MODLITBY ZA NOVÉHO PREMIÉRA

02.10.2020 22:12

"A keď sa ho len neprestávali opytovať, pozdvihol sa a povedal im:

Kto z vás je bez hriechu, nech prvý hodí na ňu kameň."

Ján 8:7

 - - -
 
 

V nedeľu 4.10.2020 sa opäť uskutočnia modlitby za nového premiéra. Je vhodné mať pôst, mlčať a oslobodiť sa od všetkých bežných záležitostí.

Veríme, že Pán Boh oslobodí Slovensko od zlého. Je vyslovene zakázané akokoľvek myšlienkou ubližovať. Energiu hnevu treba okamžite otočiť na lásku. Určite ste si mnohí všimli, že nejde zároveň sa modliť a zároveň nenávidieť. Ak ste vyslali čokoľvek-či už dobré, alebo zlé, siali ste a možno ste si všimli, ako rýchlo zožnete. Sústredená energia či už lásky alebo hnevu a nenávisti sa rýchlo vracia, pre vašu bezpečnosť snažte sa nevysielať nenávisť (platí to rovnako pre myšlienky, ako aj pre slová) Akákoľvek povrchnosť v myslení, alebo nadávky sú siatím zlého zrna. Na zlé (príp. na Matoviča) je lepšie vôbec nemyslieť. Treba sa sústrediť na to, čo chceme. Chceme nového priemiéra, resp. štátnika, ktorý má úroveň.

Prosím vás snažte sa dávať si pozor na to, čo si myslíte. Ak človek myslí na hlúposti a vôbec sa nesnaží mať svoje myšlienky pod kontrolou, je to ako keby v zime nechával dokorán otvorené okná. Potom by sa asi čudoval, prečo sa stále klepe od zimy a napriek tomu, že má riadiátor na plno a extra ohrievač, zima je niekedy neznesiteľná. Nemôžu za to kurenári ani výrobca ohrievača.

PROSÍME ZDIEĽAJTE
Prispieť k našej práci za normálny život na Slovensku môžete na naše číslo účtu:

SK8583300000002101425963

 

ĎAKUJEME!