MUDr. GUSTAV SOLÁR O DÔLEŽITOSTI ZACHOVANIA ZIMNÉHO ČASU

28.03.2023 13:20

Dôležitý úryvok rozhovoru o dôležitosti zachovania zimného času s MUDr. GUSTÁVOM SOLÁROM, nižšie na stiahnutie dokument aj celý rozhovor:

"Pred rozhovorom ste mi povedali, že sa dnes nerešpektujú Božie alebo prírodné zákony. Ako sa porušujú a aké z toho vyplývajú následky?
Nerešpektujú sa v celej histórii ľudstva, ale možnosti ľudstva nerešpektovať ich takým zásadným spôsobom neboli také, ako sú teraz. Závažným porušením je napríklad zavedenie tzv. zimného a letného času. Veľa sa okolo nich hovorí a treba povedať, že, bohužiaľ, nič múdre. Zimný, teda biologický čas vychádza z toho, že slnko vrcholí o 12. hodine. Vtedy vrcholí nielen podľa čínskej medicíny, ale aj podľa elementárnych pravidiel biorytmológie aj oheň v organizme, čo v akupunktúre reprezentuje meridián srdca. Srdce v organizme udáva základné rytmy, ktoré sú aj v akupunktúre dvojhodinové, a tvoria cirkadiánny 24-hodinový rytmus. Času, ktorému dnes hovoríme zimný, sú prispôsobené biologické procesy, do istej miery aj sociálne procesy a všetky ďalšie procesy súvisiace so životom človeka – a nielen jeho. Rešpektovanie týchto biorytmov je základným predpokladom zdravia, ich narušenie vedie k poruchám organizmu a aj k chorobám. Ak zavedieme tzv. letný čas, neznamená to, že sme čas posunuli. Len sa pár úradníkov dohodlo, že nebudeme rešpektovať prírodu a poludnie bude o jednej hodine biologického času. To má za následok posun sociálnych aj všetkých ostatných rytmov voči biologickým, čo, samozrejme, nemôže ostať bez následkov. Organizmus sa s tým vie vyrovnať, ale odnesie si to „bezpečnostná služba“ organizmu, teda imunitný systém. Je to nezodpovedný experiment na stovkách miliónov ľudí, ktorý by si možno zaslúžil aj právnu kvalifikáciu a vyvodenie dôsledkov. Sú štatistiky, ktoré hovoria, že napríklad prvý deň po zmene času sa niekoľkonásobne zvýši počet dopravných nehôd alebo úrazov. V ďalšom čase sú prejavy menej viditeľné navonok. Ak by sme o tom mali urobiť plebiscit, je to rovnaká hlúposť, ako keby sme vypísali referendum, či dva krát dva sú štyri. Toto je vec, ktorá vôbec nepatrí do rúk neodborníkom, a už vonkoncom nie politikom. To je výsostne vec týkajúca sa prírodných vied a špeciálne odborníkov na biorytmy." ZDROJ: https://zemavek.sk/vyvinut-liek-proti-rakovine-je-rovnaka-hlupost-ako-vyvinut-liek-proti-gravitacii/

 

VERZIA PRE TLAČ - celý rozhovor MUDr. GUSTÁV SOLÁR zemavek.sk:

MUDr. GUSTÁV SOLÁR CELÝ ROZHOVOR.odt

 

článok dsl.sk: USA rušia posúvanie času, budú mať letný čas, Viac tu:

https://www.dsl.sk/article.php?article=25954

TOP KOMENTY:

"Pre profesie, pracujúce prevažne alebo celkom mimo budov, kancelárií je rozumný a potrebný štandardný stredoeurópsly čas.
Niektoré činnosti sa po tme, ktorá by bola nezmyselným zavedením "letného" celoročne ráno o hodinu dlhšie ani robiť nedajú, respektíve nesmú.
Predkovia asi neboli na hlavu, keď stanovili čas tak a nie s posunom hodiny"

 

Pre Slovensko je normálny a prirodzený tzv. zimný čas. Osobne si myslím, že letný čas je na ničenie ľudí.
Tu to nie je o tom, aký čas sa komu páči, ale čo je pre človeka prirodzené. Hovorí sa pravé poludnie, je o 12:00 tzv. zimného času. Veľmi zaujímavý je rozhovor s MUDr. Gustavom Solárom:
"Zimný, teda biologický čas vychádza z toho, že slnko vrcholí o 12. hodine. Vtedy vrcholí nielen podľa čínskej medicíny, ale aj podľa elementárnych pravidiel biorytmológie aj oheň v organizme, čo v akupunktúre reprezentuje meridián srdca. Srdce v organizme udáva základné rytmy, ktoré sú aj v akupunktúre dvojhodinové, a tvoria cirkadiánny 24-hodinový rytmus. Času, ktorému dnes hovoríme zimný, sú prispôsobené biologické procesy, do istej miery aj sociálne procesy a všetky ďalšie procesy súvisiace so životom človeka – a nielen jeho. Rešpektovanie týchto biorytmov je základným predpokladom zdravia, ich narušenie vedie k poruchám organizmu a aj k chorobám" https://dopice.sk/qDK

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!