MOŽNÉ SÚVISLOSTI PORÚCH PRÍJMU POTRAVY S OČKOVANíM A NÁSLEDNÉ PSYCHICKÉ PROBLÉMY

17.09.2022 13:13

Včera denník HS uverejnil tento článok:

"“Prvýkrát v živote bola porucha príjmu potravy vlani diagnostikovaná 449 ľuďom, z toho 400 ženám a 49 mužom,” priblížila hovorkyňa NCZI Veronika Daničová. Ich počet podľa nej medziročne vzrástol o 31,3 percenta." Viac tu:

https://www.hlavnespravy.sk/pocet-pacientov-s-poruchami-prijmu-potravy-stupa/2925494

TOP KOMENT: "moja známa, ktorá má 55 rokov a je odo mňa o 20 rokov mladšia chradne, nemôže sa poriadne najesť, všetko jej obracia žalúdok a stráca sa navidomoči pred mojimi očami..." (pozn. red.: niekde bola informácia, že práve pôst môže odbúrať spike proteín z tela. Podľa jedného študenta oficálneho medicískeho odboru, po 48-hodinách sa bunky prepínajú do špeciálneho ochranného režimu, ale patogénne bunky sa nevedia prepnúť. Na základe tejto informácie, ktorú dostal v škole, si sám vyliečil bradavice 4-dňovým pôstom)

Poznámka Biblik: ľudia hodnotia to, čo sa deje s niektorými očkovanými jednoducho tak, že im začalo švihať. V minulosti, v súvislosti napríklad s MMR vakcínou, Dr. Andrew Wakefield prišiel na to, že každý autista má vírus osýpok v lymf. uzlinách v črevách z MMR vakcíny. Teda, ak by si chcela nejaká napríklad farmaceutická spoločnosť zabezpečiť klientov, zamerala by sa na poškodenie tráviacej sústavy, ktorá tvorí základ imunity. V črevách sa tvorí až 95% serotonínu a 50% dopamínu. Podľa MUDr. Jana Šulu, bez toho, aby lekár vyšetril črevá pacienta, ktorý vykazuje známky psych. problémov je diagnostika psych. ochorenia povrchná, mnohé psych. problémy súvisia s poškodením alebo zápalmi v oblasti tráviaceho traktu a čriev. Lekári a psychiatri si to ako sa zdá už všímajú a preto, že sa dnes robí viacej diagnostiky, HS napísal, že pribúda viac prípadov porúch príjmu potr.

S personálom ústavu, kde sa dostávajú i veľmi ťažké prípady psych. porúch (obv. označované slovom schizofrénia) sme sa zhodli na tejto veci: Takmer každý závažný prípad psych. poruchy vykazuje zároveň i nejaký prejav porúch trávenia. DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE O LIEČBE PSYCH. PORÚCH + VIDEO MUDr. JAN ŠULA:

https://www.biblik.sk/news/syndrom-travenia-a-psychologie-dolezite-informacie-o-liecbe-psych-chorob/

__________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

________________________

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Našu prácu môžete podporovať na č. účtu IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU