NA ROZUMY DO BRUSELU

08.04.2019 21:44

Potrebujete si spraviť obraz o iniciatíve Za slušné Slovensko a o týchto zaslušných aktivistoch? Server hlavnespravy.sk prináša informáciu o ich zahraničnej ceste do Bruselu a zároveň aj niečo o náplni ich práce:

"Karolína Farská z iniciatívy v tejto súvislosti vyzvala na angažovanosť mladých ľudí v oblasti európskych tém, získavanie a deľbu relevantných informácií o projektoch i problémoch Únie, ktoré pomôžu zachovať si kritický odstup od množstva konšpirácií a hoaxov na sociálnych sieťach." "Dôvodom našej cesty je to, že sa spochybňuje zahranično-politická orientácia Slovenska,” uviedol Šeliga s tým, že si myslí, že najlepším životným priestorom pre Slovensko je práve Európska únia." https://www.hlavnespravy.sk/seliga-farska-idu-do-bruselu/1722776

 
Poznámka Biblik: za čias Hitlera sa to nazývalo Lebensraum, dnes sa tomu hovorí najlepší životný priestor! Za to bojujú títo aktivisti?

 * Hitlerjugend v uliciach, namiesto hákového kríža v majú dnes nové logo - čiernu chobotnicu:

* "Hitlerjugend (v preklade Hitlerova mládež, po nemecky Hitler-Jugend, skratka HJ) bola polovojenská, mládežnícka organizácia NSDAP, ktorá vznikla v roku 1922 a existovala až do roku 1945. Hitlerjugend tak bola druhou najstaršou nacistickou organizáciou (po  Sturmabteilung  – SA). Táto organizácia mala významný podiel na propagácii vtedajšieho nemeckého režimu."

https://sk.wikipedia.org/wiki/Hitlerjugend

-   -   -

ĎAKUJEME / THANKS TO

hlavnespravy.sk