MUDr. Ján Lakota: SARS-CoV-2 spôsobuje aktiváciu zápalového procesu v ľudskom mozgu prostredníctvom spike proteínu, ktorý je aj vo vakcínach / SARS-CoV-2 drives NLRP3 inflammasome activation in human microglia through spike protein (SK, ENG)

05.11.2022 14:43

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner (4.2.1944 -13.3.2018)
https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/
"THERE'S NO SUCH DISEASE WHICH CAN BE ERADICATED, YOU CAN ERADICATE ONLY THE CONDITIONS LEADING TO DISEASES."                Dr. Johann Loibner (1944-2018)
-    -   -

"MUDr. Ján Lakota o novej vedeckej štúdii: „V laboratóriu skonštruovaný vírus SARS-CoV-2 spôsobuje aktiváciu zápalového procesu v ľudskom mozgu prostredníctvom spike proteínu, ktorý je aj vo vakcínach": Viac tu:

https://www.infovojna.bz/article/mudr-jan-lakota-o-novej-vedeckej-stadii-v-laboratoriu-skonstruovany-virus-sars-cov-2-sposobuje-aktivaciu-zapaloveho-procesu-v-ludskom-mozgu-prostrednictvom-spike-proteinu-a-teraz-kvizova-otazka-kde-je-pritomny-spike-protein-okrem-sars-cov-2-a-vo-vacs

Poznámka Biblik: vlastne, vakcíny Johnson&Johnson (Janssen), Pfizer a Moderna sú o tom, ako zabudovať vírus (vírus=otrava, choroba, nástroj na poškodenie) priamo do ľudskej DNA. Ako to dopadne, to práve sledujeme na účastníkoch experimentu, ktorí ohrozili seba aj ostatných podstúpením očkovania týmito neschválenými vakcínami - covidové vakcíny sú neschválené, viac prof. Retsef Levi. Výrobcovia týchto vakcín, propagátori aj všetci, ktorí tieto vakcíny podávali, budú súdení ako kriminálnici za poškodenie zdravia s následkom smrti a za organizáciu masovej genocídy:

Vyhladzovacia kampaň / slovak vax propaganda campaign - with actors, musicians, fat doctor and the so-called slovak p-resident: "Vaccine is freedom" / "Vaccine macht frei!" said those faces!

 

ENGLISH:

SARS-CoV-2 drives NLRP3 inflammasome activation in human microglia through spike protein:

https://www.nature.com/articles/s41380-022-01831-0

Note Biblik: spike protein, viruses and GMO material was injected into population with vaccines. Johnson&Johnson (Janssen), Pfizer, Moderna = criminal companies.
"THESE VACCINES ARE UNNAPROVED!" prof. Retsef Levi about covid vaccines:

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU