MUDr. IGOR BUKOVSKÝ: “Popieranie skutočnej vedy, histórie a tisícročí ľudskej skúsenosti a múdrosti, útok na ženu, rodinu, deti a zodpovednosť za svoj život pred Bohom je základným obsahom tzv. „progresivizmu“

03.06.2023 12:48

hlavnespravy.sk

"Bukovský sa pozastavuje nad progresívnou budúcnosťou: “Čo je veľa, to je veľa, ale toto je už moc!”
Lekár Igor Bukovský na svojej stránke na Facebooku okomentoval najnovšiu titulnú stranu britského časopisu Glamour, na ktorej sa objavil údajne hrdý tehotný muž. Pri pohľade na tento liberálny výmysel Bukovský hovorí o popieraní vedy i histórie.

Lekár doplnil, že biologická žena je človek s biológiou ženy. Biologický muž je človek s biológiou muža. “Nedokáže to zmeniť ani hormonálna “prerábka“, ani chirurgia ani akokoľvek hlasné hulákanie na ulici a internete.”
“Popieranie skutočnej vedy, histórie a tisícročí ľudskej skúsenosti a múdrosti, útok na ženu, rodinu, deti a zodpovednosť za svoj život pred Bohom je základným obsahom tzv. „progresivizmu“. Akokoľvek cnostne sa budú “progresivisti“ tváriť, jadrom ich ideológie je rozklad a ovládnutie spoločnosti a jednotlivcov,” píše na sociálnej sieti Igor Bukovský." Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/bukovsky-sa-pozastavuje-nad-progresivnou-buducnostou/3159908

TOP KOMENT HS:

"Nič sa nedeje náhodou, všetko je to dlhodobý a plánovaný proces, ktorého cieľom je zničiť tradičnú spoločnosť a rodinu založenú na kresťanských hodnotách. Treba vedieť aj odkiaľ vietor fúka.
Nahum Goldman , zakladateľ Svetového židovského kongresu : "Všetky sociálne vrstvy a spoločenské formácie vytvorené tradičnou spoločnosťou musia byť zničené, jednotliví muži a ženy musia byť vytrhnutí z prostredia svojich predkov, vytrhnutí zo svojho rodného prostredia, žiadna tradícia akéhokoľvek typu nesmie zostať ako nedotknuteľná, tradičné spoločenské normy musia byť považované len za chorobu, ktorú treba odstrániť, vládnuci diktát nového poriadku znie; nič nie je dobré, preto treba všetko kritizovať a zrušiť, všetko, čo bolo, musí zmiznúť."

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!