MALÁ SKÚSENOSŤ S NEGATÍVNOU ENERGIOU

09.07.2021 22:01

Politici začali hrať hru na pandémiu a väčšina ľudstva jednoducho opakovala to, čo dávali v televízii. Raz som videl experiment, kedy všetci v supermarkete zdvihli ruku a ľudia, ktorí nevedeli, o čo ide, takisto chodili po obchode so zdvihnutou rukou... Podobná situácia je aj s rúškami. Rúško odmietam ako symbol fašistov, zaujímavé boli reakcie ľudí v obchodoch. Niektorí to brali príliš vážne, iní mi otvorene povedali, že oni majú strach, že sa nakazia, keď v ich obchode nemám rúško. Extrémne prípady boli, keď majiteľ jačal, že on musí všetko dezinfikovať! Iní volali policajtov, ale v 80% obchodoch som vďaka Pánovi Ježišovi a spoločnej modlitbe - aby si ma nevšímali, mi vlastne odvtedy väčšinou nikto nič nepovedal a naozaj si ma nikto nevšímal. (predtým bola situácia o dosť horšia, po spoločnej modlitbe som nezažil jediný prípad agresivity zo strany obchodníkov a v rôznych mestách na Slovensku som vlastne bez problémov chodil po obchodoch, supermarketoch aj nákupných centrách.)

Ale aj tak, určitým spôsobom sa mierne zmenili moje nakupovacie návyky, niektoré obchody som prestal navštevovať a začal som chodiť tam, kde vyznávači rúškovacieho náboženstva neboli takí fanatickí. (áno, tie rúška sú náboženstvo, veriaci sú rúškari alebo rúškisti a niekedy sa to podobná na najtvrdšiu sektu). Ale tma nezadržala svetlo (Jn1:5) a rúškovaciemu náboženstvu a celému scénáru s pandémiou verí čoraz menej ľudí. Ak ľudia pochopia, že boli oklamaní nielen s pandémiou, ale že im odjakživa klamali o očkovaní, o čiarach na nebi, že ich učili bludy v škole, v medicíne a dokonca aj vo vede, tak máme nakročené k úplne novému svetu! Bohužiaľ, snáď jediná možnosť záchrany celého podvodu s pandémiou je vpratať do ľudí skutočný jed cez vakcíny a povedať: "My sme vám to hovorili, je to nebezpečný vírus!" (ešte je v hre aj 5G a chemtrails - všetko nástroje, ktorými je možné výrazne prispieť ku zmene správania, myslenia ale aj k vyvolaniu vážnych ochorení alebo ku globálnej klimatickej katastrofe. Napr. cez chemtrails je možné vyvolávať suchá aj záplavy v závislosti od toho, kam sa rozhodnú odviesť zrážkovú vodu). S počasím manipulujú poriadne, aj normálne zimy sú minulosťou podobne ako aj normálne letné búrky. A prirodzená vôňa vzduchu po daždi sa tiež vytratila. Vzduch dnes skôr páchne, inokedy cez jasný deň u nás voňal lesom a po daždi mal tú zvláštnu špecifickú vôňu. Myslíme si, že je to prebité zápachom chemikálií a tieto chemikálie náš les poškodili natoľko, že ledva prežíva. Inokedy náš les rozvoniaval na kilometre, kto ráno otvoril okno, cítil vôňu lesa. Dnes náš les skoro nevonia ani keď sa v ňom prechádzate, je to si myslím až o 90% slabšia vôňa.

