MEDITÁCIA 21. DECEMBRA 2021 o 17:00 (+ PETÍCIA ZA ZÁSAH ĽUDSTVU PRIATEĽSKY NAKLONENÝCH CIVILIZÁCIÍ) / MEDITATION 21.12.2021 @ 17:00 CET AND PETITION FOR FRIENDLY CIVILIZATIONS INTERVENTION (SK, ENG)

19.12.2021 18:24
ENGLISH: meditation times for your country - check google, for Slovakia and Czech republic it is 21.12.2021 @ 17:00 (17:00 CET) according to informations in slovak article below, this should be exact time of winter solstice. Petition site https://www.change.org/p/the-awakened-population-planetary-liberation-now?fbclid=IwAR0gAO7NAZs-HhgCmtcc8VvUHbkRkKDC2RX5h6BwrnTT6njDcKjkn_nNtXI
-   -   -
"Najnovšie správy Kobra - AKTIVÁCIA BOŽSKÉHO ZÁSAHU 21. DECEMBRA 2021
Kobra: Je čas opäť konať! Je čas vziať osud nášho sveta do vlastných rúk! Všetci súhlasíme s tým, že proces planetárneho oslobodenia trvá príliš dlho. Tu je naša šanca spoločne urýchliť proces. Preto využívame príležitosť slnovratu 21. decembra na vytvorenie portálu, cez ktorý zjednotíme naše vedomie a spustíme proces, ktorý nás privedie o krok bližšie k oslobodeniu planéty.
Urob to virálnym! Zdieľajte to po celom svete! Uverejnite ho na svojich webových stránkach a blogoch. Pozvite duchovné skupiny, aby sa k nám pridali. Ak poznáte alternatívne médium, môžete mu ho poslať. Môžete vytvoriť udalosť na Facebooku pre vašu miestnu skupinu ľudí, ktorí to robia vo vašej časti sveta. Na túto udalosť potrebujeme aj jednu hlavnú facebookovú skupinu. Môžete o tom vytvoriť video a uverejniť ho na Youtube.
Vedecké štúdie potvrdili pozitívne účinky masových meditácií a aktivácií na ľudskú spoločnosť, takže každý z vás, ktorý sa tejto aktivácie zúčastní, nám môže pomôcť priblížiť planetárne oslobodenie.
Táto aktivácia pomáha silám Svetla uzemniť energiu Svetla na povrchu planéty, aby sa ďalej stabilizovala pozitívna časová os. Počet ľudí, ktorí túto aktiváciu vykonávajú, je jediným najvplyvnejším faktorom v rámci sily povrchovej ľudskej populácie na urýchlenie procesu.
Môžeme dosiahnuť kritické množstvo 144 000 ľudí, ktorí vykonávajú túto aktiváciu! Môžeme dosiahnuť aj jeden milión! To vytvorí masívnu liečivú reťazovú reakciu v energetickom poli na celom svete.
V tejto galaxii je veľa dobrotivých civilizácií. Žijú vo vysokom stave duchovného rozvoja a majú silné priame spojenie so Zdrojom. Chceli by, aby sa ľudstvo pripojilo ku galaktickej rodine, ale potrebujú jasný, silný a koherentný signál od povrchovej populácie, že je potrebný kontakt
Ak sa k našej meditácii pripojí kritická masa 144 000 ľudí, vyšleme taký silný signál a podľa galaktických zákonov to spustí proces prijatia našej planéty do galaktickej rodiny. Samotný proces bude ešte nejaký čas trvať, ale urobí sa prvý a veľmi dôležitý krok s ďalekosiahlymi exopolitickými a geopolitickými dôsledkami.
Aktiváciu Božského zásahu vykonáme v najlepšom možnom momente, ktorý bude mať maximálny pozitívny vplyv na ľudstvo, presne v momente slnovratu 21. decembra 2021, na Slovensku a v Čechách o 17.00 Večer.
Túto aktiváciu budeme robiť ako dvojkrokový proces, prvým krokom je podpísanie petície za Planetárne oslobodenie uvedenej nižšie, druhým krokom je samotná meditácia. Tento dvojkrokový spúšťač bude mať maximálny možný vplyv na situáciu na planéte.
Každú chvíľu po prečítaní tohto článku podpíšte petíciu za planetárne oslobodenie.
Pred zverejnením tohto článku sme už na petičnej webovej stránke dosiahli viac ako 79 000 (dnes 92 tis., pozn. red.) podpisov, než bola náhle stiahnutá do režimu offline bez akéhokoľvek vysvetlenia
To sa istým silám veľmi nepáčilo a petičné miesto už dvakrát stiahli. Teraz je mimoriadne zrejmé, že naša petícia MÁ DOPAD.
Preto sme vytvorili alternatívnu druhú petičnú stránku s presne rovnakou petíciou. Takže teraz máme dve petičné miesta a aspoň jedno by malo fungovať. Ak sa obe prepnú do režimu offline, vytvoríme tretiu a môžete sa tam prihlásiť. Všetky platné podpisy zo všetkých našich petičných miest, vrátane už vyzbieraných 83 000 podpisov, sa spočítajú a započítajú sa do počtu 144 000.
Odkazy na obe petičné stránky sú tu:
(uvádzame iba jediný funkčný; pozn. red.)
https://www.change.org/p/the-awakened-population-planetary-liberation-now?fbclid=IwAR0gAO7NAZs-HhgCmtcc8VvUHbkRkKDC2RX5h6BwrnTT6njDcKjkn_nNtXI
Pokyny na podpis, pozorne si prečítajte:
Petíciu stačí podpísať RAZ.
Potrebujeme 144 000 podpisov do 21. decembra, aby sme vyvolali želaný exopolitický efekt. Ak petíciu podpíše kritická masa 144 000 ľudí, bude to prvé fyzické vyjadrenie kolektívnej vôle povrchového ľudstva v histórii ľudstva, že je potrebný kontakt a zásah. Pôjde o prvý exopolitický dokument ľudstva a jeho význam a dlhodobé dôsledky možno prirovnať k dokumentom ako Ústava alebo Deklarácia ľudských práv. Podpísaním petície využívame našu slobodnú vôľu na vytvorenie energetického mosta medzi povrchom planéty a silami Svetla, ktoré žijú za povrchom. Tento energetický most urýchli proces. Fyzický akt podpísania petície je dôležitý, pretože chceme prejaviť zmenu na fyzickej rovine, preto obyčajné vnútorné odovzdanie nestačí. Nerobíte to len pre seba, robíte to pre celé ľudstvo."
(z nasledujúcich niekoľko odkazov uvedieme iba jediný funkčný; pozn. red.)
 
 
 
 
 
 

Zdroj/Source: email do redakcie 15.12.2021, 09:34