MUDr. IGOR BUKOVSKÝ: RÚŠKA CHRÁNILI ŠTATISTICKY NEVÝZNAMNE - IBA NA 5%, RESPIRÁTORY CHRÁNILI NA 30% ALE ŠKODLIVOSŤ PREVAŽUJE NAD POZITÍVAMI

08.02.2023 11:01

MUDr. IGOR BUKOVSKÝ: RÚŠKA CHRÁNILI ŠTATISTICKY NEVZNAMNE - IBA NA 5%, RESPIRÁTORY CHRÁNILI NA 30% ALE ŠKODLIVOSŤ PREVAŽUJE NAD POZITÍVAMI

https://www.youtube.com/watch?v=0_4AX9HSbcM

Poznámka Biblik: Je to práve nosenie rúšok, ktoré významne prispievalo k zvyšovaniu chorobnosti a úmrtnosti (podobne ako opatrenia a vakcíny) Hladiny CO2 v rúšku dosahujú toxické úrovne, bežné dýchanie v rúšku alebo respirátore môže mať vážne následky:

https://www.biblik.sk/news/meranie-co2-v-rusku-vykazuje-toxicke-hladiny-co2-measuring-under-mask-show-toxic-levels/

Ďalšie riziká rúšok a respirátorov sú mikroplasty, potenciálne jedy a pachy z výroby:

https://www.biblik.sk/news/ac24-cz-studie-lidske-plice-jsou-zamoreny-mikroplasty-z-masek-riziko-dlouhodobych-ucinku-poznamka-biblik-ruska-a-chemtrials-microplastics-in-lungs-note-biblik-masks-or-chemtrails/

Ľudí nemožno k obmedzovaniu dýchania nútiť, to je fašistický zločin, každý sa môže chrániť ako chce, ale nesmie požadovať od druhého, aby sa prispôsoboval jeho pohľadu na svet. V dobe covidovej išlo práve o to spôsobiť čo najviac chorôb a čo najviac úmrtí, pretože samotné nosenie rúšok prispieva k obmedzeniu hlavného zabijaka patogénov - kyslíka!

Rúška a respirátory mohli byť a s najväčšou pravdepodobnosťou aj boli cielene kontaminované, satanisti by si určite nenechali ujsť takúto príležitosť)  Vnucovanie rúšok či respirátorov za pochodu či v bežnej práci je trestný čin! Rúška majú svoje miesto u chirurgov, aby neprskli do sterilných dutín, ináč bežne na vás vonku nikto nekýcha ani nekašle! Nie je dôvod, aby sa človek bál človeka!

Vyvolávať paniku, šíriť teror a strach - to bol hlavný účel opatrení, súhrnne sa robilo vrátane nariadení nosiť rúška úplne všetko preto, aby bolo čo najviac chorých a čo najviac úmrtí! A fašistická banda, ktorých vyhlášky a opatrenia vyvolávali choroby a smrť tu  ešte behá po slobode!

Popis k youtube videu:

Cochrane Library je nezávislé združenie vedcov z celého sveta, ktorí spracovávajú informácie z medicínskeho výskumu na najvyššej úrovni – je to „zlatý štandard“ tzv. evidence-based medicine. Jeho najnovšia analýza o tom, či rúška a respirátory N95 majú zásadný ochranný účinok dopadla veľmi zle pre tých, ktorí považovali rúška a respirátory za významnú ochranu verejného zdravia počas kovidovej krízy.
• Rúška chránili na 5 % - štatisticky nevýznamne.
• Respirátory chránili na 30 %, ale vedľajšie následky ich nosenia mohli prevážiť nad pozitívami.
Vitamín D znižuje riziko hospitalizácie na JIS o vyše 70 % a riziko úmrtia na C19 o 50 %.
A čo teraz, páni novinári, členovia Kovidbyra, komsomolci, aktivisti a vystrašení poslušní občania urobia? Budú nás ďalej zavádzať a budú sa ďalej báť zložiť svoju „ochranu“ z tváre?
Zdrojové informácie:
https://www.cochranelibrary.com/cdsr/doi/10.1002/14651858.CD006207.pub6/full
https://www.mdpi.com/1424-8247/16/1/130

 

"Bukovský upozorňuje, že najnovšia analýza spomínaného združenia sa zamerala na to, či rúška a respirátory N95 majú zásadný ochranný účinok dopadla veľmi zle pre tých, ktorí považovali rúška a respirátory za významnú ochranu verejného zdravia počas kovidovej krízy.
„Rúška chránili na 5 % – štatisticky nevýznamne. Respirátory chránili na 30 %, ale vedľajšie následky ich nosenia mohli prevážiť nad pozitívami.
Vitamín D znižuje riziko hospitalizácie na JIS o vyše 70 % a riziko úmrtia na C19 o 50 %. A čo teraz, páni novinári, členovia Kovidbyra, komsomolci, aktivisti a vystrašení poslušní občania urobia? Budú nás ďalej zavádzať a budú sa ďalej báť zložiť svoju „ochranu“ z tváre?“ Pýta sa otvorene Bukovský." ZDROJ: HS (je tam zaujímavá diskusia a vynikajúce komentáre)

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!