MIKROVLNKA FUJ

08.09.2017 19:59

Môj kamarát je expert na výživu. Raz stretol svojho šéfa na nákupoch. Jeho šéf práve niesol novú mikrovlnku, po 3 minútach "školenia" úplne novú mikrovlnku aj s bločkom položil pri smetiak! Vlastne bol naštvaný, že niečo také ako mikrovlnku vôbec legálne predávajú!

Podľa  tohto článku  bola v Rusku mikrovlnka zakázaná úplne.

V našej rodine sa mikrovlnka nepoužíva asi 10-15 rokov. Mikrovlnku sme prestali používať tesne po tom, ako nám ju oco kedysi dávno kúpil. Všetko jedlo z mikrovlnky okrem vajíčok malo akúsi divnú chuť. Predsa si nebudeme ničiť jedlo, keď nám Pán Boh dáva všetko dobré, zdravé, domáce. Bolo nám jasné, že používať mikrovlnku nemôže byť zdravé, pretože po ohrievaní v mikrovlnke býva jedlo vo vnútri úplne horúce, a na povrchu studené. Totálne neprirodzený ohrev jedla, mal som pocit, akoby jedlo z mikrovlnky bolo pripálené zvútra, možno preto nám to nikdy nechutilo.

Keď sme ako deti chceli použiť mikrovlnku, mama povedala, že nám to radšej zohreje na sporáku. Intuitívne vedela, čo je mikrovlnka za svinstvo. Ale dnes, keď je o tom toľko informácií, to ešte niekto používa?  

ZAUJÍMAVÝ ČLÁNOK O MIKROVLNKE,

10 DÔVODOV, PREČO BY STE MALI VYHODIŤ SVOJU MIKROVLNKU:

https://zdravie.cvicte.sk/zdravie-1/10-d-vodov-preco-by-ste-mali-vyhodit-svoju-mikr