MALÉ RIEŠENIE, KTORÉ MÔŽE VEĽMI POMÔCŤ / SMALL HINT THAT MAY HELP A LOT (SK, ENG)

20.07.2022 12:15

Používate na monitor fóliu? Situácia sa omnoho zlepšila u mňa i u ľudí, ktorým sme navrhli používať na monitor fóliu. Bežne dostupní najznámejší výrobcovia závesných fóií na LCD monitory sú Kantek a Innovera (bežne sa dajú tieto fólie kúpiť na Amazon alebo e-Bay)

S výrobcom fólií Innovera máme lepšie skúsenosti kôli o niečo lepšiemu antireflexnému povrchu. Fóliu si môžete vybrať sami ak presne rozumiete parametrom, alebo požiadať o pomoc človeka, ktorý tomu rozumie. Za 20 € som ochotný vám s výberom fólie presne na váš monitor pomôcť, ak by ste mali záujem, môžete ma kontaktovať. Na notebooky osadené LED monitormi máme v ponuke samolepiace fólie: https://www.biblik.sk/products/it-poradenstvo/

Prečo môže fólia pomôcť? Mnoho ľudí je citlivých na bežnú reguláciu jasu tzv. pwm. Oko to vníma, pri niektorých monitoroch môže platiť, že čím vyšší jas, tým menšia únava očí. Čiastočne to môže riešiť i kvalitná fólia. V každom prípade - i pre tých, ktorí nenosia okuliare, odporúčame chrániť si oči okuliarmi s fitrom modrého svetla. V optike napr. sklá s filtrom modrého svetla SHAMIR BLUE ZERO.

 
ENGLISH: we have very good experience with INNOVERA LCD PROTECTIVE MONITOR FILTER. This is a plastic foil for LCD screens. A good foil may help a lot when you work with PC.
Our customers are happy, a good foil may reduce eyestrain.
Do you wear glasses or not? Anyway, if you work with PC a lot, you have to always use protective glasses with blue light filter, for example SHAMIR BLUE ZERO. Ask your optometrist and protect your eyes.
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

 

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.