NA ZVRHNUTIE TEJTO ZLOČINNEJ FAŠISTICKEJ SATANISTICKEJ VLÁDY JE POTREBNÉ VYTVORIŤ OBRAZ

04.03.2022 14:06

Obraz Generálneho štrajku je vytvorený:

Závisí najmä od predstaviteľov alternatívnych médií a organizácií, ktoré vystupujú proti vláde, či tento obraz podporia zdieľaním a svojou účasťou. Ak predtým niekto povedal "Generálny štrajk", bolo to pre občana slovo do vetra, pretože vôbec nevie, čo si má pod tým predstaviť. Je to podobné, ako slovné spojenie "zvrhnutie vlády". Čo si má občan pod tým predstaviť? Skalu, Devín a Dunaj, kde rad za radom budú padať dolu fašistickí zločinci?
Ide o to, že ak má idea získať silu más, musí byť vytvorený jasný konkrétny obraz. Ľudia tento obraz živia svojou energiou a takto sa dali do pohybu veľké hnutia i revolúcie. Výsledok krvavých revolúcií bolo ďalšie krviprelievanie. Nakoľko väčšina ľudí nemá zbrane, ozbrojené povstanie je prípustné iba pre patriotov, ktorí považujú túto vládu za takú hrozbu, že sa ich pokúsia odstrániť akýmkoľvek spôsobom. Je vojna, vo vojne sa bojuje všetkými prostriedkami. Politici blokovaním živnosti alt. médií a dodávkami zbraní Ukrajine vlastne pristúpili k vraždeniu. "Kto bojuje mečom, mečom hynie", hovorí Biblia (Matúš 26:52 - je to podľa mňa v zmysle agresie, nahodilosti a hnevu, pretože víťazstvá sa istým spôsobom vždy dosahujú mečom, či už mečom ako zbraňou, mečom slova alebo ideou) (napr. obraz za ktorý bojovali obyčajní ľudia vo Francúzskej revolúcii je podľa mňa najmä obraz "Rovnosť" - t.j. obraz rovnakého prístupu ku vzdelaniu, k úradom a k rozhodovaniu pre šľachticov aj pre nešľachticov, súčasná situácia je v niečom veľmi podobná, hŕstka zločincov a tyranov s nejakým titulom ustavične prehlasováva všetkých, žije a rozhoduje, doslova sa rozdrapuje na úkor väčšiny, na úkor mieru vo svete a ohrozuje každého človeka na Zemi a tomu bude čoskoro urobený koniec. Určite existuje spôsob aj iný než vraždenie, krv a stínanie hláv, hľadajme najprv nenásilný spôsob prosím vás, pretože krviprelievanie živí démonov a zbrane na zvrhnutie vlády nám zatiaľ nikto nedoviezol, možno, ak budú satanisti pokračovať vo vyzbrojovaní ukrofašistov, Putin ako odpoveď na túto agresiu, zločiny a provokácie začne dodávať zbrane a bude podporovať protifašistických bojovníkov v Európe)
Vražda protislovanských a ďalších zapredaných politikov by nikoho neprekvapila. Ale kam by viedla smrť predstaviteľov fašistického režimu na Slovensku? Bez vytvorenia obrazu, čo ďalej, možno iba k výmene jednej svine za druhú. A možno aj k represiám a novým "opatreniam" pod novou zámienkou vraždy politikov.
Ľudia by mali hľadať riešenie, niekto musí vytvoriť jasný, konkrétny obraz nového usporiadania spoločnosti, zrejme spoločne s obrazom na zvrhnutie vlády. Napríklad občianska Polícia, ktorá jedného po druhom na základe napr. občianskej dohody v petícii bude zatýkať politikov a poslancov. To je iba príklad, na konkrétnych krokoch by sme sa mali dohodnúť 9.3.2022 o 12:00, dovtedy  prosím riešenia hľadajte. Ďakujeme.                                               
Biblik.sk
 


 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad:
PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!
______________________________________________________________

 Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / please support us:

IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA
Ď A K U J E M E / T H A N K  Y O U