MALÁ ANALÝZA VEĽKEJ BUDÚCNOSTI

07.02.2019 16:38

"Lebo ja znám myšlienky, ktoré myslím o vás, hovorí Hospodin, myšlienky pokoja a nie zlého, aby som vám dal šťastnú budúcnosť a vaše očakávanie."Jeremiáš 29:11

- - -

Existuje niečo, ako televízia a televízny program. TV program. Ide o programovanie ľudí na určité ciele. Vytvoriť obraz podľa ktorého je žiadúce aby ľudia žili. TV má väčší vplyv, než by ste si mohli myslieť, dnes už má snáď v každej domácnosti veľkosť oltára, pred ktorým kľačia deti.

My sa dnes budeme venovať seriálu Star Trek, ktorý ovplyvnil víziu budúcnosti jednej generácie. Nie nadarmo sa najpopulárnejšia séria Star Treku volá "Nová Generácia." Na čele posádky vesmírej lode Enterprise stojí charizmatický kapitán Jean-Luc Picard (Patrick Stewart), ktorý reprezentuje človeka budúcnosti v seriáli Nová Generácia a neskôr aj vo filme Star Trek: Prvý Kontakt:

Star Trek: Prvý Kontakt - Vesmírna loď USS ENTERPRISE NCC 1701 - E

Nad Zemou sa naprieč celým Star Trekom vznášajú čoraz dokonalejšie kozmické lode, iba suterénna prízemnosť bezbožného človeka sa naprieč špičkovej technike dodnes nepohla ani kúsok od Zeme. Aj vyspelá technika bez Boha ťahá človeka dolu, miesto toho, čo by mala ľudstvo povznášať.

 

V Star Treku žijú ľudia v 24. storočí, majú super kozmické lode, super techniku, vedia perfektne liečiť úrazy a snáď aj všetky choroby. Každý má jedlo a pitie vďaka technike replikátoru, v podstate každý má všetko. Hlavným cieľom je podľa slov kapitána Picarda vraj pracovať na tom, aby boli lepší, na sebazdokonaľovaní, na lepšom svete a to je prosím človek z 24. storočia! Už nechce lepšie auto, lepší dom, lepšiu prácu a lepšiu dovolenku, chce lepší svet a mať sa ešte lepšie. (A domorodci, ktorých máme za primitívov hovoria Pururambo - Svet, Ktorý Je Dobrý!) Technika sa stále zdokonaľuje, vo Vesmíre ľudia objavujú stále nové civilizácie a nové planéty. Ľudia sú zvyknutí poslúchať a dodržiavať rozkazy, a na jednej strane sú veľmi inteligentní. Obyčajný kadet na vesmírnej lodi má vzdelanie úrovne dnešného vedca z dlhoročnou praxou. Intelekt sa rozvinul ešte viac, ľudia sú schopní rýchlo obsiahnuť nové informácie, nejaké duchovno tam praktizujú obvykle tie menej vyspelé civilizácie. Všetko je orientované na osobný rozvoj, kariéru a na rozvoj techniky, snáď najdôležitejšia je kariéra, lebo peniaze v 24. storočí už neexistujú. Na prvý pohľad ideálna civilizácia. Veliť vesmírnej lodi alebo mať nejakú hodnosť znamená byť niekým, niečo dosiahnuť!

Zrazu sa objavia akísi Borgovia, ktorí chcú asimilovať každú kozmickú loď aj celú Zem. Borgovia sú rasa s vyspelou technikou a na rozdiel od väčšiny vyspelých civilizácii disponujú aj špičkovými biotechnológiami. Na Borgských kozmických lodiach na rozdiel od lodí iných civilizácií nemajú ani väzenie. Nehrozí, že by niekto nechcel poslúchať rozkazy. Borgovia majú kolektívnu myseľ, sú riadení všetci ako včelí úľ, teda poriadok a absencia kriminality je zaručený na viac ako 99%.

Vlastne Borgovia iba chceli dať to, čo ľuďom chýbalo - chceli ich zdokonaliť. Prečo sa teda ľudia nechceli dať asimilovať? Veď pracovali na tom, aby boli lepší, chceli sa zdokonaliť - zrazu milostivo prídu Borgovia, ktorí im to všetko ponúkajú a nepáči sa im?

Vo filme Prvý Kontakt mali ľudia šťastie: prišla iba jedna Borgská loď, ktorá chcela ovládnuť Zem. Pretože proti dvom lodiam Borgov by prakticky celá armáda pozemšťanov nemala šancu:

Na snímke USS Enterprise NCC-1701 D v porovnaní s Borgskou loďou
 

Čo má Star Trek spoločné s dnešnou civilizáciou? Dnes na nás lode "Borgov" rozsýpajú pokročilé biotechnologické nanočastice, ktoré nás chcú asimilovať:

https://www.youtube.com/watch?v=2q-BZxl-Zxk

V niektoré dni, dnes už snáď každý deň po prechádzke vonku niektorí ľudia cítia spálenie priedušiek a nosa od týchto častíc. Ak táto 3. svetová vojna bude pokračovať, nádej na prežitie má málokto. V Star Treku boli Borgovia porazení, ľudia dostali ešte jednu šancu, ale straty boli obrovské a boj nesmierne ťažký.

Inteligentné vlákna chemtrails rozprašované z lietadiel

Ak ľudia žijú tak, že chcú mať len voľné ruky k svojvôli a splniť si len svoje predstavy, rýchlo príde niekto podobný, kto im to zariadi. Vlastne ukáže im zvrátenosť ich myšlienok, skutočnú realitu tých ich "najlepších" úmyslov. Aj mamy a otcovia rodiny si myslia, že bez Boha a bez duchovných cieľov sa dá žiť celkom dobre a ešte aj chcú vychovávať deti. Ak zabudli na Boha, zabudli na seba, upadnú do zabudnutia. Ľudia sa môžu tváriť, že Pravda neexistuje, dočasne môžu žiť "slobodne", ale Zákony popísané aj Biblii, v Ktorých sa zachvieva náš Vesmír nie je možné nijako obísť, je možné Ich len uznať a radšej s Nimi žiť v harmónii.

"Pozoruj nevinného a vidz priameho a uvidíš, že budúcnosť má človek pokoja. Ale priestupníci budú vyplienení všetci dovedna; koniec bezbožníkov bude ich vyťatie. Ale spasenie spravedlivých je od Hospodina, ktorý je ich pevnosťou v čase súženia, a Hospodin im pomôže a vyslobodí ich, vyslobodí ich od bezbožníkov a zachráni ich, lebo sa utiekajú k nemu." Žalm 37:37-40

-   -   -