MUDr. JAN VOJÁČEK: EPIDEMIE JE SEN MOCNÝCH (+POZNÁMKA BIBLIK-NÚDZOVÁ POTRAVINA NRG 5 a NRG 5 ZERO) SK, ENG - CRISIS SURVIVAL FOOD NRG-5

03.04.2020 00:20

For our english followers - just please note NRG 5 crisis food (wheat base, contains gluten) and NRG 5 ZERO (rice base, gluten free). THANKS. HOPE IT HELPS. MAKE SOME TESTS, IF YOU BUY IT, TRY TO OBSERVE HOW YOUR BODY REACTS. BE PREPARED. BE WITH GOD. GOD WITH YOU!

-    -    -

Veľmi zaujímavé krátke video, pozerajte a počúvajte:

https://www.cestyksobe.cz/mudr-jan-vojacek-cfmp-virus-meni-kolektivni-vedomi/33978

 

Poznámka Biblik: Upozorňujeme na dobrú vec s trvanlivosťou 15 rokov, volá sa NRG-5. Pre celiatikov NRG-5 ZERO - zdá sa byť vhodnejší pre väčšinu ľudí, NRG-5 ZERO je namiesto pšenice na ryžovom základe. Upozorňujeme, že je to KRÍZOVÁ STRAVA, nie je na bežnú konzumáciu, ale kto sa chce zásobiť, mal by si otestovať, čo je to na tom šlapať zopár dní, aby vedel, čo ho čaká a nestalo sa z núdzovej stravy núdzové sranie. Má to pomáhať prežiť, a napomôcť pohybu v teréne alebo pomôcť prežiť čučanie v úkryte, teda je dobre si to najskôr po trošičke a potom na deň (príp. viac dní) na sebe otestovať.

Podľa informácií mainstreamového spravodajstva TA3 - (titulky bežiace dolu) "Viac ako 95% ľudí ktorí v Európe zomreli na následky nákazy boli osoby staršie ako 60 rokov." To znamená, že koronavírus ako smrtiaci vírus príliš neúčinkuje, možno sa nás budú snažiť vyhladovať.

 
- DO CIGÁNSKYCH OSÁD IDÚ AKURÁTTAK TESTOVAŤ ARMÁDU!
(čas videa od 36:34)