ĽUDIA V PIEŠTANOCH SI TIEŽ NENECHAJÚ SRAŤ NA HLAVU, NAKUPOVALI BEZ RÚŠKA A VYČÍTALI POLICAJTOM NEZÁKONNÚ ČINNOSŤ, TAKMER SPACIFIKOVALI POLICAJTOV (+Poznámka BIblik: HLAVNÚ VINU NESÚ UDAVAČI) AKTUALIZÁCIA: V POĽSKU SA NAKUPUJE BEZ RÚŠOK

05.11.2021 11:45

Komentár uploadera:

Druhým rokom mocipáni strašia ľud, zaraď sa a ticho buď...
Obsah s Covidom spojený normálne neriešim, ale kám to spejeme? Bežne stretávam v nákupnom centre ľudí bez rúšok, ale aby som ich udával???

https://www.mojevideo.sk/video/35f6b/v_piestanskom_lidli_bolo_veselo.html

TOP KOMENT:

veru ze by sa to uz konecne zislo vystrielat vsetkych skurv**ych fasistov ale tito skur*ysyni su zakonom chraneni lebo su fizli takze ho nemozes ani udriet lebo mas opletacky, ale ved ked sa budu takto udupavat ludske prava nadalej a bude sa tu presadzovat fasizmus, najdu sa jednotlivci ktori ich mozno aj vystrielaju

Poznámka Biblik: podľa nás je to hlavným účelom týchto nariadení, vyvolať skutočný núdzový stav, za každú cenu, je im jedno ako, buď šírením chorôb cez testy a vakcíny alebo fašistickými nariadeniami, ktoré vyvolávajú v ľudoch nenávisť jedných voči druhým a najmä voči policajtom. Jediný ozbrojený človek (a ak sa tu fašistické nariadenia budú vynucovať, ľudia sa budú ozbrojovať) tak v tom obchode to mohlo skončiť ešte oveľa horšie! Tých policajtov tam mohli pozabíjať, hlavnú vinu podobne ako v prípade Judáša nesú udavači!

 

AKTUALIZÁCIA: v Poľsku sa ľudia neudávajú, nakupujú bez rúšok, nikto ľudí nebuzeruje:

- je to tretie video od vrchu tu:

https://www.infovojna.sk/article/video-zamestnanci-lidl-u-a-policajti-pachaju-trestnu-cinnost-v-priamom-prenose-a-generalny-prokurator-mlci

ľudia necheli násilie - zaujímavý článok aj ZEMAVEK tu + video.

Link na stiahnutie videa: tu

TOP KOMENTY IV:

 

Oni ti policajti su zlocinci, fasisticke praktiky od statneho sektora su zlocinom. Vzdy to tak bolo.

 

ano, emócie sa stupňujú, policajti stratili nervy, narážajú v poslednej dobe na odpor...je len otázka času, kedy sa sformujú skupiny aktivistov, vycvičených aj na takéto situácie. Chlapci policajní, ani tie obušky vám nepomôžu, pretože nemáte gule postaviť sa presile, a verte, že ľudia, ktorí takto nazbierajú skúsenosti, tak vymyslia, ako sa brániť. teleskopický obušok je povolený na sebaobranu, takže sa nechajte prekvapiť...bude ešte veselo :) Z tých videí sa dá naučiť veľa, a taktika boja je celkom jasná, len to tu nebudem rozoberať...

 

Sranda je, ze tieto tupela dementne vytrete si myslia, ze sa chrania pred covidom handrou. Nedochadza im vsak, ze to nie virus ich moze skor zabit, ale ta osoba na druhej strane, ktora to neberie sportovo ako ja, vid nemecko a 20r pumpar terazky uz bez zivota.

