MÉDIÁ ŠÍRIA KLAMSTVÁ O POVINNOM SČÍTANÍ.

22.02.2021 14:08

Rôzne zavádzajúce nadpisy článkov šíria aj tzv. alternatívne médiá. napr. nadpis "Sčítanie je povinné" na serveri hlavnespravy.sk Vynucovať povinnosť nejakej činnosti, príp. vynucovať určitý typ oblečenia (rúška) sú praktiky fašistickej vlády. Je povinnosťou občanov fašistické donucovacie praktiky odmietnuť, aj keby tým riskovali svoje zdravie.  Preto rúška, odstupy, lockdowny aj sčítavanie odmietam. Slúžia teroristom k ďalšiemu teroru. (Aj v minulosti som vo dverách oznámil sčítavačom, že sčítania sa nezúčastním)

Nariadeniami fašistickej vlády sa nezaoberám, fašisti ani na Slovensku nemajú legitimitu vládnuť, sú to teroristi, násilníci a vrahovia, za svoje zločiny skončia pred súdom, vrátane policajtov, ktorí ich poslúchali.

Ak si niekto myslí, že môže slobodným ľuďom prikázať určitý typ oblečenia (rúška), alebo nariadiť "povinné" sčítavanie, čo bude ďalší krok? Dočasná povinnosť práce v koncentráku? Snáď aspoň niektorí z vás chápu, aké nebezpečné je podvoľovanie sa ich fašistickým praktikám.

Rúško nie je iba rúško, je to zároveň aj symbol podrobenia sa fašizmu! Čo sa rúšok týka, tentokrát nehľaďte na druhých, môžu sa chrániť respirátormi ak chcú. V žiadnom prípade si nedávajte rúška kôli nim! Oni za to nestoja! Podporovači rúšok, lockdownov a opatrení sú naši nepriatelia, spolupodieľajú sa na vytváraní fašistického režimu. Nedajte sa stádom vydierať, oni smerujú na porážku a svojmu strachu sa budú musieť postaviť tak či onak.

 

top koment:

Ak sa ľudia chovajú ako ich majetok, tak aj s nimi zachádzajú. Povinné rúška, sčítanie, lockdowny, odstupy a ďalšie bláznivosti, vydávajú blázni s bláznom na čele. Nariadenia od bláznov sú pre bláznov. Iba blázni sa tým zaoberajú.
Som slobodný človek, rozhodujem o tom, čo si oblečiem aj o tom, kam a kedy pôjdem.
Ale blázni povedia: "som doma, je lockdown, zákaz vychádzania a pod." Chudiatka si ešte myslia, že bojujú proti vírusu a jednanie fašistov si ospravedlňujú zodpovednosťou a pod., zrejme takto sa Nemci začali správať k židom a nakoniec si to vyžrali do poslednej kvapky, rozbombardovali im všetko, tu si to ešte bombardujú sami - lockdownami a niektorí sa z tých trosiek už nevyhrabú)
Samovrahovia, dusiči a psi hovoria: "musíte byť ako my a nosiť rúško, ináč vás neobslúžime pri pokladni." sú to spolutvorcovia fašizmu, asi dostanú, čo chcú. Ich "zodpovednosť" podporuje nástup satana k moci, on je ich pánom! A oni mu veria, že ich chce chrániť...
Povinnosť je, aj keď je to ťažké, v štáte plnom psychicky chorých jedincov, bojovať za svoje práva. Nakoľko väčšina je tu psychicky chorých, myslia si, že vás môžu postihovať za to, že jednáte ako normálni...
Vláda si myslí, že fašizmus nevadí, ak je tu zámienka boja proti vírusu... Hitler si tiež našiel zámienku, ale bol porazený a jeho pätolízači boli povešaní. Teraz je tu situácia MY proti FAŠISTOM.
Dr. Vernon Coleman hovorí: "Ak tu niekedy bola situácia my versus oni, tak je to teraz." Je to vojna: "Prosím vás zapamätajte si, že nie ste sami. Viac a viac ľudí sa prebúdza. Ak budeme bojovať tvrdo a oddane, túto vojnu vyhráme!

https://www.biblik.sk/news/dr-vernon-coleman-risks-of-pcr-tests/