MENTÁLNE RETARDOVANÁ PANI VOLALA POLÍCIU NA SUDCU BEZ RÚŠKA

21.05.2021 16:18

Videli ste už film IDIOKRACIA? Nie je to komédia, ale už realita! V Idiokracii robili mentálne retardovaní bežne napr. aj pilotov, dnes mentálne retardovaní robia predsedov súdov! Chuderka vo videu s neslovenským menom, ktoré hovorí za všetko... Štastie, že nemá slovenské meno, ináč by robila hanbu všetkým Slovákom! Snáď pani raz uvidíme spoločne s bývalým predsedom vlády na liečení... Viete si niekto predstaviť v normálnom štáte niečo takéto? Žil som v Anglicku, Angličan by sa hanbil žalovať aj keby si myslel, že je v práve, jednoducho je to nehodné človeka, ktorý má určitú vnútornú úroveň. Myslieť si môžete čo chcete, ale kto druhého núti obliekať sa tak, ako si on myslí že je správne (a rúško/respirátor je určitý typ oblečenia) potom bohužiaľ, ale takýto človek nie je duševne v poriadku:

https://www.youtube.com/watch?v=31vRICY01Jk

-   -   -

TOP KOMENT YOUTUBE: "Soudce poslouchá Boha, vláda porušila zákon Ústavy a ministerstvo zdravotnictví není nad vládou ani nad Bohem,bez Boha by tu nikdo nebyl nevíme dne ani hodiny, učinte pokání vyznejte hříchy, kleknete na kolena před Bohem on jediný Vám odpustí dá milost,ale hlavně ho poslouchejte a čtěte pravdu boží slovo každý den, nechte se ponořit do vody na očištění hříchu,tak se znovu narodite z Ducha a vody.Amen"

-   -   -

Rozhovor s konkrétnym sudcom nájdete v správe pod článkom na rádiu INFOVOJNA

TOP KOMENT INFOVOJNA:

"Ak je teda pandémia mali by lekári,súdy či polícia zohľadnovať momentálny počet aktuálne chorých na Covid v danom regióne. Zároveň každý kto tieto nariadenia vymáha pracuje stále len s teoretickým predpokladom a nemá potvrdenie o tom že daný človek je chorý. Ako môže policajt vymáhať zjavne nezmyselné opatrenie (a nie je to ani zákon či pravidlo zavedené v akejsi zbierke zákonov) pri ktorom nemá dôkaz o infekčnosti občana??? Rovnako by ho mohol obviniť či pokutovať za čokoľvek čo neurobil,ale mohol by urobiť. Veď nieje možné aby si toto nikto neuvedomoval! Občanovi by malo byť preukázané že niečo porušil,nie že svojím konaním je tu akási percentuálna a hypotetická možnosť šírenia tohoto ochorenia. Toto by mohli predsa policajti robiť do úmoru pri akomkoľvek podozrení.No oni nemôžu mať ani to podozrenie že občan či tomto prípade sudca môže niekoho nakaziť,keď ani nevedia či je vôbec chorý. načo sa polícia stará a berie na seba kompetencie zdravotníctva,keď nieje kompetentná posúdiť zdravotný stav občana. Nariadenie ako také,že treba proste nosiť rúška či respirátory je samoúčelné a nespĺňa v prípade zdravých ľudí svoj účel,keď vôbec nejaký účel v prípade ochrany pred chorobami spĺňa. Nemôžu byť predsa občanom udelované akési nariadenia len tak,hala-bala,ako si niekto zaumieni. Takže sa tu vedome porušujú zákony! A ide tu len o jedno,za žiadnych okolností nepripustiť,aby prišlo k ukončeniu vyhlásenej pandémie inak ako zo strany politikov. Inak by moc v štáte získali ľudia. A všetci od hora až dole by následne skončili v base,nakoľko by sa odhalilo že všetko to bolo dohodnuté a riadené celosvetovo. Naše vlády idú po nás občanoch. To je podobná hovadina a je to smiešne ako keby sa vaše domáce rybičky v akváriu rozhodli vás zajať doma! To že žijú len z vašich penazí a sú plne na Vás ako ich živiteloch a v tomto prípade aj voličoch závislé im akosi nedochádza. Alebo aj áno,no je v tom ešte niečo/niekto iný."