Med Beds 1. a 2.ČASŤ, Kvantové liečivé technológie, Medicínske postele

03.01.2023 10:55

Med Beds 1.ČASŤ, Kvantové liečivé technológie, Medicínske postele

https://www.youtube.com/watch?v=qAqle9yoFOg

MED BEDS 2.ČASŤ a budúce liečenie

https://www.youtube.com/watch?v=A461qlYSfhA

Youtube kanál: FREE YOURSELF with TimaSandra:

https://www.youtube.com/@freeyourselfwithtimasandra7285

Poznámka Biblik: Boh nečakal, kým nám niekto dá takéto technológie, ukryl ich v človeku! Vo vhodný čas ich niektorí ľudia môžu používať. Regenerácia ľadvín, kĺbov, mozgu, očí, popálenín kože a dokonca i novotvotrba orgánov sú možné, a výsledky dnes môžu ľudia pozorovať v praxi!

Tak veľká je Božia milosť, počas jedného života sa stávate účastníkmi zázrakov ako kedysi za čias Pána Ježiša Krista! Možno si ľudia predstavujú druhý príchod Pána Ježiša Krista ako osobu, ale možno sa jedná o pôsobenie Božieho Ducha, skrze Ktorého sa vždy konali zázraky. Ak ste na zázraky pripravení a ak veríte v Pána Boha a Pána Ježiša Krista - Božieho Syna, môžete sa prihlásiť na online seminár:

https://www.biblik.sk/online-seminar-21-1-2023/  

Keď vidíte náhle alebo postupné uzdravenie z dlhodobých ťažkých problémov, nehojacich sa rán alebo sfunkčnenie chorých alebo zlyhávajúcich orgánov zavedením jednoduchých cvičení do praxe, je to zázrak! Filozofovanie či to je alebo nie je zázrak je smiešne ako filozofovanie mafiána Vincenta vo filme Pulp Fiction, ktorého nezasiahla ani jedna guľka! Ináč, by malo človeku dôjsť, že existuje Boh a človek môže len ďakovať za ustavičnú milosť, ktorá je ľuďom v každom okamihu poskytovaná. Tí, ktorí Boha nechcú uznať, alebo tí, ktorých vedomie nie je pripravené na zázraky potrebujú logické zdôvodnenie vecí, len nechápu, že rozum a poznanie má určité hranice, ktoré nestačia na pochopenie a vysvetlenie niektorých javov! Človek vlastne ani nevie, čo je zvuk, k interpretácii zvuku používa zmyslový orgán, čo je vlastne prekladač originálu do určitej zrozumiteľnej formy. Nevieme nič o tom, ako skutočne vyzerá svet, podstata vecí môže byť pochopená poznaním Boha (duchovný vývoj), nestačí na to veda, a tie najdokonalejšie prístroje a najdokonalejšie technológie sú vpísané Bohom-Stvoriteľom do človeka! To je pravepodobný vývoj ľudstva v budúcnosti - skúmať tieto technológie a naučiť sa ich používať! Možno, stavba kozmických lodí bude prebiehať ako pestovanie sadu okrasných rastlín alebo ako vo filme LA BELLE VERTE. 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU



 



 



 

 

ČLOVEK DO KAŽDÉHO POČASIA / A Man For All Seasons

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like19/