MÔŽE BYŤ VÄČŠINA ALERGICKÝCH REAKCIÍ SPÔSOBENÁ DISHARMÓNIOU PROSTREDIA? / COULD ENVIRONMENT AFFECT ALL ALLERGIC REACTIONS? (SK, ENG / AKTUALIZÁCIA / UPDATE 21.10.2023 (SK, ENG))

17.10.2023 20:16

MÔŽE BYŤ VÄČŠINA ALERGICKÝCH REAKCIÍ SPÔSOBENÁ DISHARMÓNIOU PROSTREDIA? / COULD ENVIRONMENT AFFECT ALL ALLERGIC REACTIONS?

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner (pozn. red.: poškodenie nielen fyzické, ale napr. aj nesprávnym, resp. toxickým myslením, smútok, agresia, hnev, pýcha, atď. Podľa známej východnej knihy Bhagavad Gíta 1.) hnev 2.) žiadostivosť 3.) nenásytnosť. A nenásytnosť je možné tiež preložiť nielen ako pažravosť či žiadosť po pochúťkach a sladkostiach, ale tiež ako nespokojnosť, z ktorej pramení nepohoda až smútok. Vlastne, spomínané tri sú aj v tomto prípade jedno. Pretože aj hnev je vlastne žiadostivosť niečo nasilu zmeniť. A nenásytnosť je vlastne aj neuspokojenosť-nespokojnosť, ktorá ak nedostene rýchlo svoje, častokrát pôsobí hnev)
"THERE'S NO SUCH DISEASE WHICH CAN BE ERADICATED, YOU CAN ERADICATE ONLY THE CONDITIONS LEADING TO DISEASES. BOTH HEALTH AND DISEASE IS THE PRIMARILY QUESTION OF THE ENVIROMENT. DISEASE IS ALWAYS AS RESULT OF LACK OR OTHER HARM." Dr. Johann Loibner (red. note: harm not just physical harm, but as well thinking forms, toxic thinking, sadness, agression, according to Bhagavad Gita: 1.) Lust 2.) Anger 3.) Greed

-   -   -

Ak človek s alergiou na určité veci občas zariskuje a dá si to, o čom vie, že by to nemal jesť, môže to dopadnúť všelijako... Samozrejme, i lekári odporúčajú úplné vysadenie vecí, ktoré môžu spôsobiť alergické reakcie. Prípad z praxe: čím dlhšie sa nejedol lepok, tým vážnejšie boli alergické reakcie na čo i len malé množstvo lepku. A tak podobne i s kakaom a inými vecami.

Čo je však úplne evidentné a doočí bijúce, že je obrovský rozdiel faktor miesta, kde prebieha príprava alebo nasýtenie sa poživňou (výraz JED_LO a P_OTRAVINY sa snažíme nepoužívať) Nie je možné si nevšimnúť, že napríklad ak sa naje osoba s alergiou na určité potraviny na niektorých miestach v prírode (prípadne ešte aj s pozitívne vyžarujúcim človekom vo svojej blízkost, resp. s človekom vyššej úrovne vedomiai) tak alergická reakcia je minimalizovaná, alebo úplne žiadna! 

Samotný faktor prostredia po opakovaných experimentoch nepochybne vplýva na to, ako bude organizmus reagovať. Je to veľmi zaujímavé zistenie, osoby s alergiami či chronickými ochoreniami by mali zvážiť aj celkovú zmenu bývania. Zmyslom života človeka je duchovný vývoj, vývoj vedomia. Postupne, ako sa zvyšuje úroveň vedomia, choroby buď odchádzajú celkom, alebo si človek začína všímať veci a súvislosti, ktoré si predtým nevšímal a ľahko sa vylieči alebo zrazu úplne ľahko zmení tzv. dovtedy "neriešiteľnú" situáciu. Niektoré veci je možné popísať, iné nie. Preto veľkí majstri ako Pán Ježiš Kristus častokrát hovorili v podobenstvách, aby sprostredkovali nelineárne informácie, ktoré sa nedajú ani nijak zapísať, ani bežnými slovami povedať.

AKTUALIZÁCIA 21.10.2023: v knihách ANASTASIA sa píše o nasýtení prostredia informáciou o človeku, čo sa učitým spôsobom deje napríklad, ak chodíte bosí. Prostredie nasýtené informáciou môže človeka výrazne posilňovať a podporovať.

