MIKROBIOLOGIČKA PEKOVÁ SI MYSLÍ, ŽE NOVÉ KMENE KORONAVÍRUSU SÚ UMELO VYROBENÉ A OČKOVANIE NEBUDE FUNGOVAŤ (AKTUALIZÁCIA 1)

09.02.2021 22:37

Mikrobiologička MUDr. Soňa Peková šokuje: Súčasný „britský“ koronavírus je nový. Je to iný kmeň. Nie je to mutácia toho pôvodného. Je umelo modifikovaný. „Zatvorte tú jaskyňu, z ktorej to vylieta. Zatvorte jej zamestnancov a manažment“ 

Peková: Súčasný koronavírus nie je mutáciou toho pôvodného. Je to nový kmeň!

Peková si dodnes za svojimi tvrdeniami stojí a prišla s ďalšou šokujúcou teóriou. V rozhovore pre portál Reflex tvrdí, že dnešný koronavírus je iný než ten, ktorý tu bol na jar. Nejedná sa podľa nej o novú mutáciu, ale rovno o nový kmeň koronavírusu: „My sme začali celé genómy tých vírusov sekvenovať. Laicky povedané, prečítali sme a zanalyzovali celú ich genetickú informáciu. To je kód, v ktorom je vírus napísaný. Na celogenomové sekvenovania máme technológiu. Skúmali sme spätne aj staršie vzorky. Vďaka tomu odhaľujeme, ako sú vírusy premutované, ako vyzerajú a kedy sa objavili ďalšie vlny. Už vieme, že každá vlna bola spôsobená iným, novým vírusom a nemajú nič do činenia s tým jarným..." Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/mikrobiologicka-pekova-sokuje-sucasny-britsky-koronavirus-je-novy-je-to-iny-kmen-nie-je-to-mutacia-toho-povodneho-je-umelo-modifikovany-zatvorte-tu-jaskynu-z-ktorej-to-vylieta/2433274

Verzia pre tlač: MIKROBIOLOGIČKA PEKOVÁ SI MYSLÍ ŽE NOVÉ KMENE KORONAVÍRUSU SÚ UMELO VYROBENÉ A OČKOVANIE NEBUDE FUNGOVAŤ.docx

Poznámka Biblik: Odkiaľ to vylieta? Ešte predtým, než scénár s koronavírusom začal, sme tvrdili, že aj zo zapečatenej vzorky chemtrailsového vlákna cítime príznaky choroby, horúčka, zápal - vyvoláva to ochorenie, okrem iného sme v týchto vlákna našli čierne spóry naplnené žltou tekutinou. (vidieť s kvalitným mikroskopom 600x zväčšenie) Čo to je, sme zatiaľ nezistili...

Určitá časť toho, čo vidíte na snímke sú tieto vlákna. Čiary na snímke kondenzačnými stopami nemajú nič spoločné. Opakovane sme hlásili rozprašovanie chemikálií na SHMÚ, Políciu, na Úrad na ochranu ovzdušia. Snáď skončia čoskoro pred súdom takí odborníci, čo bez vyšetrovania vedeli, že toto sú len kondenzačné stopy. Aj podľa SHMÚ bolo úplne všetko v poriadku a takéto veci boli podľa nich úplne normálne:

https://www.biblik.sk/obrazky/#genocida-denne-nad-vasou-hlavou-po-ne-0-24-00-hod-jpg1

 

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-toxic-city-jpg

 

AKTUALIZÁCIA 1: náš posledný report o chemtrails nájdete tu, stojí to za to, je tam zhrnutie aj pre začiatočníkov:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-ba-tn/

