NA PÁNA JEŽIŠA KRISTA ÚTOČILI FARIZEJI, A KEĎ VIDELI, ŽE NEMAJÚ NA VRCH ANI SLOVNE ANI VECNE, NAŠLI SI ZRADCU. ČO ROBILI MAINSTREAMOVÉ MÉDIÁ A OPOZÍCIA JE PRESNE ZAS LEN TAKÉ ISTÉ FARIZEJSTVO!

17.05.2024 13:20

"Ale to preto, aby sa naplnilo slovo, napísané v ich zákone, že ma nenávideli bez príčiny." Ján 15:25, Biblia Roháček

biblik.sk/clanky
Podporu tvorby článkov prosíme vás môžete prejaviť kúpou tovaru ma Biblik.sk alebo priamo dobrovoľným príspevkom na č. účtu:
SK8583300000002101425963
SWIFT: FIOZSKBA
Ďakujeme. Biblik.sk

Slovenský premiér Robert Fico obstál pri každom zákernom útoku a svojou politikou miernosti vymanévroval opozíciu na smetisko dejín. Žiadny maskot opozičnej strany sa už nemôže postaviť novému smeru - nadchádzajúcemu času Pravdy. Opoziční lídri nemajú vo svojich žiadnu skutočnú osobnosť, nereprezentujú žiadne skutočné hodnoty, môžu to hrať hoci aj na slušnosť či na západ, už im nikto neverí, pretože niet v nich ani zrnko pravdy, preto opozícia dnes už nemá čo ponúknuť! Ako farizeji nevedeli poraziť Pána Ježiša Krista nijakým činom, pretože proti Pravde proste úskokmi, podvodmi, peniazmi ani trikmi neobstáli, uchýlili sa nakoniec ku tvrdej lži, falošným obvineniam a svinstvu.

OPOZÍCIA+MAINSTREAM = FARIZEJI! NECH ŽIJE FICO!

NA PÁNA JEŽIŠA KRISTA ÚTOČILI FARIZEJI, A KEĎ VIDELI, ŽE NEMAJÚ NA VRCH ANI SLOVNE ANI VECNE, NAŠLI SI ZRADCU. ČO ROBILI MAINSTREAMOVÉ MÉDIÁ A OPOZÍCIA JE PRESNE ZAS LEN TAKÉ ISTÉ FARIZEJSTVO!

Videli ste, čo stvárala opozícia a mainstreamové médiá? Oni tiež videli, že na Fica nemajú, že ho nemôžu nijak poraziť, pričom mali také isté a možno ešte oveľa lepšie šance! Lži už ľudia neveria, je stále ťažšie klamať a klamstvo a nenávisť je stále menej v spoločnosti tolerovaná. Ale akoby mainstream mal monopol, robili sa vyslancami najvyššieho Boha ako kedysi farizeji a mysleli si, že majú právo na čokoľvek! Lenže úroveň ľudstva postupne rastie a prestávajú sa tolerovať liberálno-fašistické názory, homosexualizmus a štvanie do vojny. NATO je už otvorene vyhlasované za teroristickú organizáciu. Rúcajú  sa dogmy očkovaním počnúc a školskými náukami o Zemi končiac! Že Zem je Plochá, že to nie je, nebola a nikdy ani nemôže byť guľa, to už snáď vie každý triezvy človek, ktorý sa aspoň raz vážne zamyslel, kde žije! Ale samozvaní bohovia klamali absolútne vo všetkom, veľké odhalenie a pravda o ich špinavej lži sa už nedá zastaviť! A preto zúria a preto útočia! Pokusy o atentát ich stavajú do pozície, v ktorej boli vždy: Mainstreamové médiá a proukrajinské strany vrátane členov bývalej vlády sú vrahovia od počiatku! Vojna nevyhovuje nikomu, ani Ukrajine a nakoniec, ako sami vidia, nenávisť voči predstaviteľom slovenskej vlády konečne dozrela a budú jesť svoje vlastné hnilé ovocie! Najvyšší čas na čistky v NAKA a ďalšie, už mali byť uprataní dávno! Štefan Harabin raz povedal:

"Buď sa zbavíte vy ich, alebo sa zbavia oni vás!" 

Dodnes boli akoby zotrvačnosťou tolerované všivavé útoky, vyhrážky a veci ďaleko za hranicou dobrých mravov v podaní rôznych karikatúr, Schutzov a SMEtí! Ale tá doba sa skončila! 

Pánovi premiérovi Robertovi Ficovi prajeme skoré uzdravenie a nech aj v súčasnej koalícii zavládne zdravý rozum na dobre premyslenú a efektívnu očistu Slovenska a verejného a mediálneho priestoru od vojnových štváčov, covidistických vrahov a liberálnych fašistov! Covidistickí zločinci sú stále na slobode, provakcinační vrahovia tiež ešte stále behajú po slobode a vojnoví štváči si robia selfie a ukazujú sa na verejnosti, akoby sa ani nič nestalo! Ale stalo sa! A dodnes zločiny covidizmu a dodávania zbraní profašistickému ukrajinskému režimu neboli vyšetrené,

POSTAVTE ZODPOVEDNÝCH KONEČNE PRED SÚD!

-     -

Slováci, prosíme vás, myslite s láskou na svojho premiéra, pretože nemá ho kto nahradiť! Ďakujeme.

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/