MUDr. IGOR BUKOVSKÝ: ROBIA SI Z NÁS POSMECH. AKO DLHO TO EŠTE NECHÁME TAK? / + Obrázok: OBYČAJNÍ ĽUDIA PORAZME SPOLU MAFIU!

06.09.2020 13:08

Vláda vymyslí čo najdebilnejšie nariadenie, chcú vedieť, či ho ľudia budú dodržiavať, a ak áno, majú dôvod ich považovať za zvieratá a tak s nimi potom aj jednajú! Človek, ktorý má na papuli náhubok a ešte šteká po druhom, to je obyčajný pes! Ak sa chce chrániť, má možnosť si požiadať o dotáciu na skafander. Nikto však nemá právo striehnuť na druhého, či má na sebe určitý typ oblečenia, a to ani policajt, ani keď mu takú právomoc dáva nejaký zákon! Čo ak by vláda nariadila do obchodu chodiť uzatvorený v plastovej bubline? Oni sú toho schopní, zopár odborníkov to kľudne v telke povie úplne vážne (obrázky nižšie)

Robia si z nás posmech. Ako dlho to ešte necháme tak?

https://www.youtube.com/watch?v=WRm6wVE_NZ8

top koment:

"Myslíte si že keby ľudia v 1789 vo Veľkej Franc. Revolúcii protestovali len pokojne prechádzkou po Paríži tak by vtedajšie elity zmenili spôsob a systém ? Nie.. ak neprebehne tvrdá, rýchla a nekompromisná revolta tak sa nič nezmení.. polícia nás bude ďalej perzekuovať, NAKA nás bude ďalej zatýkať za umenie lebo si dôvod nájde v paragrafe pretože chorý Honz vie čo si kto dokonca myslí atď atď atď.. pokojným pochodom sa nikdy nič nezmenilo.." (pozn. Biblik Gándhí začal pokojne, predstavuje účinný spôsob boja, skončilo to však tiež krvavou obč. vojnou)

 

Nové nariadenie Matovičovej vlády - pred vstupom do autobusu, obchodu, v reštaurácii pred použitím WC si nariadením vlády č. 0606062020 musíte obliecť zorb, ktorý najlepšie chráni pred vírusmi - nič nezaručuje bezpečný odstup 2 metre tak ako zorb!

Obliekanie zorbu v interiéri odporúča aj hladný hyenik:

https://www.biblik.sk/obrazky/#hlavny-hygienik-sr-jan-mikas-jpg1

 

Po nanesení dezinfekcie je nariadením premiéra každý povinný zdvihnúť ruky do asi takejto výšky a počítať do desať, až pokým dezinfekcia nezničí všetok vírus na rukách! (odborníci tvrdia, že 10 sekúnd pre začiatok stačí) Polícia bude pobehovať so zbraňami po obchodoch a po autobusoch, budú na ľudí revať a kontrolovať, či dokážu ľudia v každej situácii napočítať do desať a dodržiavať správnu výšku rúk!

Obyčajný K môže byť väčší ako 10 neobyčajných!

- ruky hore, všetci!

 

Ktorý kkt mafiánsky na nás posiela políciu?

Takto by mali stáť Slováci v rade v obchodoch (bez rúšok samozrejme) a na demonštráciách pred úradmi a Políciou!

PORAZME SPOLU TÚTO MAFIU!

https://www.biblik.sk/news/zaujimavosti-o-symbole-v-somethin-interesting-about-the-v-symbol/