Ak by som mal tú možnosť (neviem, či vôbec nejaký politik v Európe má tú možnosť), bol by uzavretý vzdušný priestor a zakázané prelety všetkých lietadiel až do skončenia vyšetrovania. My sme sa snažili, aby sa rozprašovanie chemtrails začalo vyšetrovať, pretože katastrofa ak by rozprašovanie pokračovalo je iba otázkou času. Tzv. Covid, ak vôbec existuje, má svoju príčinu a príčina môže byť toxické poškodenie organizmu. (o vírusoch viac tu) Potom, ak príde nejaká choroba, takto "načatí" ľudia majú problém. Tvrdiť brazílsky, mexický, anglický Covid, nemá to žiadnu výpovednú hodnotu, pokým nevieme, kde sa berie ochorenie. Čo je to vírus, čo je to chrípka? Bola doteraz aj chrípka rozprašovaná alebo umelo šírená? Samotné tvrdenie Covid je nedostačujúce, nemá žiadnu výpovednú hodnotu, vyvstávajú tu ďalšie otázky. Ak Peková - a to nie je hocikto, povie, že vírus je umelo vytvorený, tak je najvyšší čas a najvyššia priorita pre štát skúmať, kto ho vytvoril, a ako sa dostáva medzi ľudí. V každom prípade, ak by sa objavilo niečo, čo môže spôsobiť úmrtia, štát by sa mal k tomu postaviť s tým, že chce zistiť, čo sa deje, oni miesto toho robia z ľudí nepriateľov a zo štátu ruiny. "Budete sa teraz obliekať, ako my chceme a chodiť kde vám dovolíme, držte hubu, je tu vírus!" A čo ak ho šírite vy? Boli by ste schopní nakaziť aj tie rúška, ak by vám to vyhovovalo, keď ste neváhali rozprašovať bordel do vzduchu?! Štát nemal záujem o žiadne vyšetrovanie, umožňovali niekomu podnikať kroky ku katastrofe.

Skúmal napríklad niekto tie testy? Spôsobuje nejaké ochorenie rozprašovaný patogén, elektromagnetické žiarenie, premnožené parazity, nedostatok vitamínu D? Môže sa tu rozprašovať nejaká parazitická pleseň alebo nový mikroorganizmus z lietadiel? Ako celkovo môžeme riešiť problém, pokiaľ sa nezačne vyšetrovanie toho, čo sa tu vlastne deje? Stačí povedať Covid, a teraz každý zavre obchod, sedí doma, alebo si začne naťahovať rúško, keď uvidí vo svojom zornom poli človeka? To je čo? Nie je práve to vhodná metóda pre zločincov, aby mali voľné ruky? Zločinci chcú urobiť podozrivého každého, okrem skutočného páchateľa, čo im umožňuje ďalej vraždiť tým istým spôsobom. Podozrivý je človek človeku, ale žiadne lietadlo, žiadna vláda? Žiadne plošné vyšetrovanie, žiadne spoločné úsilie o vyšetrovanie pôvodu tzv. vírusu, len plošné testovanie Covid áno/nie. A to je výsledok sám o sebe bezvýpovedný, ale jedincom sa masíruje slovo Covid, aby sa báli jeden druhého! (Rozdeľuj a panuj) A ďalej len plošné opatrenia na znepriatelenie ľudí a odstránenie poriadku v štáte? Akú účinnosť mali rúška a doterajšie opatrenia? Je rúško nejaký časticový filter, alebo ochrana na úrovni náboženskej povery? Očakával by som, že keď príde nejaká zakaukazká mutácia, povedia, že na ňu rúška neplatia, len nočníky cez hlavu. A teraz začnú ľudia z ruksaku vyťahovať nočník vždy, keď niekoho uvidia. Ľudí vystrašili tak, že by toho boli schopní, ak by to odborníci propagovali v telke. Čo ľudia predvádzajú, že už extrém, podobný scéne s nočníkom cez hlavu. Opatrenia, ktoré nikam neviedli sa idú ešte sprísňovať (ešte viac do extrému) aby pandémia mohla konečne vyvstať... Robíte to vy, svojou podporou-dodržiavaním diletantských opatrení, vierou v primitívne handričky cez ústa, ktoré vás mali akože chrániť a najmä tým svojim strachom. V skutočnosti, to čo doteraz nefungovalo (rúška a lockdowny) nahradia respirátormi a totálnym lockdownom, možno takým, že budú nosiť potraviny, zrejme geneticky modifikované, aby zistili ich účinky. Ak zistia, nebudú ich nosiť vôbec, je nebezpečné zatvárať štát a spoliehať sa na nich. Pandémia nepandémia, štát fungoval aj za vojny, a dokonca aj vtedy ľudia aj pracovali aj sa zabávali. Lebo odstavením všetkého a izoláciou spôsobíte pandémiu psychických chorôb. Človek musí aspoň občas vybočiť zo zabehnutých koľají. Ak robíte párty, tak bez mobilov, najlepšie nemať pri sebe mobil vôbec.

