MASOVÝ VRAH BILL GATES TÚŽI PO PERFEKTNEJ VAKCÍNE

05.05.2020 19:51

hlavnespravy.sk

"Vo svojej funkcii sa Gates zaoberal tým, ako budú potenciálne vakcíny fungovať, a aké kroky sú potrebné na rozvoj účinnej liečby proti nákazlivému koronavírusu Covid 19. Gates počíta s tým, že vývoj  a výroba vakcíny bude trvať asi 18 mesiacov, a že vakcína musí byť distribuovaná do celého sveta."

https://www.hlavnespravy.sk/chceli-by-aby-bola-uplne-bezpecna-100-efektivna-filantrop-bill-gates-planuje-perfektnu-celozivotnu-vakcinu-ktora-musi-byt-distribuovana-do-celeho-sveta/2149124

MÔŽETE SI Z NASLEDUJÚCEHO PRÍSPEVKU UROBIŤ OBRAZ O PRAVOM ÚČELE VŠETKÝCH VAKCÍN: Top koment: užívateľ Svarog: "Štúdia Morgensen et. Al 2017 ukázala, že populárna vakcína WHO proti tetanu, záškrtu a čiernemu kašlu zabíja viac Afričanov ako choroba, pred ktorou ich má ochrániť. Očkované dievčatá zaznamenali 10-násobne vyššiu úmrtnosť ako neočkované deti. WHO odmietlo stiahnuť smrtnosnú vakcínu, ktorá je natláčaná miliónom Afričanom. Advokáti verejného zdravia po celom svete obvinili Gatesa z toho, že preorientoval agendu WHO z projektov, ktoré sa osvedčili v boji proti infekčným chorobám: čistá voda, hygiena, strava a hospodársky rozvoj. Na tieto Gatesova nadácia míňa len 650 mil USD zo svojeho celkového rozpočtu 5 mld USD. Upozorňujú, že Gates preorientoval zdroje WHO podľa svojej osobnej filozofie – že zdravie prichádza len cez ihlu." (pozn. Biblik - takzvaný filantrop Bill Gates ovplyvňuje celé WHO)

"Odrazu naša civilizácia, ktorá sa bila o ľudské práva a slobody, ich nemá problém obetovať s rizikom úplneho prepadu do krízy, akú si nevieme ani predstaviť, z ktorej nás potom znova príde zachrániť len silný globálny vodca. Kennedy ho včera vyzval k uzemneniu s tým, že ani svoj Microsoft nebol schopný ochrániť proti vírusmi. Nedá mi nepripojiť tento provokatívny obrázok z FB: „Vytvoriť PC vírus – vytvoriť antivírový software. Zarobiť. Zopakovať to na ľuďoch“. Prekvapivo 200-ročný denník New York Post dal priestor známemu americkému politickému konzultantovi Roger Stone, ktorý prehlásil, že koronavírus vyrobil Gates, aby povinne očkoval a čipoval ľudstvo… Ďalšie americké i britské denníky však uverejnili dohady, ako koronavírus mohol byť vyrobený v čínskom biotech laboratóriu, ktoré financovali USA, hoci tí vraj mali problém s bezpečnosťou laboratória už pred 2 rokmi. Podpísať petíciu pre Biely dom, ktorá žiada preveriť Gatesovu nadáciu zo zločinov proti ľudskosti, môžete tu." (pozn. Biblik: Američania požadujú vyšetrovanie Gatesovej nadácie, dalo by sa povedať, že WHO je Bill Gates! V súvislosti s COVID-19 šíri WHO poplašnú správu https://www.hlavnespravy.sk/peticia-americkych-obcanov-pozaduje-vysetrovanie-nadacie-bill-melinda-gates-foundation/2128618)

Zatykač na Billa Gatesa: 20200413-GOV-ARREST_WARRANT-Gates-.pdf (stiahne sa vám to automaticky ako dokument pdf)

Zdrojový link: https://disq.us/url?url=http%3A%2F%2Fnationalgreatregistry.generalpostoffice.international%2Fimages%2Fc%2Fc6%2F20200413-GOV-ARREST_WARRANT-Gates-.pdf%3ANQNbRRzd5DAxhoZtKDJiXcguK9w&cuid=2911865