MODLITBY ZA NOVÉHO PREMÍERA

09.10.2020 18:44
"Ale Ježiš mu povedal: Ach, to ak môžeš! Všetko je možné veriacemu!" Marek 9:23

Viac tu: https://www.biblik.sk/pomoc-ludom/

"Ale Ježiš mu povedal: Ach, to ak môžeš! Všetko je možné veriacemu!" Marek 9:23

 - - -

V nedeľu 11.10.2020 sa uskutoční v poradí už tretie kolo modlitieb za nového premiéra. Je vhodné mať pôst, odtrhnúť sa od bežných činností a sústrediť sa na zmenu. Ide o to, že chceme byť skutočný štát, teda štát, ktorý vedú ľudia a nie lútky! Aj sami sa máme o to usilovať, aby sme neboli ničím ovládaní! Pozri 1.Kor. 6:12

A na to by sme sa mali sústrediť, aby sme my boli takí, akí chceme byť. A aby Slovensko odteraz vždy viedli takí ľudia, ktorí majú na to schopnosti, rozum aj cit. 

Na jednej strane je takýto Matovič ideálnym premiérom pre bezbožníkov, je však veľmi nebezpečné, ak by nastala skutočná krízová situácia mať v čele štátu bohužiaľ naozaj neschopného človeka! A to musíme v každom prípade zmeniť!

Pôst a modlitba (prípadne vzdanie sa niečoho, napr. určitej sumy peňazí, ktorou môžete prispieť na účet Biblik.sk alebo na ďalšie protifašistické projekty) je preukázanie Bohu a samému sebe, že sme schopní pre náš cieľ aj niečo obetovať!

Matovič má svoju odplatu, Boh ho bude spravodlivo súdiť, aj keď je aký je, vysielanie agresivity a podobne trápnosti ako hromadné skandovanie "Matovič skurvený" odmietame! Nikto predsa nechce, aby bol premiér skurvený! Prosím ak toto čítate, rozumejte:

Slovom sa treba sústrediť na to, čo chceme! Ak by ľudia napríklad hromadne s tým, že by to naozaj nabili silným citom kričali: "Matovič strať sa!" tak je naozaj možné, že jedného dňa by Matoviča viac nikto nenašiel! Takú moc má slovo (Ján 1:1) a teda sami si rozmyslite, za čo v modlitbách prosíte a môžete to zdôrazniť aj slovom. Ale ide o to, že žiadnu energiu netreba posielať ľuďom, ktorých nechceme, teda na Matoviča je najlepšie nemyslieť a nezaoberať sa ním.

O Matovičovcoch sa ani nedá povedať, že by boli ľuďmi. Ich hnusné oči a zamaskované tváre svedčia o tom, čo skutočne sú. Sú to podľa mňa démonmi inšpirovaní ľudia, Matovičom počnúc, pokračujúc Kolíkovou a Čaputovou končiac. Určite ste si viacerí všimli ich pichľavé chladné oči, Čaputová vo svojich prejavoch dokáže hovoriť a nič nepovedať, ale tie jej gestá s očami, ako by chcela človeka prebodnúť, dodať ten prázdnote aspoň nejakú emóciu, a ešte aj to je umelé, odporné a neprirodzené! A chcú, aby ste všetci boli ako oni - prenasledovali sa navzájom a báli sa vlastného strachu. Pod hrozbami pokút a prenasledovania nútia ľudí k úplným zvrhlostiam, aby chodili ako psi, báli sa svojich pánov a na ich rozkaz sa "chránili" handrami na papuli (rúškami) aj proti svojej vôli! Chcú aby ste sa ničili navzájom, pretože ich úlohou je ničiť štát. Zbierajú drevo na hranicu, kde má zhorieť celý štát, ale s každou halúzkou hovoria, ako vás chcú chrániť!

"Matoviča treba zavrieť do tej izolácie, do ktorej on nezákonne nechal zatvárať zdravých ľudí." Hovorí Štefan Harabin v tomto vynikajúcom videu. Uvedieme zopár citátov a poznámky k tomuto vynikajúcemu videu:

"Matovičove opatrenia ničia občanov, rodiny, podnikateľov – celé Slovensko, vytvára sa diktatúra dekrétmi bez právneho rámca a pod dohľadom Čaputovej."

 

"Keď opatrenia majú byť, musia byť v súlade so zákonom!"

 

Vláda šíri dezinformácie! (je zaujímavé, ako proti dezinfomáciám chceli bojovať, najmä Čaputová a vlastne sa bezmocne prizerá zavádzaniu fašizmu na Slovensku, tento obrázok to presne vystihuje)

 

"Matovič a spol. nevedia riadiť štát, a preto prijímajú opatrenia, ktorými pre istotu všetkých zatvárajú a všetko im zakazujú, dokonca aj riadne dýchať. Takto zrejme nič nepokazia, len položia štát na lopatky s tvrdením, aká úžasná pomoc následne príde z EU."

 

Aj minulosti boli také "opatrenia", že označení sa mali dostaviť na stanicu. A potom ich vlakmi odviezli na neznáme miesto (karantény, opatrenia na hraniciach, vynucovanie rúška=fašizmus)

 

"Nikdy som nenosil rúško a čakal som sankcionovanie policajtami. Doslova som demonštratívne provokoval len a len za účelom vyvolania súdneho sporu za účelom nezákonnosti udelenia pokuty bez právneho základu."

 

Tí ktorí opatrenia iniciovali, nariadili a vykonávali by mali byť trestne stíhaní! Aj nezákonnosti z 50-rokov minulého storočia sa rehabilitovali. Trestný postih ich niektorých aktérov nenastúpil len preto, že už nežili."

- - -

"A odplatím Babylonu a všetkým obyvateľom Chaldejov všetko ich zlé, ktoré robili na Sione, pred vašimi očami, hovorí Hospodin. Hľa, ja som proti tebe, vrchu hubiteľa, hovorí Hospodin, ktorý hubíš celú zem, a vystriem na teba svoju ruku a zvalím ťa z tých skál a vydám ťa, aby si bol vrchom pohoreniska." Jeremiáš 51:24-25
Dnešný Europarlament    vs.    Babylonská veža