MENTÁLNE ODTIENENIE PRIESTOROV / MENTAL SHIELDING OF ROOMS (SK, ENG)

19.07.2022 12:33

Veľmi zaujímavá možnosť odtienenia napr. elektromagnetického žiarenia je mentálne odtienenie. Svet vnímame prostredníctvom zmyslov. Dlhodobo testujem rôzne metódy odtienienia. Za najlepšiu doteraz sa mi javí predstava nádherného bieleho svetla, ktoré dokonale blokuje elektromagnetické žiarenie a táto tlmiaca vrstva bieleho svetla nevytvára žiadne odrazy. Takto veľmi konkrétne nastavujem tienenie. Používam aj tieniace materiály, ale stále treba niekedy v celom byte ešte dodatočne mentálne odtieniť stropy, podlahy, okná (a niekedy aj u iných ľudí na diaľku, ak vaši blízki bývajú napr. smere žiarenia vysielačov) Je možné mentálne odtieniť nielen podlahu, ale i celý byt, ide o rýchlosť mysle a veľmi jasnú, konkrétnu predstavu, ktorá sa dá zo začiatku trénovať napr. na jednej izbe. Nejakým spôsobom musím eliminovať odrazy od tieniacich materiálov a v noci býva problém s občasnými náhlymi bolesťami hlavy. Odrazy sú obrovským problémom tieniacich materiálov, mám za to, že správne navrhnúť tienenie nedokáže človek ani s tými najlepšími meracími prístrojmi. V našom odtienenom byte je 0μW/m2, odrazy bežné prístroje nedokážu zaznamenať. Obvykle firmy zaoberajúce sa tienením EM žiarenia tieto veci neberú vôbec do úvahy a môžu vytvoriť ešte nebezpečnejšie prostredie ako pred odtienením! Všeobecne platí, že tieniť pomocou fólií, náterov atď. by sa mali vždy iba tie najkritickejšie zóny, nikdy nie celé miestnosti!!!! Snažím sa veľmi zdôrazniť, aké je dôležité takto postupovať. Niekedy namiesto aplikovania náteru je lepšie dohodnúť sa so susedom, aby vypínal router pri stene! A postele, matrace a gauče bez kovových pružín by mali byť už samozrejmosťou, kovové pružiny sú vlastne antény, na ktorých ľudia bohužiaľ v prostredí plnom elektrosmogu spávajú!

Tieniace materiály - fólie, nátery spôsobujú nebezpečné odrazy, ktoré štandardné meracie prístroje nezaznamenávajú! U mňa sa odrazy prejavujú ako veľmi špecifická jemná bolesť na určitých miestach povrchu hlavy. Byt mám profesionálne odtienený, odrazom pri takto silných okolitých anténach nie je možné sa celkom vyhnúť. Čím kvalitnejšie tienenie, tým väčší problém nastáva s odrazmi. Vo faradayových klietkach sa podľa našich informácií na elimináciu odrazov používajú ihlany, t.j. povrch, na ktorý sa nanáša tieniaci materiál by mal byť špeciálne upravený pre elimináciu odrazov, čo však obvykle žiadna firma nerobí a ako to vyzerá v praxi zatiaľ ani nevieme (aj my používame bežné tienenie - uzemnené Al fólie podlahy + uzemnený grafitový náter steny, celková cena cca 4.000 € / byt, riešenia vám vieme pomôcť navrhnúť, v príp. záujmu nás kontaktujte na tel. 032 240 00 65)

Avšak bolesť spôsobená odrazmi okamžite pominie pri správnom nastavení spomínaného mentálneho odtienenia bielym svetlom. Bežný človek by takéto jemné veci ťažko zaznamenal, ale ovplyvňovať by ho mohli. Kto by sa rozhodol pre kompletné odtienenie bytu, pravdepodobne z hľadiska odrazov by musel každý deň 1-2x denne aspoň na niekoľko sekúnd pracovať, treba istým spôsobom sa starať o elimináciu odrazov od tienenia... My sme však takéto riešenie dodnes nikomu nenavrhli, ale testovali sme ho na našom byte a z niektorých častí sme museli nátery kôli silným odrazom oškriabať. Bežné teniace materiály môžu pomôcť, ale predstavujú dosť výrazné riziká z hľadiska odrazov. Najskôr je dobré vždy vyskúšať najprv mentálne tienenie a niektorí pri troche praxe môžu dosiahnuť zaujímavé výsledky:

