Na západnom Slovensku sa plánuje viac ako stovka veterných turbín, štát chce podporiť ďalších 30 až 40

16.08.2023 16:46

dsl.sk

"Rozličné spoločnosti plánujú na západnom Slovensku postaviť až približne dve desiatky veterných elektrární, parkov veterných turbín, spolu s viac ako stovkou turbín." Viac tu:  https://dsl.sk/article.php?article=27533

Poznámka Biblik: veterné turbíny sú devastovanie krajiny, ďalší satanistický projekt, ktorému treba zabrániť. Ľudia by mali vyjadriť svoj nesúhlas, pretože týka sa to každého Slováka. Slovensko je krásna zem a nepotrebujeme mať hororovú krajinu, turbíny sú hnus! Pokiaľ stále nejaké firmy budú realizovať projekty ako tieto, (Ďalej 5G, digitálne rádiá a ďalšie, s negatívnymi dopadmi na človeka a prírodu)  nakoniec vznikne podobne ako v Holadnsku Ľudová Polícia a bude riešiť úradníkov a politikov legálne - skupina občanov príde do domu politika/úradníka a budú súdení, niektorí za svoje zločiny (ako napríklad propagátori 5G a vakcín) možno i lynčovaní.

"Ak by sa ľudia niekedy dozvedeli, čo sme v skutočnosti vlastne robili, naháňali by nás ulicami a lynčovali by nás!" G.H.W. Bush "If the American People ever find out what we have done, they will chase us down the street and lynch us." G.H.W. Bush

TOP KOMENT: 

"Ked nam to tu riadia babkoherecky a podobne individua... Zacinam byt celkom rad, ze nas este nerozpredali do sveta ako nahradne organy. Miera debilizmu pri minani eurofondov vie byt naozaj ohromna. Ale je to len chyba nasej spolocnosti, ze sa necha ovladat psychopatmi."

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!