stretnutí všetkých predsedov senátov Národného súdu a prokurátorov úradu obžaloby koncom septembra 1946 predseda Národného súdu Daxner všetkým oznámil:
„Aby ste všetci vedeli: bol som spolu s niekoľkými predstaviteľmi odbojových zložiek na návšteve u pána prezidenta Dr. Beneša v Topoľčiankach. Keď sme už boli na odchode, požiadal som ho, aby som mohol u neho ešte pobudnúť ako predseda Národného súdu. Dôverne som sa ho opýtal, ako sa díva na Tisov prípad. Otvorene mi povedal: Tiso musí visieť. Hovorím vám to preto, lebo aj medzi nami sú takí, ktorí si prajú iný koniec."
https://sk.metapedia.org/wiki/Igor_Daxner

Zaujímavé krátke video:

Jozef Tiso mi zachránil život aj ďalším 800 deťom: