ĽUDIA KTORÍ SI OVEROVALI PRAVOSŤ TESTOV VIACNÁSOBNÝM TESTOVANÍM BOLI OBVINENÍ ZO ŠÍRENIA CHOROBY

06.11.2020 12:42

Polícia upozorňuje, aby sa ľudia v prípade pozitívneho výsledku testu nechodili opakovane testovať. Zdroj https://www.facebook.com/KRPZZA/posts/878063063024091

Poznámka Biblik: ste povinní len veriť propagande, ak vám nevadí, že s vami zachádzajú ako s dobytkom, o žiadnej slobode pre dobytok nemôže byť ani reč! Ak prijímate pozíciu dobytka, budú s vami tak zachádzať. Vaše zarúškované tváre svedčia o určitej značke dobytka, mali by ste sa hanbiť a ak aj veríte, že Covid-19 je skutočný, je lepšie riskovať ochorenie ako stratu slodody. Značka bude čoskoro zrejme nezmazateľná: tetovanie, čip, alebo nejaké nové napevno vpálené ID spojené s očkovacím statusom. Aj dobytku sa vypaľovali značky napevno... Kto prijal rúško, najskôr prijal aj test a najskôr príjme aj vakcínu. Jedná sa o trojstupňové podkopanie zdravia, prvé ľudí poškodzujú rúška, druhé poškodzujú testy a tretie vakcína - všetky tieto veci majú nezanedbateľné vedľajšie účinky a k vytvoreniu skutočnej pandémie nového ochorenia veľmi napomáhajú, vy sami svojim rozhodnutím určujete, akým smerom sa udalosti budú ďalej uberať. Vynikajúci článok vyšiel dnes na hlavnespravy.sk, ktorý jednak ukázal na spoľahlivosť testov a jednak to, že účasť na testoch poslúžila ako zámienka na teror malej skupiny ľudí, z toho niektorí čitatelia usudzujú, že testy poslúžia aj na terorizovanie väčšiny:

https://www.hlavnespravy.sk/v-martine-obvinila-policia-styroch-muzov-ktori-sa-dali-opakovane-testovat/2341334

 

top koment:

"Všetci, ktorí ste sa na testovaní zúčastnili, poslúžilo vám to iba na to, aby vás mohli prenasledovať!
Títo ľudia v článku sú iba prvé ukážky toho, ako to dopadne.
Testami ste riskovali, že vám môžu zaviesť infekciu a nakaziť vás.
Covidisti sú schopní zaviesť vám antigén, ktorý pri nasledujúcom testovaní budú detekovať!
Predpokladám, že testy tiež budú slúžiť ako zámienka na terorizovanie občanov.
Zločinci si testy nastavia tak, aby vyhovovali propagande.

Je naivné a hlúpe ísť sa pýtať niekoho, či ste chorí a riskovať pritom nežiadúce účinky takýchto vyšetrení. Okrem toho, ak bol človek akože pozitívny, žiadna pomoc mu nebola poskytnutá, len ďalší teror. Ak by tu skutočne bolo nejaké nové infekčné ochorenie, videli by ste to všetci, nikoho by ste sa nemuseli ísť pýtať. Vy túto lož s Covidom len spolupomáhate robiť reálnou, za to vám beda!

Malo by dnes už byť každému jasné, že vláda nerobí nič na to, aby ľudí chránila, naopak podporuje všetko preto, aby sa dávala živná pôda vzniku skutočných chorôb. Ľudia by majú opatrenia takejto tyranskej vlády bojkotovať! Vláda sa vás snaží zničiť a ak to svojou účasťou to podporujete, je to napomáhanie zločinu. Odplatu za váš šialený blud slepej dôvery zločincom dostávate sami na sebe"