Pri podobnej práci s veľmi silným impulzom sa dokonca pomocou mentálneho tienenia podarilo fyzikálne odtieniť určité žiariče... Pre mňa to bol dosť riskantný pokus pohybovať sa v smere žiarenia silných antén, aké bývajú bohužiaľ nainštalované pri ceste. Na potvrdenie výsledku by som meranie musel niekoľkokrát opakovať, nie je možné zatiaľ brať tento výsledok ako jednoznačný fakt. Faktom však ostáva, že mentálne odtienenie má vždy určitý význam, o tom nepochybujem. V skratke, ocitli sme sa autom blízko mobilných antén vedľa cesty v dopravnej zápche a rýchlo som musel niečo robiť. Snažil som sa zo všetkých síl stanicu zatlmiť, dnes bežne stanice odtieňujem pomocou tlmiacich sfér a nastavujem opakovanie pomocou horizontálneho znaku symetrickej ležatej osmičky Hodnoty na meracom prístroji okamžite poklesli pri vytvorení mentálneho tienenia... Aj takéto veci sú možné, rozhodujúca je pravdepodobne sila a rýchlosť impulzu, v každom prípade, človek má i moc svojou mysľou ovplyvňovať fyzikálne vlastnosti objektov. Môže sa to hodiť, napr. pri nastavovaní ochranných sfér v okolí vysielačov. Momentálne si lámem hlavu s nastavením permanentného opakovania, aby raz vytvorený mentálny objekt bol trvanlivý, pretože každý večer a asi 1x denne je pre mňa zatiaľ potrebné mentálne tienenie zopakovať.

Fyzikálne meranie vysokofrekvenčného elektromagnetického žiarenia ponúkame tu:

 
 
ENGLISH:
How to shield a flat or house? Usually, there's a lot of EM radiation around. Get rid of all wireless devices, or at least turn it off when you're going to sleep. There are methods how to physically shield the EM radiation, but the risk of shielding materials are reflections. You can get 0μW/m2, but only a very sensitive person may say if you house is safe because of reflections. That's why we recommend to use shielding materials only in critical places, not all walls, not all floors, there's too much risk to shield large areas. Aluminium foils, even the special graphite coatings may cause very strong reflections. For example, shielding caps are dangerous in buses, trains, because it causes reflections inside skull. From above a man wearing shielding cap is protected probably well, but the EM will pass through his face and cause reflections backwards into his skull! Sometimes it is much better without shielding cap. Wearign shielding cap may help, when the source of EM radiation is from above (cell antennas, etc.) But, if you have sources all around, the reflections may be strong, and wearing shielding material probably also means to wear antenna... So take care, I don't recommend wearing silver clothing, maybe a cap could be sometimes helpful, good to have long hair wearing cap with silver fibers. Dunno if you understand, but physical shielding using conductive materials is always a risk! There are effective and safe methods - Ok, let's go to safe methods:
MENTAL SHIELDING OF EM RADIATION: I imagine the nice white light and I cover floors, walls etc, whole room or the whole flat. I do this before I go to sleep and this helps a lot! There's very important to setup properties, no reflections, etc... For example, if a man do a protecting field around himself, there's very important to setup passthrough of good energies! Some experts can do a strong protection, but they forget to setup passthrough of good energies (cosmic radiation, Earth's radiation, etc.) and they wonder why they're tired. It is very necessary with mental shielding always setup the correct properties - block all? Block partially? Passthroughts or not? You have to know what's the best for you. We can offer you advice and experience with shielding methods mental and physical, and we do physical measures of High Frequencies (HF) and we can help you to solve your situation, find a best solution for you, or give a hint, if a car, flat or house is electromagnetically safe:
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

 

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.