Na lockdown a uzavretie prevádzok by som nepristúpil ani v prípade masových úmrtí. Ak by to bolo potrebné, uzavreli by sa sami, lebo by ich nemal kto obsluhovať. Je istým spôsobom vidieť, kto stojí za "vírusom" - ten kto sa už teraz tvári, ako by väčšinu ľudstva vyhubil vírus. Podozrivá zo spolupráce so satanistami je aj táto vláda. Za veľmi nebezpečné sme od začiatku považovali pristúpiť aj na tie rúška. Je to určitý symbol. A je nebezpečnejší ako vírus.

Úloha štátu nie je chrániť tých, čo o to nestoja, zrazu je pomaly trestný čin nechcieť sa chrániť ich nebezpečnými metódami ako sú rúška a kadejaké respirátory. Zaujímavé, doteraz moje zdravie nikoho z vedenia štátu ani žiadneho policajta príliš nezaujímalo. Teraz vraj, kto sa nechce chrániť, ohrozuje ostatných, lebo rúška nechránia vtedy, keď ich nenosia úplne všetci... A čo následky nosenia rúšok? Dokedy chcete ľuďom brániť dýchať? Hmm, ak by boli od začiatku FFP3 a ukázali by sa podobne ako rúška neúčinné, museli by sme rýchlo opustiť teóriu o nejakej kvapôčkovej infekcii...

Zatiaľ, stále tu vďaka Pánu Bohu nikto neumiera, rozhodujúce sú čísla, skutočná chorobnosť a úmrtné oznámenia, nie to, čo hovoria v televízii, je to propaganda. Bez ohľadu na to, čo objavila Peková, stále je koronavírus propaganda s cieľom naočkovať ľuďom vírus. Opatrenia sú na spôsobovanie chorôb, nie pre vašu ochranu. Ak ich dodržiavate, nosíte rúška a zúčastňujete sa testov, pravdepodobne pomáhate tú pandémiu, ktorá tu zatiaľ nebola vyrobiť. Opatrenia je treba cielene porušovať, v rámci nenásilného občianskeho odporu. Samostatne aj v skupinách, aktívny občiansky odpor proti fašizmu. A aj keby ľudia skutočne umierali, je potrebné celonárodné povstanie za odstránenie zločineckej fašistickej bandy, ktorá situáciu nerieši, iba krízu, čo sami spôsobili ešte prehlbujú. Malo by tu byť najmenej 5 miliónov trestných oznámení a predstavitelia súčasnej vlády a poslanci hlasujúci za lockdowny by sa mali báť vkročiť na Slovensko.

Keď sme v súvislosti s chemtrails podávali trestné oznámenia, vyvíjali aktivitu a písali na úrady, čo robíme stále, roky nám Polícia, SHMÚ a úrady tvrdili, že sa tu nič nedeje. My sme im písali, že keď sa budú dusiť, spomenú si, či nemohli urobiť aspoň niečo. A takisto je to aj s každým jednotlivcom. Každý, kto chcel, hľadal spôsob, čo môže urobiť. Teraz tu máme následok ignorantstva, takže máte ďalšiu šancu robiť niečo užitočné. Ak neviete čo, nájdite odvahu každý deň porušiť aspoň jedno nariadenie fašistickej vlády. (napríklad nakupovanie bez rúšok jednotlivo aj v skupinách)

Obchodníci by napr. mohli otvoriť pod zámienkou, že od zákazníkov dostali výhražné listy... Šikovný obchodník musí vždy nájsť spôsob, ako Matovičove hovná poslať tam kam patria - do riti!