LUKAŠENKO: SPÄMATAJTE SA A PORÁTAJTE SA S TÝMITO POLITIKMI, KTORÍ STRATILI KONTAKT S REALITOU!

26.06.2021 16:31

Západ je v šoku! Lukašenkov prejav pri hradbách Brestskej pevnosti:

"SPÄMATAJTE SA POKIAĽ NIE JE NESKORO A PORÁTAJTE SA S TÝMITO POLITIKMI-ŠIALENCAMI, KTORÍ STRATILI KONTAKT S REALITOU!"

https://www.youtube.com/watch?v=B8bjxQO9x_Y

Poznámka Biblik: od nástupu vlády blázna Matoviča začal aj na Slovensku fašistický teror. Nariaďujú ľuďom dusiť sa v rúškach, zatvárať obchody a chcú nás vyhladovať na smrť, chcú, aby sme ich poslúchali keď nám nariaďujú poškodzovať sa a ničiť seba aj našu ekonomiku! Odkedy prišli, ničia všetko. Im podobní ich poslúchajú a tvrdia, že tak je to správne - duste sa a zavrite obchody, a čakajte, kým skapete! Ak to nebudete robiť ako vám kážeme, dáme vám pokutu! Alebo ak sa nechcete očkovať, budeme vám brániť nakupovať, (myslia si a rehocú sa: "veď s rúškami sme to už urobili a poslúchli ste nás, robili sme z vás bláznov a hodláme v tom pokračovať, len buďte zodpovední!...za svoju vlastnú smrť a chaos, ktorí tu chceme vyvolať, aby sme vám mohli ďalej hovoriť, že ste gójovia-hovädá a idete aj na porážku, keď dupneme a ženieme vás, vy hovädá, počúvajte nás a buďte zodpovedné hovädá-za to, že ste sami kráčali na porážku!")

Blázon je tu pritom ešte ministrom financií! A takzvaná prezidentka? Komu celý čas slúži spoločne s takouto nesvojprávnou vládou? Nemôžem zniesť, aby blázon bol ministrom financií! Veď sa mu Slováci skladáte na plat! A nie je vám na grcanie z takej prezidentky? A po tom, čo tu narobila Matovičova vláda, je v poriadku, že všetko ostalo tak ako bolo a len dosadili ďalšieho slabučkého chudáčika Hegera? Prekvapilo by ma, keby nás začali zvážať do koncentrákov, ak by sa ten opovážil povedať slovo! Fašistická agenda na vyhladenie ľudstva je v plnom prúde, cez chemtrails, extrémne silné žiarenie z mobilných antén a vakcinacizáciu, a nesvojprávni chudáčikovia ako Heger, Matovič a Čaputová vrátane tejto takzvanej vlády a väčšiny poslancov sú nástroje v rukách globálnych zločincov, ktorí sa pokúšajú o obnovenie fašistickej nadvlády nad svetom. Čo robí vláda, poslanci a takzvaná prezidentka? Dávajú zelenú opatreniam rovným Hitlerovského Nemecka! Musíme túto bandu zločincov postaviť pred súd. Vláda je vlastne vykonávateľom príkazov vražednej zákernej mafie, ktorá kôli nadvláde nad svetom ničí a zabíja všetko! Lukašenko hovorí: 

"SPÄMATAJTE SA POKIAĽ NIE JE NESKORO A PORÁTAJTE SA S TÝMITO POLITIKMI-ŠIALENCAMI, KTORÍ STRATILI KONTAKT S REALITOU!"

Ide o to, aby mafia, ktorá sa snaží o nadvládu nad svetom ostala osamotená a aby im každý išiel po krku. Má niekto nejaký nápad, ako si urobiť poriadok vo vlastnom štáte? Lukašenko scénár Covid nehral, dopadli by sme snáď horšie, ak by sme ho tiež nehrali? Čo ma teraz tak narýchlo napadlo - je to presne to isté, za čo boli zatváraní Štúrovci, je to panslavizmus, spojenie Slovanov v boji proti fašistom. Slovanské národy sú rozdrobené a vlastne takmer každá vláda schvaľuje vyvražďovanie a teror cez chemtrails, vakcíny a elektromagnetické žiarenie. Keď vidíte, čo sa deje, nemôžete len tak sedieť a žrať, má niekto nejaký nápad ako sa zbaviť tejto fašistickej vlády? Môžete nám napísať. My si myslíme, že ich takzvaná moc pochádza z viery v to, že majú moc. Pokiaľ oni budú poškodzovať zdravie ľudí sypaním chemtrails a všetky úrady to budú ignorovať, sú to zločinci, spolupracovníci vrahov. Ľuďom poškodzovali zdravie rozprašovaním vláken z lietadiel a potom hrajú hru na vírus a chcú nás doraziť vakcínami! Ak prezidentka propaguje očkovanie a vláda propaguje primitívne pasívne opatrenia, tak sa ich musíme zbaviť! Oni sú tu od toho, aby zdravie ľudí poškodzovali a vyrábali čo najviac utrpenia a čo najviac úmrtí! Čo čakáte od takejto vlády a prezidentky ďalej? Ďalší extrém, budú stále pritvrdzovať, nové lockdowny, nový fašistický teror! Budú klamať o nových variantoch a pritom nad Slovenskom budú ďalej umožňovať rozprašovať z lietadiel chemtrails, budú stavať 5G a vynucovať očkovanie až dokým sa stokrát opakovaná lož nestane pravdou! A potom, keď budú všetci na kolenách, prídu s riešením, mimochodom, Lukašenko to povedal, že sú to oni, ktorí rozvracajú štáty preto, aby mohli prísť s riešením. A aké riešenia od nich čakáte? Oni začali proti nám vojnu, oni sa nás chcú zbaviť, vnucovať nám svoje primitívne opatrenia, rúška a vakcíny, v konečnom dôsledku nás chcú vyhladiť, aby mohli neohrozene a neobmedzene bez akéhokoľvek odporu vládnuť nad svetom. Stratili kontakt s realitou, pretože vláda nad svetom, je vláda nad Stvoriteľom! Vidíte, čo robia blázni, na vládnutie dosadzujú nesvojprávnych a bláznov! A kto nechce hrať ich bláznivú hru a dovolí si spochybniť ich jedinú "pravdu", tomu sa vyhrážajú, šíria teror a strach. (ak budú pri moci, koncentráky, fašistický teror a vyvražďovanie v rôznych variantách sú iba otázkou času)