 

teraz sa to stalo v obchode, najbližšie sa to to môže stať na ulici pred tvojím domom, keď si dovolíš porušiť trebárs zákaz vychádzania alebo niečo iné, čo ti nebude dávať logiku a rozhodneš sa srať na príkazy a nariadenia debilov, viď Austrália tam sa to už deje. Potom čo odporučíš? vybrať si iný chodník? neprovokovať, poslúchať? šúchať nožičkami, neviem, neviem, či je toto dobré riešenie

 

od začiatku plandémie dostali zamestnanci obchodov, bánk, úradov atď jasné inštrukcie odmietnuť obslúžiť klienta bez rúška, teraz respirátora
možno sa im aj vyhrážajú zrážkami zo mzdy prípadne vyhadzovom, ak by nad takými mávli rukou a vybavili ho

 

Spravne povedane! Ak si fasisti myslia ze tymto to skonci, tak su na omyle. Narod ma pravo postavit sa na odpor proti kazdemu, kto porusuje demokraticke principy pravneho statu a totalite. Obcania v tejto situacii maju pravo napadnut policajta ktory vedome porusuje zakladne ludske prava. Fasisti, pamatajte- ste v tazkej mensine.

 

Jedno príslovie hovorí kto seje vietor žne búrku.Takže bolo by načase popremýšlať či to stojí zato obetovať zdravie možno aj život za záujmy tých ktorých rozkazy tak slepo plníte.Stojí vám to za tých 30 strieborných?

 

no jo, tu sa robí z konfrontácie s políciou strašiak. len stále nikto neodpovedal, po akú hranicu majú občania znášať fyzický teror od policajtov. Tu sa už začína vyvíjať štokholmský syndróm: "len sa neprotivme, lebo bude ešte horšie, neprovokujme, lebo dostaneme na držku". Nakoniec to končí tak, že obeť sa obviňuje sama z toho, že ona vyprovokovala ten teror svojim s právaním: O toto polícii presne ide, aj tými nasadenými provokatérmi. Je otázka, či na tú hru ľudia skočia, alebo nie. Je určitý bod, kedy sa jednoducho musíš už fyzicky brániť. Kde je ten bod?

 

To zaruskovanie populacie ma iny dovod. Teraz nie je mozna identifikacia a je mozne naverbovat skorumpovanou policiou aj absolutny odpad, mozno aj basistou spolupracujucich s policiou. Vsak aj ty maju cisla, ze?
Mozno nam chodia mafiani a zlocinci prezleceny za policajtou. Saty, rusko a aj cislo si mozes nasadit, ale ksicht si nevyzlecies.
Preto museli mat volakedy meno, lebo cislo nie je meno. Cislo na suchom zipse moze byt aj cislo basistu ze?
Viem je to trosku od veci, ale uvedomte si, ze dnes je mozne vsetko.
Viete si predstavit spolocnost zloczenu zvecsa zo zaruskovanych zlocincov v policajnych uniformach. Vitajte na Slovensku.

 

Toto je výsledok troch desaťročí bašovania politikov. Krajia rozkradnutá a rozpredaná. K polícií berú rôznych zločincov, kriminálnikov, sociopatov , asociálov a psychopatov z radov nezamestnaných . Veľa terajších politikov utečie na druhu stranu zemegule. A títo fešáci sa kam schovajú ? Čaká ich kriminál a neľudské zaobchádzanie. Ešte netušia čo ich čaká. Po druhej svetovej vojne, zločincov ktorí páchali zločiny na ľuďoch , mlátili denne na uliciach. Toto aj Vás chlapci čaká a nik Vám nepomôže.

 

A je to tu. Treba zacat likvidovat policajtou pri policajnej trestnej cinnosti. Potecie evidentne krv a budu aj mrtvy na oboch stranach. Samozrejme nad Fasistickym policajtom zalamentuje akurat tak jeho hlupa rodina. A vsetci co sa postavia na ODPOR proti Fasistickym policajtom budu HRDINOVIA.
Ludia si mozu zacat pripravovat slzaky, elektricke paralizatori, boxeri, a ine nadobicka.
Kym sa nepolikviduju pesiaci v podobe Fasistickych policajtou, dovtedy neurobi poriadok s tymi co sedia hore.
O tom hovori aj stara hra sach.
DOZBRANE SLOVACI! ZA SLOBODU!