MUDr. Lipták: Je tu čas zahodiť Matovičov televízor, zahodiť Matovičovo rádio, prestať čítať Matovičove noviny. Vláda rúbe do imunity našich detí. Do detí a nielen do ich imunity, ale ohrozuje aj ich vzdelanie a psychickú integritu. Budíček rodičia!

16.09.2020 13:20

MUDr. Peter Lipták: Takže chronicky chorým a starým ľuďom, ktorí môžu byť v kontakte s chorými deťmi by mal štát zabezpečiť komfortné kvalitné respirátory, minimálne FFP2, ktoré chránia z 97%. A FFP3 chránia viac ako z 99%.

Načo plošne zaťažovať populáciu hocijakými rúškami, ktoré chránia pred prenosom vírusovej infekcie aj tak pravdepodobne väčšinou iba z 3% a spravidla naopak prinášajú zdravým ľuďom zvýšené riziko plesňovej a bakteriálnej infekcie? Prečo prijímať plošné opatrenia keď infekcia Covid-19 nepostihuje všetkých plošne, ale iba starých a chronicky chorých?

Je tu čas zahodiť Matovičov televízor, zahodiť Matovičovo rádio, prestať čítať Matovičove noviny.

Ticho, ktoré nastane, vám dá potrebný čas si premyslieť, ako pred touto Matovičovou cvokárňou zachrániť seba aj svoju rodinu.

Vláda rúbe do imunity našich detí. Do detí a nielen do ich imunity, ale ohrozuje aj ich vzdelanie a psychickú  integritu. Budíček rodičia!

https://liptakpeter.blog.pravda.sk/2020/09/14/vlada-rube-do-imunity-nasich-deti-do-deti-a-nielen-do-imunity/