MUDr. MONIKA WAKSMUNDSKÁ: OČKOVAŤ BY SOM SA NIKDY NENECHALA ANI SA NENECHÁM. TÁ VAKCINÁCIA JE Z MÔJHO POHĽADU OD POČIATKU ZLOČIN! (+Poznámka Biblik)

16.11.2021 14:26

MUDr. MONIKA WAKSMUNDSKÁ:

"OČKOVAŤ BY SOM SA NIKDY NENECHALA ANI SA NENECHÁM. TÁ VAKCINÁCIA JE Z MÔJHO POHĽADU ZLOČIN OD POČIATKU! PRE MŇA NEEXISTUJE BEZPEČNÁ VAKCÍNA, ANI VAKCÍNY STARÉHO TYPU NIE SÚ BEZPEČNÉ!"

KAŽDÝ JE ZODPOVEDNÝ SÁM ZA SEBA, NEHÁDŽTE TÚTO ZODPOVEDNOSŤ NA INÝCH, ANI NA LEKÁROV!

MUDr. Monika Waksmundská říká: mRNA vakcíny mají výrazné vedlejší účinky !

LINK ULOZTO:

ROZHOVOR ZEMAVEK S MUDr. Monikou Waksmundskou:

"Je vakcína účinná?

No, tí, ktorí ju v sebe majú podľa dostupných údajov, môžu ochorieť rovnako, ako tí, ktorí je nemajú. Obidve skupiny ľudí môžu mať aj ťažký priebeh ochorenia, otázne však je, čo tá vakcína v sebe skutočne obsahuje. A prečo sa za každú cenu musí tá vakcína dostať do tela každého človeka?

Viete si na to odpovedať?

To by sme sa už určite pohybovali v rozsahu špekulácií, to vie iba ten veľký hýbateľ spoločnosti, ktorý to rozohral. S istotou sa dá o vakcíne povedať len to, že ovplyvňuje správanie krvi, ktorá sa teda nespráva tak, ako by mala, to je predbežný záver. Pretože vakcinovaní ľudia sú v experimente a mali by byť sledovaní, čo nie sú. My sa tu samozrejme, môžeme dohadovať k čomu to vedie, ale to by som bola označovaná za konšpirátorku, antivakcerku a podobne." Viac tu:

https://zemavek.sk/mudr-monika-wakmundska-preco-sa-vakcina-musi-dostat-do-tela-kazdeho-cloveka/

Poznámka Biblik: čo je vakcinácia? Vakcinácia je ešte zatiaľ legálne šírenie chorôb! Nakaziť človeka chorobou je trestný čin, ak to robia farmaceutické korporácie, hovorí sa tomu "najúčinnejší nástroj na vymietenie chorôb" - táto 100x opakovaná lož je teraz vlastne aj pravda, pretože tí mŕtvi, ktorých tá vakcína zabije, už nikdy nič šíriť nebudú...

Celkovo, čo narobilo očkovanie si môžete pozrieť tu, ale je potrebné, aby ste si urobili vlastný výskum:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie/

Skrátený link: https://dopice.sk/odr

 

Výpoveď primárky detskej nemocnice o očkovaní:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

Skrátený link: https://www.dopice.sk/nza