Mesík: Ak by bol Ivermectin voľne dostupný v lekárňach, dráma by skončila behom niekoľkých dní. Taraba chce o lieku hlasovať v parlamente (AKTUALIZOVANÉ - LIEČBA ALERGIÍ A PARAZITOV)

22.01.2021 12:48

"Mesík sa snaží aj s pomocou petície presadiť legalizovanie lieku Ivermectin, ktorý podľa neho môže zachrániť mnoho životov. Na Slovensku aj napriek odporúčaniam WHO totiž stále používame liek Remdesivir." Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/mesik-ak-by-bol-ivermectin-volne-dostupny-v-lekarnach-mohlo-by-sa-nam-podarit-zlomit-krivku-umrtnosti-taraba-chce-o-lieku-hlasovat-v-parlamente/2414678

Poznámka Biblik: Správy v médiách o úmrtiach nemôžeme považovať za dôveryhodné. Vo vašom meste máte smútočné oznámenia, u nás v Trenčíne zatiaľ nikto vo zvýšenej miere neumiera, neumierajú vo zvýšenej miere ani starí ľudia. Zaujímavé je, že na chrípku a respiračné infekcie, ktoré sa od istej doby začali nazývať všetky svorne Covid-19, zaberajú antiparazitiká ako Hydroxychlórochín a Ivermectin. (možnože to tak je odjakživa, že väčšina chorých ľudí trpí zároveň aj nejakým typom parazitárneho ochorenia - to už by mali skúmať lekári) My sme si všimli, že do vzduchu sa z lietadiel rozprašujú určité typy vláken, z ktorých jeden typ by sme nazvali "parazitická pleseň" (do hľadania na Biblik.sk napíšte chemtrails)

AKTUALIZÁCIA: antiparazitikum je aj palina, popis paliny + liečba parazitov (aj možná liečba niektorých psych. chorôb) Ing. Hana Bláhová viac tu: https://www.biblik.sk/news/alergie-parazity-voda-ing-hana-blahova/

 

Top komenty:

"Dráma by skončila ak by v rade na testovanie nestál nikto."

"clovece, aj ja som si toto presne vsimol. Akonahle som prestal pozerat telku a vypol som radio, korona zmizla a pandemia skoncila. Zaujimave, že?"

"Pozrite sa nech príde akýkoľvek liek na Slovensko ktorí účinný bude automaticky popieraní jediné čo sa bude presadzovať ako účinná liečba je vakcinácia.
Kľudne aj do budúcnosti vždy všetko ostatné poprú a odmietnu."

"Pripomeňme si výroky dvoch posledných prezidentov:
Ľudské pravá nemôžu byť nadradené obchodným záujmom.
Po ďalšie: chcem aby Slovensko bola krajina kde sa ľudia nebudú báť umierať."

"Bez sústavného tlaku sa nič neudeje. Kde nie je žalobca nie je ani sudca. Podľa mňa treba ísť ešte dalej, erudovaní sudcovia by mali zasadnúť a dať dokopy žalobu na súd. V hre je genocída, všeobecné ohrozenie, neposkytovanie dostupnej lekárskej starostlivosti, neúmyslené zabitie ... kadečo sa na to dá prilepiť."

Dáva to akýsi zmysel. Ak sa tento liek podáva pacientom v rozvojových krajinách už 40 rokov a máme tu chorobu, s ktorou si nevieme poradiť, tak tá súvislosť s migráciou by sa mala jednoducho akceptovať. I Indiáni mali problém s obyčajnou chorobou Európanov.
Dať liek proti zápalom a zastaviť migrovanie.