Ok, vrátim sa k tomu, čo som chcel vlastne pôvodne napísať. Aha, zaujímavá skúsenosť s negatívnou energiou: raz som si kúpil veci v obchode, z ktorého by som ináč nekupoval. Jednalo sa o obchod spojený s malou telocvičňou, kde ľudia trénujú box a bojové športy. Prvé čo ma zaujalo bola oktagónová klietka. Oktagón je ideálny tvar na priťahovanie energie, viac v dokumente tu. Čo budete v oktagóne robiť, to je akoby posilnené a možno, žiari aj do okolia. Zaujal ma tam ten oktagón, pretože z toho bolo cítiť niečo silné. Nevstúpil by som do oktagónu, kde sa ľudia bijú, je tam silno cítiť niečo nepríjemné. Obchod som si poobzeral a napriek určitému odporu som si v tom obchode kúpil boxerské rukavice. (neskôr som pochopil, že vo vreciach na boxovanie na našich cvičiskách vonku je toľko agresivity, že by som sa ich radšej viac nedotýkal) Takže boxerské rukavice mi boli vlastne na nič. Ale jedného dňa, pretože ostávali stále uložené za dverami, niekto sa rozhodol, že mi ich odprace preč na spodok do skrine. Bola to skriňa s vecami, ktoré si obliekam. Otvoril som ju iba občas a niečo som si z nej vybral. Obliekol som sa, išiel som von a hneď to začalo, skrátka necítil som sa dobre. Myslel som si, že vec, ktorú som si obliekol, je nejaká prekliata alebo čo. Ale keď sa to opakovalo aj po oblečení iných vecí, spozornel som a začal som pátrať. Začal som hľadať, či je niečo v skrini, nejaká vec, alebo predmet. Našiel som tie rukavice, hneď som ich odpratal. Zaujímavé je, že čím dlhšie tam boli tie rukavice, tým silnejšie ovplyvňovali veci, ktoré boli v skrini dlho. A ako sa zdá, čím nižia bola polička a čím bližšie bolo niečo k tým rukaviciam, tým silnejší bol program. Všimol som si hneď, že zrazu s mojimi vecami v skrini niečo nie je v poriadku, ale nevedel som čo. Cítil som to hneď už pri prvej veci, ktorú som si na seba obliekol, pri druhej som rýchlo išiel hľadať príčinu, ale bežne by to človek asi nezistil. Dnes je všetko veľmi zosilnené, takže takéto vnímanie má viac ľudí. Zároveň so silnou negativitou prišlo aj niečo pozitívne, akoby vyváženie. Vlastne mal som na sebe vec, ktorá mi robila zlé a ľudia okolo sa ku mne správali ako keby som bol osoba, ktorá potrebuje najviac lásky na svete! Úplne ma prekvapilo správanie obchodníkov pri bežnom nakupovaní v obchode. (a takisto ma niekedy prekvapí, ako sa správajú kamaráti a ďalší ľudia! Vnímam veľmi pozitívne zmeny na ľuďoch vo svojom okolí a ostatní akoby zmizli z mojej reality alebo sa premenili z agresívnych jedincov na ľudí, ktorí už nevládzu robiť zlé (dúfam)

Každý predmet je energetický žiarič, niektorý slabší, niektoré sú veľmi silné. Ľudia, ktorí nemajú zbystrené vnímanie, by podľa vôbec nemali používať veci a predmety ako napr. orgonity, šungity a ďalšie. Ako si vy myslíte, že môžu čistiť, tak môžu robiť presný opak a škodiť. Buď energiu kumulujú alebo vyžarujú do okolia. Keď sa naakumulujú, žiaria späť aj to zlé, alebo keď dobre odvádzajú negatívnu energiu, je nebezpečné sa v ich blízkosti pohybovať. Mali by byť k rôznym tzv. alternatívnym vecičkám pribalené aj návody na použitie.  Všetko je to v našich článkoch, môžete dať do hľadania "orgonit" "šungit" "pyramída". Ako sa ovlyvňujú veci, môžete dať do hľadania "čiarový kód"

Ide doba, kedy sa viac už nebude ignorovať všetko, čo piatimi zmyslami nemôžete obsiahnuť. Teda všetko bude iné a veľmi rýchlo. Žiadny zákerný násilnícky mocibažný tyran nemal nikdy dlhého trvania ani sa nikomu nikdy nepodarilo ovládnuť celý svet. Tam, kde je parazit príliš agresívny, zničí seba aj so svojim hostiteľom. Majú nás za zvieratá, za hmyz. Deratizáciu a postreky na nás síce robia cez chemtrails, ale tiež to je iba do určitého času, dokým je im to z nejakého dôvodu dovolené (možno selekcia najsilnejších a najschopnejších jedincov, podobne ako v prírode je riadená prírodnými prostriedkami, v technokratickej civilizácii bandou luhárov, ktorí zabíjajú tak, že im niekto uverí a skočí do napr. do vakcinačnej pasce)