Musíme sa spamätať a porátať sa s nimi!

A NIE IM PODÁVAŤ DAŇOVÉ PRIZNANIA A PLATIŤ DANE, POPLATKY A POKUTY! FAŠIZMUS MUSÍME ODMIETNUŤ ŽIVIŤ! POCHYBNE ZVOLENÁ PREZIDENTKA, POCHYBNE ZVOLENÝ BLÁZON MATOVIČ A POCHYBNÉ OPATRENIA, KTORÉ PRINIESLI CHOROBY, UTRPENIE A SMRŤ! CHCETE TAKÝCHTO ÚRADNÍKOV SLOVÁCI EŠTE ĎALEJ SPONZOROVAŤ? AKÉ MÁTE INÉ RIEŠENIE? CHCETE IM SNÁĎ ODPUSTIŤ A NECHAŤ TO TAK? A ĎALEJ HRAŤ HRU NA RÚŠKA, NA STRACH, ŽE VÁM DAJÚ POKUTU AK SA S NIMI NEBUDETE BAVIŤ A POČÚVAŤ ICH PRIMITÍVNE ZVHRLOSTI? (COVID PASY, VYNUCOVANIE OČKOVANIA, LOCKDOWNY A POD.) AK ICH BUDETE POČÚVAŤ, TAK JE S VAMI AMEN! VY ICH UZNÁVATE ZA VAŠICH BOHOV A MIESTO BOHA SA BOJÍTE ICH! PRISTÚPILI BY STE NA KAŽDÚ ZVRHLOSŤ, LEN ABY STE NEMUSELI ROBIŤ NIČ, NIESŤ ŽIADNU ZODPOVEDNOSŤ, ŽIADNE VLASTNÉ ROZHODNUTIE, LEN ABY VŠETKO NEJAKO IŠLO ĎALEJ! ALE ŽENÚ VÁS TENTOKRÁT NA PORÁŽKU! ČO NASTANE PO DLHODOBOM OBMEDZOVANÍ DÝCHANIA, PODŤATÍ EKONOMIKY A NAOČKOVANÍM JEDOV CEZ VAKCÍNY DO ĽUDÍ? ČO OSTANE Z MIEST, KDE BUDÚ PRIBÚDAŤ STÁLE NOVÉ MOBILNÉ ANTÉNY A AKÉ BUDE ŽIVOTNÉ PROSTREDIE, ÚRODA, PÔDA, VODA A VÝVOJ CHORÔB, AK BUDÚ VLÁDY A ÚRADY TICHO SCHVAĽOVAŤ ROZPRAŠOVANIE CHEMTRAILS? NEMÔŽEM ICH ŽIVIŤ JEDINÝM CENTOM A ODMIETAM ICH LEGITIMITU, PRETOŽE SÚ PODOZRIVÍ SO SPOLUPRÁCE S GLOBÁLNOU SATANISTICKOU MAFIOU! (za 10 rokov čo nahlasujeme chemtrails neurobili nič a keď sa ľudia dusia, hovoria, že veď to je vírus a nie následok toho, že to vlastne umožnovali, čo iné robia teraz, ak nejakej mocnosti umožňovali kroky vedúce k chorobám a smrti, Čo od nich čakáte iné ako ďalšiu spoluúčať na vyvražďovaní?) SÁM ZA SEBA DÁVAM OD TOHTO RUKY PREČ, NEZAPLATÍM PRISLUHOVAČOM SATANISTICKEJ MAFIE JEDINÝ CENT POKÚT, NEPODÁM IM ŽIADNE DAŇOVÉ PRIZNANIE A ODIGNORUJEM RÚŠKOVACIE FAŠISTICKÉ OPATRENIA V KAŽDOM OBCHODE! A DO POSLEDNÉHO DYCHU BUDEM BOJOVAŤ PROTI OČKOVANIU A VAKCÍNAM, KTORÝMI ODJAKŽIVA LIKVIDOVALI AJ VÁS A VAŠE DETI!