LUKAŠENKO: NEPODLIEHAJTE KORONA-PSYCHÓZE / LUKASHENKO ABOUT CORONAVIRUS: STAY AWAY FROM THIS PSYCHOSIS (SK, RU, ENG)

09.03.2021 10:21

LUKAŠENKO: NEPODLIEHAJTE KORONA-PSYCHÓZE / LUKASHENKO ABOUT CORONAVIRUS: STAY AWAY FROM THIS PSYCHOSIS - SK, RU, ENG CC subs:

https://www.youtube.com/watch?v=2IQuKgeotVE

Poznámka Biblik:

Ako dopadli štáty, proti ktorým viedli Američania a NATO vojny? Obvykle boli rozbombardované tak, aby sa všetko muselo stavať nanovo. Samozrejme, na riešeniach výstavby a obnovy sa podieľali tí, ktorí vojnu vyprovokovali. Ľudia z krajín NATO boli väčšinou ticho, mysleli si, že tie vojny sa ich až tak netýkajú. A zrazu je vojna tu, z okupovania štátov sa prešlo na okupovanie kontinentov. Kto sa rozhodol vyhladiť ľudí a viesť 3. svetovú vojnu tentokrát trochu inou metódou? Boží nepriateľ - diabol a jeho prisluhovači. Ruskí politológovia napr. V.V. Pjakin tohoto nepriateľa Boha a ľudstva nazývajú aj "globálny prediktor". Od začiatku tu išlo o kolosálny podvod s "novým" vírusom, ktorý nám tu pravdepodobne už celé roky sypú do vzduchu z lietadiel. Scénár s koronavírusom, ktorý slúži ako zámienka na vedenie nového typu vojny, sa mohol začať kedykoľvek,  testy boli nakúpené už v r. 2018:

https://www.biblik.sk/news/slovensko-nakupilo-covid-testy-za-vyse-52-milionov-eur-uz-v-roku-2018-dozens-of-countries-ordered-covid-tests-in-2018-sk-eng/

Rôzne "ochrany" rúška, respirátory a pod. budú mať svoje následky - vdychovanie vlastných splodín, vdychovanie CO2, množenie plesní a baktérií v rúškach - viac lekári, výskumníci a vedci tu...

Nakoniec aj tak s tzv. "vírusom" sa bude musieť vyrovnať imunitný systém. Tzv. vírus - zápaly pľúc a problémy s dýchaním sú podľa nás následkom dlhodobého rozprašovania vláken z lietadiel. A rozprašovanie pokračovalo aj dnes:

CHEMTRAILS TN_9.3.2021_09.22

Vo vnútri je ten istý vzduch ako vonku, len čo si človek dá nachvíľu dole rúško, dýcha tieto rozprášené častice. Celá šaškáreň a tzv. "opatrenia" sú predovšetkým o tom, aby ste mali v hlave iba VÍRUS! Zločinci, ktorí vedú vojnu proti štátu vás nechcú chrániť - práve naopak, chcú, aby boli čo najväčšie problémy a čo najviac chorôb, tak preto lockdowny a rúškovacie šaškárne, ktoré ako vidíte, sú hovno platné! Vlády tzv. "opatreniami" bombardujú všetkých - ľudí, nemocnice aj obchody. Dodržiavanie ich opatrení je podpora fašizmu, a to je oveľa nebezpečnejšie. Oni sa k nám správajú ako k nepriateľom, ničia nás a zabíjajú, pritom ústami politikov tvrdia, že nás chcú chrániť. A zatiaľ je stále väčšina ľudí, ktorá verí na "vírus" a dodržiavajú opatrenia. Čím viac tieto "opatrenia" dodržiavajú, tým hlbšie klesajú, pretože nemôžu uveriť, že existuje diabol, ktorý ich klame a chce im čo urobiť čo najhoršie. Takzvané "opatrenia" sú samovražedné, ľudia, ktorí ich dodržiavajú si rúškami, respirátormi a dezinfekciami podkopávajú vlastnú imunitu.