ĽUDIA SKÚSTE MA POCHOPIŤ

23.01.2019 20:58

Robert Fico:

"Ľudia, skúste ma pochopiť ako predsedu vlády. Skúste ma pochopiť a vládu ako takú: že nemáme iné možnosti. Buď prežijeme rok 2013 a zostaneme v Európe a bude tu nejaká perspektíva, alebo to všetko pokazíme a bude po nás. A prosím aj učiteľov o pochopenie. Kým v iných krajinách idú platy dole, chápem, že máte nízke platy, ale 5 percent je zvýšenie platu, čo sa v iných krajinách nedeje."

https://www.youtube.com/watch?v=V7J7rTKWuBY

Top koment:

"Skúšam Ťa Ty zapredaný smrad pochopiť. Máš gule vo zveráku, aj celá tá akože "Tvoja" posratá vláda, ktorá nemá na výber, lebo ak by si len náznakom uhol, mohlo by byť nielen po celom Tvojom predsedovaní ale aj po Tebe. Buď sa budeš spolupodieľať na postupnej genocíde Slovákov a dostaneš aspoň nejakú šancu prežiť, alebo to pokazíš a bude po Tebe. Toho sa bojíš najviac, a ani sa Ti nečudujem, ale Ty drzá opica, zase sa ľuďom smeješ do xichtu? Teraz si si pre zmenu vybral učiteľov, keby si povedal, že tých päť percent by si mohli dať do prasiatka, ani vtedy by si sa nebál, že by ich hodili do tej Tvojej prasačej hlavy?"

 

Poznámka Biblik: Skúste si prečítať Ficove vyjadrenie z pohľadu aktívneho člena svetovej vlády: "Buď tých kreténov, pardon občanov utopíme v kotli Európy, kde sa už na nich varí voda, alebo to praskne, čo v skutočnosti chystáme a bude po nás." Ak by ľudia pochopili, že EU bola založená s cieľom zničenia národov, bola by tu taká demonštrácia a taká revolúcia, akú ešte svet nevidel. Fakticky ľudia nemajú čo stratiť, zdá sa, že vo Francúzsku si to uvedomujú, ale oni boli takí vždy. V bitke pri Waterloo zvolal vojvoda Wellington na hŕstku obkľúčených Francúzov: "Udatní francúzski vojaci, vzdajte sa!" dostal odpoveď: "Merde!" ("Hovno!") Koľkí z vás by mali na to odvahu? Lebo takto to nejde, posýpajú nás chemtrails, vláčia nám sem zločincov a hovoria, že oni nemajú inú možnosť, ale to nemáme ani my...