METYLÉNOVÁ MODRÁ / METHYLENE BLUE (SK, ENG)

06.08.2021 10:45

Dostali sme do redakcie zaujímavý e-mail / We've received an interesting e-mail about METHYLENE BLUE - thick red links ENGLISH:

" Metylénová modrá / METHYLENE BLUE

- fungicídum, antibiotikum, darca elektrónov,  okysličovač prostredia, nootropikum, mitochondriálny antioxidant, optimalizátor a rejuvenátor.

- prvá, v r. 1876 ešte dobrými osvietenými ľudmi syntetizovaná molekula.
- spolu s Céčkom (vit. C) aj preventívne opatrenie proti podstate CV*** =  oxidačnému stresu z očkovania v synergii s EM frekvenciami (Wuhan, Taliansko).

-  zvyšuje krvný hemoglobín / hemoglobine increase
https://selfhacked.com/blog/methylene-blue-the-cheapest-cognitive-enhancer/

tu link na strojový preklad - SK:
https://translate.google.sk/translate?sl=en&tl=sk&u=https%3A%2F%2Fselfhacked.com%2Fblog%2Fmethylene-blue-the-cheapest-cognitive-enhancer%2F
tu je článok, ako tým riešili akútnych respiračných pacientov s CV*** v Indii:

Dr. Deepak Golwalkar:
Treatment for COVID-19 using Methylene Blue
:

https://dr-deepak-golwalkar.medium.com/treatment-for-covid-19-using-methylene-blue-d23fc5a31a4d
 

Čo sa týka dávkovania, neurostimulačné a mito antioxidačné a regeneračné účinky sa dostavujú už pri 1-2mg  na človeka.

 

odporúčam a používam koncentráciu 0.5-1mg na kvapku.  

 

je to tak robené, aby ani po pár mesiacoch na 8-12+ kvapkách denne, keď malo telo po dlhej dobe vyššie antioxidačné nároky a tie sa teraz nasýtia,  jedna kvapka nebola príliš silná, ani tým najmenším osobám. Každému to môže len pomôcť, lebo to pomáha v ochrane pred oxidačnou toxicitou vo forme voľných radikálov a hypoxiou (doktori toto pichajú pri nedokysličenej krvi)

 

Keď je záujem dávať to za účelom zabíjania babesií, bartonely, malárie, plesní a iných, ide sa do vyšších dávok,  konkrétne pri malárii 250-750mg denne IV. Vtedy je dobre brať to bez céčka. V každom prípade treba dávkovanie pomaly a opatrne zvyšovať.

 

Inak odporúčam ráno do 100ml vody dať 0.5-1 lyžičku kys. askorbovej, zamiešať a pridať MB. Začína sa na 2-4 kvapkách,  vypiť slamkou a zapiť.

na zdravie ! "

-   -   -

Poznámka Biblik: KYS. ASKORBOVÚ, METYLÉNOVÚ MODRÚ, KVALITNÚ SÓDU A ČISTÝ PEROXID VODÍKA + ĎALŠIE KVALITNÉ ČISTÉ VECI KÚPITE TU:

https://www.chloritansodny.sk/