 

ENGLISH:

If a person with a food or drug allergy sometimes takes a risk and eats what she knows she shouldn't eat, results may vary... Of course, even doctors recommend completely stopping things that can cause allergic reactions. Practical observation: the longer the gluten was removed from menu, the more severe the allergic reactions to even a small amount of gluten was observed. And the same with cocoa and other things. However, what is completely evident and obvious, there is a huge difference in the place where the food is prepared or eaten. For example, if a person with an allergy to certain food/drug takes the same food or drug in some places in nature (or even with a positively and shiny person, or with a person of a higher level of consciousness) the allergic reaction could be minimized or completely absent! The environmental factor itself, after repeated experiments, undoubtedly affects how the organism will react. It is a very interesting finding, people with allergies or chronic diseases should also consider a general change of living (new workplace or new house)

The meaning of human life is spiritual development, development of consciousness. Gradually, as the level of consciousness increases, diseases either go away completely, or a person begins to notice things and connections that she did not notice before and she is easily cured or suddenly completely easily changes "intractable" situation. Some things can be described in sentences, others cannot be explained by words. That's why great masters like the Lord Jesus Christ often spoke in parables to mediate non-linear informations that cannot be spoken by any words.

UPDATE 21.10.2023: in books ANASTASIA by Vladimir Megre (czech books ANASTASIA at biblik.sk here) there is an interesting info: saturation of envionment with an information about you. For example, when you walk barefoot, you give some information to the ground and to nearby fauna and flora. The environment saturated with information about you may support you and defend you in case of danger.

Súvisiace články / related articles:

Dr. LOIBNER: CHOROBY NEMÔŽETE VYMIETIŤ, MÔŽETE VYMIETIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM / Dr. LOIBNER: "THERE'S NO SUCH DISEASE WHICH CAN BE ERADICATED, YOU CAN ERADICATE ONLY THE CONDITIONS LEADING TO DISEASES (SK, ENG, GERMAN / DEUTSCH)
https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

DUŠEK SI DOVOLIL VYJADRIŤ SVOJ NÁZOR A POSRALI SA Z TOHO AJ NIEKTORÉ ALTERNATÍVNE MÉDIÁ (+Súvisiace články / related articles: LIEČBA RAKOVINY / CANCER TREATMENT) (SK, CZ, ENG, GER)
https://www.biblik.sk/news/dusek-si-dovolil-vyjadrit-svoj-nazor-a-posrali-sa-z-toho-aj-niektore-alternativne-media/

TIP NA KNIHU: DAVID R. HAWKINS: OBJAVENIE BOŽEJ PRÍTOMNOSTI / BOOKS WE LIKE: DAVID r. HAWKINS? DISCOVERY OF THE PRESENCE OF GOD (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-knihu-david-r-hawkins-objavenie-bozej-pritomnosti-books-we-like-david-r-hawkins-discovery-of-the-presence-of-god/

SADHGURU: ČO JE TO RAKOVINA? / SADHGURU: WHAT IS CANCER AND HOW TO CURE? (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/sadhguru-co-je-to-rakovina/

Dr. BRUCE LIPTON: PRÍČINA VŠETKÝCH CHORÔB / Dr. BRUCE LIPTON: THE CAUSE OF ALL DISEASES (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-bruce-lipton-pricina-vsetkych-chorob-dr-bruce-lipton-the-cause-of-all-diseases/

Dr. COWAN: VÍRUSY NIE SÚ PRÍČINOU NIČOHO. NOVÉ OCHORENIA SÚVISIA S NOVÝM ELEKTROMAGNETICKÝM POĽOM. POUŽÍVANIE MOBILU JE NEZLUČITEĽNÉ SO ZDRAVÍM / Dr. COWAN ABOUT 5G, CELL PHONES AND CORONAHOAX (SK, ENG)(ACCORDING TO Dr. Thomas Cowan: DISEASES=POISONINGS / PODĽA Dr. THOMASA COWANA: CHOROBY=OTRAVY (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/

Dr. BRUCE LIPTON: BIOLÓGIA PRESVEDČENIA / BIOLOGY OF BELIEF Dr. BRUCE LIPTON (SK, CZ)
https://www.biblik.sk/biologia-presvedcenia/

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!