MUDr. JAN VOJÁČEK: UZDRAVENIE MUŽA A ŽENY

15.01.2020 18:33

Zdravie je stav psychickej, fyzickej a sociálnej pohody - rovnováhy. Súčasná spoločnosť to až v 75%-95% nesplňuje. Čo sa to s nami deje?

Fakt č. 1, ktorý vplýva na zdravie sú VZŤAHY.

- Ľudia si myslia, že Zem je premnožená, ale vlastne vymierame!

Čím modernejšia spoločnosť, tým vačší problém s plodnosťou. Riešenie neplodnosti a problémov s počatím tzv. umelým oplodnením a hormonálna liečba je slepá cesta, ktorá odvádza pozornosť od podstaty. A tá podstata je hlboko zakorenená v nás - a nie všetci ju chcú vidieť, pretože by sme museli priznať, že v sebe je potreba niečo meniť! A že niečo nie je v poriadku s nami ako spoločnosťou a so mnou ako jednotlivcom - členom spoločnosti, z toho je obrovské množstvo chorôb vrátane problémov s počatím. (muž obvykle nie je celkom mužom, žena obvykle nie je celkom ženou a miesto toho, aby boli, kým sú, je tu boj za rovnoprávnosť pohlaví. Keď nemá žena zdravú ženskú silu, inklinuje k otcovi)  Ženy bojujúce za rovnoprávnosť pohlaví bývajú častokrát veľmi choré. V tomto videu tento sympatický muž predstavuje riešenia: MUDr. Jan Vojáček:

https://www.cestyksobe.cz/mudr-jan-vojacek-cfmp-superrozhovor-uzdraveni-zeny-a-muze-ve-sve-roli/32372

Poznámka Biblik: Je veľmi zaujímavé, ako sa systém Sergeja Lazareva postupne začína uplaťnovať v praxi. Lazarev nemá pravdu - to čo tvrdí Lazarev pravda je! Nakoniec budú osvietení lekári, farári a vedci spoločne diskutovať o Systéme S.N. LAZAREVA. Sme radi, že vám môžeme sprostredkovávať tieto cenné informácie, je vidieť, že šírenie kriticky dôležitých informácií po rokoch prináša úrodu. Zmena prichádza niekedy pomalšie ako by sme chceli, ale ide to postupne!

Vďaka Pánu Bohu vzniká spoločnosť, ktorá má nádej na prežitie! Ale veríme, že aj vďaka nám a každému z vás, kto chápe potrebu každodenne na sebe nejakým spôsobom aktívne duchovne pracovať - to znamená svoj charakter meniť a zušľachťovať. Kto nenesie Bohu ovocia, bude vyťatý, pozri Matúš 21:18-22. (bližšie vysv. v dnešnom citáte biblik.sk/citaty)

Ak si myslíte, že naša práca za niečo stojí, máme aj číslo účtu, kde môžete prispievať: SK8583300000002101425963

Ďakujeme.

Biblik.sk