ĽUDIA ŽIADAJÚ VYSVETLENIE KLAMSTIEV O SAHARSKOM PIESKU. PRACH JE DOKONCA I MAGNETICKÝ / SLOVAKIA MAGNETIC DUST FALLING FROM SKY (SK + VIDEO)

27.04.2022 13:23

Že sa nejedná o žiadny saharský piesok, to sme v našich článok písali už dávno. Stačí si pozrieť, ako sa správa "bežný" prach v domácnosti. Väčšinu prachu dnes tvoria biele, čierne a červené vlákna, ktoré keď sú "čerstvé", alebo správne natočené, reagujú špecifickým špirálovitým krútením na blízkosť človeka, reakcia je oveľa pozorovateľnejšia, ak použijete naslinený/navlhčený prst a v tesnej blízkosti prejdete nad vláknami, ktoré sa doma usadili na obrazovke Vášho mobilu, na vnútornej parapete, na bielych papieroch, na práčke, na chladničke... Niekedy po priložení navlhčeného prsta vlákna doslova až odskakujú... Zvýšenú prašnosť si už všimol snáď každý. Na biblik.sk stačí dať do hľadania "chemtrails vlákna", písali sme mnohé články a podrobne sme tieto vlákna študovali,  najprv našim mikroskopom a neskôr  i profesionálnym mikroskopom.

Teraz ľudia točia videá, pretože neveria odrbom o saharskom piesku, tieto odrby šíria mainstreamové médiá. Niekto dal prach zotretý z auta na papier a priložil k tomu magnet:

VIDEO MAGNETICKÉ ČASTICE / MAGNETIC DUST FALLING FROM SKY:
Celkovo, sypú na nás svinstvo z lietadiel, ožarujú nás extrémne silným žiarením z mobilných antén a potom, keď sa niektorí ľudia z toho dusia a slabším kolabuje imunita a zomierajú, dorážajú ich vakcínami! Vlastne, vakcínami sa už malým deťom (dokonca našim zvieratám i psom) likviduje imunita, poškodzuje mozog a zavádzajú sa cudzie prvky do DNA. Takto má neočkovaná elita obrovský náskok! Každý uvedomelý človek však môže očkovanie odmietnuť! Pre očkovanie zdravých platí:
"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ." Matúš 9:12
 
Zaujímavý dokument PÔVOD A HISTÓRIA OČKOVANIA nájdete tu:
Pichanie injekcií do zdravých ľudí pod zámienkou, že v budúcnosti neochorejú je kolosálny podvod! To že práve vakcíny sú príčinou ochorenia, mnohí sa prebudili až pri scénari s pandémiou, kedy ochoreli aj po dvoch dávkach a mnohí zomreli práve kôli tomu, že sa nechali očkovať! Jasne sme mali opäť možnosť pozorovať, načo v skutočnosti slúži vakcinačný program - ľuďom vyvolávajú choroby, rôzne poškodenia, denegenáciu potomstva a smrť! POZOR AJ NA TETANOVKY A DETSKÉ VAKCÍNY! Zaujímavé dokumenty:
Možno si niektorí už dokážete predstaviť rozsah odrbu, v ktorom nás až doteraz udržiavali, ale končia! A každý nech robí maximum, aby mal čisté myšlienky, aby si zvyšoval svoju úroveň a samozrejme všetkými prostriedkami bojovať proti fašistom - pre bežných neozbrojených občanov platí nenásilný odpor - bojkot opatrení, aktívne zapájanie sa do diania - písanie listov, mailov, zdieľanie dôležitých informácií, podpora alt. médií - je toho veľa, čo každý môže robiť, ak skutočne chce zmeniť túto veľmi na hrane situáciu.
Každému v takomto prostredí ide doslova o život, každý exces, každý jed, každá zlá myšlienka môže nakloniť misky Váh v definitívne víťaztvo Svetla alebo môže stiahnuť jednotlivca do hĺbky temna a smrti. Každý, kto je schopný to pochopiť, prosím, nech pochopí bibl. je to vysvetlené takto:
"KTO MÁ UŠI NATO, ABY POČUL, NECH POČUJE!" Matúš 9:13

______________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU