Ľudia na námestí skandovali, aby prezident SR Andrej Kiska odstúpil

21.03.2018 23:04

O situácii okolo vraždy investigatívneho novinára a jeho snúbenice vieme s istotou povedať jedno: Nikto nemá právo obviňovať slovenskú vládu ani žiadneho politika z tohto zločinu, pokiaľ nemá ani indície, ani priame dôkazy!

Ešte sa ani poriadne nezačalo vyšetrovanie, a už sa zhromaždilo zopár ľudí na námestiach počúvať prejavy nepozvaných hostí a mávať s transparentami "Chceme nové voľby" a podobnými heslami, ktoré by sa dali nazvať jedným slovom splašky. (Nie náhodou sa v piatok 16.3.2018 rôzne "osobnosti" ikonicky zhromaždili aj v našom meste vedľa mestkých záchodov v Trenčíne)

Takisto považujeme za úplne trápnu komédiu odstupovanie ministrov a ďalšie populistické prejavy predstaviteľov Smeru a ďalších. Je to podľa nás zo strany politikov trápna hra na pozornosť, ktorá nestojí za to, aby im ľudia venovali energiu.

 

 

Dnes 21.3.2018 sa na stránke infovojna.sk objavil tento veľmi zaujímavý krátky článok: Ľudia na námestí skandovali, aby prezident SR Andrej Kiska odstúpil: https://www.infovojna.sk/article/do-centra-bratislavy-prisli-stovky-ludi-ktori-nechcu-statny-prevrat

Celé prezidentovanie prezidenta Andreja Kisku by sme mohli aj bez aféry okolo Tupoleva nazvať úlet. Konečne Slováci otvorene odmietli byť sponzormi týchto úletov. Z papiera poskladané lietadlo s nápisom ODSTÚP by sa malo denne vznášať ponad Prezidentským palácom...

 

PODPORUJTE KVALITNÉ PROJEKTY AJ FINANČNE

BIBLIK