Ľudia, ktorí sa nedajú zaočkovať proti Covid-19, už nebudú môcť viesť normálny život, naznačuje nový minister pre vakcináciu (AKTUALIZÁCIA 3x)

30.11.2020 20:28

"Na otázku redaktorov, či ľudia budú môcť vôbec niečo urobiť bez vakcíny, Zahawi odpovedal: „Myslím si, že ľudia musia urobiť to rozhodnutie, ale tiež si myslím, že množstvo poskytovateľov služieb bude vyžadovať vakcináciu, a urobia to tak, ako to urobili teraz pri registrácii pri vstupe prostredníctvom aplikácie.“" Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/zle-spravy-pre-britov-ludia-ktori-sa-nedaju-zaockovat-proti-covid-19-uz-nebudu-moct-viest-normalny-zivot-naznacuje-novy-minister-pre-vakcinaciu/2364648

Poznámka Biblik: starosta Londýna Sadiq Khan - moslim, sunnit z Pakistanu. Britský minister pre vakcináciu Nadhim Zahawi - rodený Iráčan! Nie je takto náhodou proti Angličanom vedená vojna? Ale kto sa zúčastnil pod velením USA na tých neoprávnených vojnách počnúc Juhosláviou, Irakom, Afganistanom a končiac Lýbiou? Boli to v prvomrade USA a Británia, ale ešte aj Francúzsko a...NATO!

Aký malo Slovensko na tom podiel? Boli sme (a bohužiaľ ešte stále sme) v NATO. To znamená, že určitým spôsobom sme sa na týchto zločinných vojnách podieľali a teraz sa aj preto vedie vojna proti nám! Teraz práve zatiaľ momentálne máme šťastie, že vo funkcii slovenského premiéra je ten, kto je, pretože po tom, čo narobil, väčšina ľudí pochybuje nielen o tom, či je normálny ale aj o správnosti nariadení ako takých!

Server Biblik.sk od svojho vzniku odmieta akúkoľvek vakcináciu zdravých ľudí a najmä odmietame očkovanie detí. Od začiatku v našich článok zdôrazňujeme aj vystúpenie Slovenska z EU a NATO, pretože práve členstvo v týchto organizáciách nám tiež prinieslo túto vojnu, ktorú vlastne teraz preniesli do Európy a celého sveta. Áno, tento boj proti tomu takzvanému vírusu, o ktorom by bez mediálnej a politickej reklamy prakticky ani nikto nevedel - to je vojna! Kto mečom bojuje, mečom padá a bohužiaľ aj Slovensko pomáhalo v neoprávnených vojnách vrahom z NATO držať meč (premiér Dzurinda t.č. dokonca na povolil prelety lietadiel na Juhosláviu, čím sebe, ale aj nášmu národu vyrobil karmu)

Aj preto sme účasť v EU a NATO považovali za ešte hrozivejšiu ako vystúpenie a v našich článkoch sme to zdôrazňovali! Ľudia však boli mnohí presvedčení, že bez EU a NATO nemôžeme existovať, my sme od nášho vzniku tvrdili, že nemôžeme existovať s nimi a zotrvanie v EU a NATO je pre Slovensko samovražedné.

Podobnosť symbolov NATO s nacistickou symbolikou:

AKTUALIZÁCIA 1: nakoľko je situácia vo svete taká aká je, v našich článkoch sme taktiež písali, že Slovensko si nemôže dovoliť byť bez armády! Možno by sme tu mali chudobu a potraviny na prídel ale mohli by sme sa nejako brániť. Odovzdať Slovensko bez boja na pospas cudzích mocností neurobil Slovák, ale cigáň Dzurinda. Fašismus na Slovensku nezaviedol normálny Slovák, ale človek veľmi pochybný z celkového hľadiska. Je smutné, že mnohým tu na Slovensku ani príliš nevadila účasť Slovenska v EU a NATO, vidíte, kam nás priviedli - do vojny! A nakoľko zrušili armádu, brániť sa môžete tým čo máte alebo tým čo viete, prípadne iba tým, že ste (napr. osoba ktorá si cení pravdu a slobodu viac ako vlastnú bezpečnosť) Hlavná forma obrany však je a ostáva duchovná - pôst, modlitba a vnútorné odmietnutie fašizmu. Už účasť na nosení rúšok je podpora fašizmu, rúška bolo a JE treba odmietnuť ako prvé, vrátane ďalších opatrení proti dosiaľ neexistujúcej pandémii. Ak je poslancov v parlamente 150 a sedia vedľa seba, nie je dôvod, aby ste čakali v radoch na pošte a v obchodoch. Mali by ste kričať, ale to si treba dať rúško dole, nech vás je počuť!

-   -   -

 

AKTUALIZÁCIA 2, top komentáre pod článkom:

"Současná totalita je první svého druhu. Ty předešlé se opíraly o vojenskou sílu, sílu peněz a majetku a o sílu zla v obecném slova smyslu. Tahle nic z toho nemá. OPÍRÁ SE JEN A POUZE O DEBILITU, KRETÉNSTVÍ, IMBECILITU, BLBSTVÍ A IDIOCII. Kdokoli a kdekoli a kdykoli má možnost tuhle dnešní totalitu k hovnu okamžitě zničit." Pepa Nos

"neostane,, ale netreba sa báť,, ničoho,, často chodím autom,,ale keď vyjdem medzi ludí, je mi zle z tých porazeneckých xichtov zle, plných nenávisti voči sebe samému, lebo sa neodvážia nemať náhubok vonku,,,,a všetok ten hnev cez oči ide na mna,, ,ale je to ich hnev, voči im samym,, lebo sú zbabelí,, doprdelky, sú zbabelí slobodne dýchať"

 

AKTUALIZÁCIA 3:

! Čerstvé video spred pol hodiny z Nemecka !!

Citujem: "Na stanici intenzívnej starostlivosti pre príjem pacientov s korona ochorením nie je v nemocnici v Ludwigsburgu žiadna ľudská bytosť. ... Je to veľký podložený podvod. Kdeže sú tí všetci ťažko chorí, keď nie na tých špeciálne pre koronu zriadených príjmových staniciach v nemocniciach ?? .." Nech idú tiež do čerta spolu s lobyistami v politike aj všetci novinári, ktorí nepodávajú pre svojich spoluobčanov pravdivé informácie !!! https://www.facebook.com/100012324856149/videos/vb.100012324856149/1095216280899190/?type=3&theater