MENACHEM MENDEL SCHEERSON: O RUSOCH A SLOVANOCH (+Poznámka Biblik: Slováci, Rusi a Slovania sú pre nich škodná, so slobodnými národmi NWO vôbec nepočíta!

17.02.2023 14:37

"V prejave z roku 1994 uverejnenom vo vologodských novinách Slavyanin vodca Chabadu, Menachem Mendel Schneerson, načrtol svoje plány na zničenie Ukrajiny aj Ruska.

"Slovania, a medzi nimi aj Rusi - sú najnepoddajnejší ľudia na svete. Slovania sú nepoddajní v dôsledku svojich psychologických a intelektuálnych schopností, ktoré vytvorili mnohé generácie predkov. Tieto gény nie je možné zmeniť. Slovan, Rus, môže byť zničený, ale nikdy nie podmanený. Preto toto semeno podlieha likvidácii* a spočiatku aj prudkému zníženiu ich počtu."

"Najskôr rozdelíme slovanské národy (300 miliónov, z toho polovica Rusov) na malé krajiny so slabými a prerušenými väzbami. Na to použijeme našu starú metódu: Rozdeľuj a panuj. Budeme sa snažiť postaviť tieto krajiny proti sebe a vtiahnuť ich do občianskych vojen v záujme vzájomného zničenia."

"Ukrajinci by si mysleli, že bojujú proti expanzívnemu Rusku a bojujú za svoju nezávislosť. Budú si myslieť, že konečne získali slobodu, zatiaľ čo sa stanú úplne podmanenými nami. To isté si budú myslieť aj Rusi, akoby hájili svoje národné záujmy, aby sa im vrátili pozemky, ktoré im boli "nezákonne" odobraté, a podobne." ZDROJ: diskusia HS

 

*Poznámka Biblik: znamená to v očiach týchto psychopatických satansko-fašistických vrahov, že inú možnosť ako genocídu Rusov, Slovanov a Slovákov ani nemajú, a to aj robia! Aj preto vyvolali a všemožne podporujú zločinecký režim na Ukrajine. Môže sa nejaký Slovák alebo Slovan hlásiť k týmto zločincom či podporovať v tejto vojne Ukrajinu? V takých ľuďoch beží satanský (autodeštrukčný) program. Slováci, Rusi a Slovania sú pre nich škodná, so slobodnými národmi NWO vôbec nepočíta!

Hlásiť sa k fašistom bolo chybou aj vtedy, keď sa zdalo, že majú najsilnejšiu armádu na svete! Pretože aj prisluhovači a sympatizanti fašistov zle dopadli! A zle dopadnú aj teraz! Niektorí esesáci ešte aj pod šibenicou kričali Heil Hitler! A dnes neonacisti opäť posielajú zbrane a tanky s fašistickým odkazom proti Rusku a Slovanom!

 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!